Ποδοσφαιρο

Όλο το ρεπορτάζ της (Α2) Κατηγορίας Α-Β-Γ Όμιλος 27-9-2020

0

Νίκες για Καλά Δένδρα, Στρυμονικό, Αναγέννηση, Χριστός, Νιγρίτα, Νέο Σούλι, Μεσολακκιά και Μονόβρυση, «Χ» για Ηρακλή-Μαυροθάλασσα και για Νέα Ζίχνη-Βαλτοτόπι (Α2) Α-Β-Γ Όμιλος 27-9-2020

Α2 Κατηγορία Α Όμιλος 2η αγωνιστική 27-9-2020

ΚΑΛΑ ΔΕΝΔΡΑ                4

ΒΥΡΩΝΕΙΑ                       0

«Καρέ» για τον «Πυθαγόρα»

Σημειώνοντας όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, τα Καλά Δένδρα επικράτησαν με 4-0 της Βυρώνειας.

Η «Δόξα» ουσιαστικά κράτησε για ένα ημίχρονο, καθώς στην επανάληψη ο «Πυθαγόρας» ανέβασε ρυθμό και έφτασε δίκαια στους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 55’ ο Κωνσταντινίδης με αυτογκόλ έκανε το 1-0. Στο 62’ ο Παπαδόπουλος Χρ πραγματοποίησε το 2-0. Στο 80’ ο Κολοκοτρώνης πέτυχε το 3-0 και στο 85’ ο Μουσικάκης Κ έγραψε το τελικό 4-0.

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Μουσικάκης Κ, Παπαδόπουλος Χρ και Καπόγλου, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Εμμανουηλίδης και Ιορδανίδης.

Καλή η διαιτησία του κ. Φραγκάκη. Επόπτες οι κ.κ. Κουρουζίδης και Βαφειάδης.

ΚΑΛΑ ΔΕΝΔΡΑ: Σιμεωνίδης, Καπόγλου, Τσαμουρτζής, Μουσικάκης Μ, Αγγελίδης(46’ Γρατζάκης), Μουσικακης Κ, Τζήμας, Μπαρμπούτης, Παπαδόπουλος Χρ, Παπαδόπουλος Γ, Γκουτζιλάς.

Αλλαγές μπήκαν οι Γρατζάκης, Χερχελετζής Γ, Χερχελετζής Γ και Κολοκοτρώνης.

ΒΥΡΩΝΕΙΑ: Εμμανουηλίδης, Τριφυνόπουλος, Μωραϊτης, Κωνσταντινίδης, Γεωργιάδης, Δράμαλης, Βασιλείου, Πολυχρονιάδης(35’ λ.τ Χουδιάκης), Ποζίδης Ι(46’ Παπαδόπουλος), Ποζίδης Γ(75’ Λιούλιος), Ιορδανίδης(46’ Ερνίκιολης).

ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟ                   5

ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ                   1

Έκανε το λάθος να προηγηθεί

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, το Στρυμονικό κατέβαλε την αντίσταση των Πλατανακίων, επικρατώντας με το ευρύ 5-1.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους, καθώς πήραν νωρίς το προβάδισμα, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη πληρώνοντας την κακή εμφάνιση.

Οι γηπεδούχοι αν και έμειναν πίσω στο σκορ, ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, είχαν την κυκλοφορία της μπάλας, δημιούργησαν ευκαιρίες και σημειώνοντας πέντε γκολ έφτασαν δίκαια και άνετα στους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στα αγωνιστικά, στο 3’ ο Αλεξίου με πλασέ έκανε το 0-1. Στ 15’ ο Παρασιάδης με πέναλτι έφερε το ματς στα ίσια. Στο 25’ ο Ξενόπουλος πέρασε και τον τερματοφύλακα για το 2-1. Στο 43’ ο Ξενόπουλος με πέναλτι πέτυχε το 3-1. Στο 56’ ο Παρασιάδης με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 και στο 65’ ο Ξενόπουλος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Από τον «Στρυμών» διακρίθηκαν οι Ξενόπουλος και Σαλαμπάσης, ενώ από τον «Τριεθνή» δεν ξεχώρισε κανείς.

