Ποδοσφαιρο

Τάσος Καζίας: “Ως Πρόεδρος του Πανσερραϊκού θα βγαίνω πάντα μπροστά σε κάθε ζήτημα, αλλά το Δημοτικό γήπεδο είναι μια πολυπαραγοντική ευθύνη, της τοπικής αυτοδιοίκησης και των εκλεγμένων αντιπροσώπων στην Βουλή”

0

Προσωπική δήλωση του Προέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, κ. Τάσου Καζία

“Είμαι χαρούμενος, τόσο εγώ, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, για την σπουδαία επιτυχία της ομάδας μας, να παραμείνει στην Super League για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Είναι ένα ιστορικό γεγονός, αφού μετά απο 33 χρόνια, ο Πανσερραϊκός, θα έχει συνέχεια στην μεγάλη κατηγορία κι αυτό είναι κάτι που θέλουμε να χτίσουμε όλοι μαζί. Την συνέπεια στην Α΄ Εθνική. Αγωνιστήκαμε, με όλες μας τις δυνάμεις, ο καθένας με τον ρόλο του και παρουσιάσαμε ένα καλό σύνολο εντός και εκτός γηπέδου, που νομίζω ότι ευχαριστήθηκε όλος ο κόσμος. Οι φίλαθλοι μας να γνωρίζουν ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον Πανσερραϊκό με τον ίδιο ζήλο και τα 60 χρόνια της ομάδας θα τα γιορτάσουμε με νέες επιτυχίες.

Η φετινή μάχη ήταν σκληρή, τόσο ως προς την προσαρμογή μας στη νέα κατηγορία, όσο φυσικά και με τις γηπεδικές αντιξοότητες, που σχεδόν όλη την χρονιά ήμασταν «τιμωρημένοι» στην φυσική μας έδρα, χωρίς μάλιστα ευθύνη της ΠΑΕ. Ως Πρόεδρος του Πανσερραϊκού θα βγαίνω πάντα μπροστά σε κάθε ζήτημα, αλλά το Δημοτικό γήπεδο είναι μια πολυπαραγοντική ευθύνη, της τοπικής αυτοδιοίκησης και των εκλεγμένων αντιπροσώπων στην Βουλή. Εμείς, ως ομάδα, φροντίσαμε και πέρυσι και φέτος να πανηγυρίσουμε ένα μήνα νωρίτερα (!), το πρωτάθλημα και την παραμονή μας, από το πέρας των επίσημων διοργανώσεων, μεταφέροντας ευχάριστα την ευθύνη των απαραίτητων εργασιών του γηπέδου στους αρμόδιους φορείς. Επίσης, ως ΠΑΕ, αναλάβαμε για πολλοστή φορά περισσότερες ευθύνες απο αυτές που μας