Καλή η διαιτησία του κ. Μαγή. Επόπτες οι κ.κ. Τσίκου και Βουτσάς.

ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟ: Τσαλταπασίδης, Μίτκας, Σαμαράς, Σαλαμπάσης, Τερπεζίδης, Κούκος, Κοκκινίδης, Παρασιάδης, Χατζηκωνσταντίνου, Ξενόπουλος(80’ λ.τ Μετεμτζής), Χατζησταυρίδης.

ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ:  Στεφανίδης Κλ, Αβραμίδης Χαρ, Κουθουρίδης Ευστ, Αλεξίου Θεοδ, Καλεμκερίδης Δ(70’ Μαγούλας Κ) , Ηλιάδης Ι, Ζουγκουρίδης Θεοδ, Τζιτζιράς Γ(60’ Στεφανίδης Εμ), Τραπεζανλίδης Ι, Σαρόγλου Αλεξ, Παγιούλας Στ.

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ                1

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ                  2

Δίκαιη νίκη

Με το «διπλό» έφυγε από το Μοναστηράκι, η Αναγέννηση, καθώς επικράτησε της ομώνυμης ομάδας με 1-2.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, δημιούργησαν ευκαιρίες, σημείωσαν δύο γκολ και έφτασαν δίκαια στους τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους προσπάθησαν, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ.

Στον αγωνιστικό τομέα, στο 35’ ο Απιδόπουλος Β με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 0-1. Στο 65’ ο Ντίνας με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ πραγματοποίησε το 0-2. Στο 75’ ο Κυριαζίδης με πέναλτι μείωσε σε 1-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Από τον «Άτρωτο Αχιλλέα» διακρίθηκαν οι Γεωργιάδης Γ, Θωμαϊδης Ν και Αραμπατζής Ν, ενώ από την Αναγέννηση οι Ξενιτίδης Θ, Απιδόπουλος Β και Νάσκος Σωκ.

Καλή η διαιτησία του κ. Ευθυμιάδη. Επόπτες οι κ.κ. Καραμανίδης και Λυγγερίδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Θεοδωρίδης, Ξενιτίδης Θ, Ξενιτίδης Ι, Νάσκος Σωκ, Βαλτσάνης Θ, Απιδόπουλος Θ, Ρούμπος, Ντίνας, Απιδόπουλος Β, Παναγιωτίδης Δ(70’ Τσιλιμπότης), Ξενιτίδης Μιχ.

Α2 Κατηγορία Β όμιλος 2η αγωνιστική 27-9-2020

ΒΙΣΑΛΤ/ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ                         0

ΧΡΙΣΤΟΣ                                                   10

Ακόμη βάζουν γκολ

Την συντριβή με 10-0 γνώρισε ο Μακεδονικός από τη Νίκη Χριστός.

Το ματς δεν χωράει και πολλά σχόλια, καθώς το τελικό σκορ αντικατοπτρίζει ακριβώς την εικόνα της αναμέτρησης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τρία γκολ έβαλε ο Κιουτσούκης, τρία ο Ζαράκης, δύο ο Καλτσάς και από ένα οι Γεωργαντάς και Πεμπές.

Από τη Νίκη Χριστός δεν υστέρησε κανείς.

Εύκολο το έργο του κ. Παπαδόπουλου. Επόπτης ο κ. Μάτσας.

ΧΡΙΣΤΟΣ: Κουτσουμαράκης, Καρυπίδης Φ(46’ Ταράσης), Σάββας Κων, Χασαπίδης, Γεωργαντάς(46’ Τσομπανίδης), Ταϊρης, Γουναρίδης, Τζήμας(46’ Σεμελίδης), Ζαράκης, Κιουτσούκης(46’ Καλτσάς), Ρουμελιώτης(46’ Πεμπές).

ΗΡΑΚΛΗΣ                            1

ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑ               1

Μοιράστηκαν από έναν βαθμό

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Ηρακλής και Μαυροθάλασσα, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1.

Το ματς ήταν ισορροπημένο, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο και τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στην ισοφάριση, στην επανάληψη.

Στα αγωνιστικά, στο 40’ μετά από φάση διαρκείας ο Καδής με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 60’ ο Τσαπαλιάνας με πλασέ πραγματοποίησε το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Στο 80’ η Μαυροθάλασσα ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καδά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Από τον Ηρακλή διακρίθηκαν οι Φάκης και Βαλσαμάκης, ενώ από τον «Άρη» οι Τσαπαλιάνας, Καλλιμάνης και Αγαπίδης.

Καλή η διαιτησία του κ. Μαδένη. Επόπτες οι κ.κ. Καπρινιώτης και Παπανικολάου.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Δουμπιώτης, Κλεπούσναλης, Φάκης, Κωνσταντινίδης, Κίστα, Βαλσαμάκης(80’ Καζάς), Παϊγουτλίδης(46’ Λάππας), Πασχαλίδης(75’ Σαρακατσάνης), Καδής, Κτίστου(46’ Χαλκίδης), Κουκούτσης(70’ Αποστόλου).

ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑ: Τζήμας, Ματζιάρης, Αραμπατζής Χαρ, Καλλιμάνης, Κλιτσιώτης, Καδάς, Αγαπίδης, Χαρπαντίδης, Τσαπαλιάνας, Αραμπατζής Θεοδ(46’ Κένεντι), Γλούφτσιος(70’ Σπαχής).

ΣΚΟΥΤΑΡΙ                      1

ΝΙΓΡΙΤΑ 2018               2

Συνδύασε αποτέλεσμα και εμφάνιση η Νιγρίτα

Με ένα γκολ στο τέλος της αναμέτρησης, η Νιγρίτα έφυγε με το διπλό από το Σκούταρι.

Οι γηπεδούχοι έκαναν καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη δεν είχαν καλή απόδοση και δέχθηκαν την ήττα.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους πραγματοποίησαν από τις καλύτερες εμφανίσεις τους τον τελευταίο ένα χρόνο και δίκαια κατέκτησαν το τρίποντο της νίκης.

Στον αγωνιστικό τομέα, στο 24’ ο Σκαπής με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0. Στο 40’ ο Τσιχαράπης με δυνατό σουτ έφερε το ματς στα ίσια. Στο 90’ ο Τσιχαράπης με πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ γράφοντας το τελικό 1-2.

Από το Σκούταρι διακρίθηκαν οι Τσόβαρας, Σκαπής και Καραλής, ενώ από τη Νιγρίτα οι Τσιχαράπης, Καλινικίδης, Χατζηστραβός και Ρραπάι, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.

Καλή η διαιτησία του κ. Φράγκαλα. Επόπτες οι κ.κ. Κιοσσές και Μπεριντζής.

ΣΚΟΥΤΑΡΙ: Καραλής, Ρίζος, Ματσιανούδης, Δοφούδης Εμ, Καρφαρίδας, Μόσχος(46’ Αντωνογλούδης Π), Δούφης(62’ Ποργιάζης), Σολάκης, Τσαμπάζης(67’ Πετρίδης), Σκαπής(67’ Κουρτίδης), Τσόβαρας(62’ Νησιούδης).

ΝΙΓΡΙΤΑ 2018: Ματζούκας, Καλινικίδης, Βαγενάς, Θεοδωρούδης, Χαϊδευτός(46’ Καρδαράς), Παραλής, Τσιχαράπης, Σαλονικιός(30’ λ.τ Κανέλης), Τσίκαλας(75’ Χαριτίδης), Ρραπάι, Χατζηστραβός(70’ Κουλτσάκης)

Α2 κατηγορία Γ  Όμιλος 2η αγωνιστική 27-9-2020

ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ                 2

ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ               2

Μοιράστηκαν τις εντυπώσεις και από έναν βαθμό

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στη Νέα Ζίχνη και το Βαλτοτόπι.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με το αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 6’ ο Σπυριδόπουλος με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 20’ ο Μάνιμος Γ με προβολή έφερε το ματς στα ίσια. Στο 55’ ο Τσούκας με κεφαλιά πραγματοποίησε το 1-2. Στο 65’ ο Γκρέτσας Ν με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 2-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Στο 80’ ο Χασιωτάκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για το Βαλτοτόπι. Στο 94’ ο Γεωργιτζίκης αποβλήθηκε και αυτός με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τη Νέα Ζίχνη.

Από τον «Μέγα» διακρίθηκαν οι Γκρέτσας Νικ, Σπυριδόπουλος και Αλιατίδης, ενώ από τον «Ατρόμητο» οι Χασιωτάκης και Τσούκας.

Καλή η διαιτησία του κ. Μπάτσιου. Επόπτες οι κ.κ. Μπάρμπας και Μανδέλας.

ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ: Μαδένης Νεκ, Γεωργιτζίκης, Λιαούρης, Μπασιάς(Τάτος), Τζουλάι, Γκρέτσας Νικ, Αλιατίδης Αργ, Παπαδάκης Μ(Κονακλής), Τενεκετζής, Σπυριδόπουλος, Τόσκα(Γκρέτσας Κ).

ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ: Κοτόπουλος, Ρίζος, Μάνιμος Γ, Ντενίζ, Νικολαϊδης, Χασιωτάκης, Καλαϊτζής, Κωνσταντινίδης(65’ Κυριαζής Ηλ), Μηλάρης, Τσούκας(75’ Καρακώστας), Μάνιμος Ηλ(80’ Μιτιακούδης).

ΝΕΟ ΣΟΥΛΙ                 2

ΕΠΤΑΜΥΛΟΙ               1

Κέρδισε ο καλύτερος

Τη νίκη με 2-1 πέτυχε το Νέο Σούλι απέναντι στους Επταμύλους.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έμειναν στη λευκή ισοπαλία. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν το σκορ.

Ο «Πανσουλιακός» αν και άπειρη ομάδα, λόγω του νεαρού της ηλικίας των ποδοσφαιριστών του, ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.

Στα αγωνιστικά, στο 63’ ο Φιλέντας έκανε το 1-0. Στο 82’ ο Μπεντούλης πραγματοποίησε το 2-0. Στο 87’ ο Πεχλιβανίδης μείωσε σε 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Από το Νέο Σούλι διακρίθηκαν οι Γκαρίπης, Σίκαλος Χ και Σίκαλος Μ.

Καλή η διαιτησία του κ. Σαφούρη. Επόπτες οι κ.κ. Σαπαρδάνης και Μισιρλής.

ΝΕΟ ΣΟΥΛΙ: Kαμτσιούρης, Γκαρίπης Σίκαλος Χ, Σίκαλος Μ, Γκίζης, Πιπίνης, Τσάγκας, Σταμάτης Β, Σάββας Στ, Φιλέντας, Τζελέπης.

Αλλαγή μπήκε ο Μπεντούλης.

ΨΥΧΙΚΟ                           0

ΜΕΣΟΛΑΚΚΙΑ                 3

Νίκη και καλή εμφάνιση για τον «Μακεδονικό»

Με ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και άλλα δύο στην επανάληψη, η Μεσολακκιά πήρε την εκτός έδρας νίκη απέναντι στο Ψυχικό με 0-3.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα γκολ σημείωσαν οι Σίμου Δημήτρης, Κρυστάλλης Τάσος και Ζαχαρόπουλος Γιάννης.

Καλή η διαιτησία του κ. Μπομπόγια. Επόπτες οι κ.κ. Καραμανίδης και Βλάχος.

ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ                3

ΠΗΓΑΣΟΣ                        1

Ανατροπή και νίκη για τον «Ηρακλή»

Αν και έμεινε πίσω στο σκορ, η Μονόβρυση επικράτησε του Πήγασου με 3-1.

Στον αγωνιστικό τομέα, στο 60’ οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα. Στο 65’ ο Καραμβαλάσης έφερε το ματς στα ίσια. Στο 70’ ο Πάντσιος έκανε το 2-1 και στο 90’ ο Κεβάνι έγραψε το τελικό 3-1.

Καλή η διαιτησία του κ. Πούλιου. Επόπτες οι κ.κ. Βασάκης και Μαρλά.

10 το καλό

Νίκες για Νεοχώρι, Άγιο Πνεύμα, Χείμαρρο και Άνω Μητρούσι (Α1) 27-9-2020

Previous article

Ε.Π.Σ Σερρών: Αλλαγή ώρας έναρξης αγώνων…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.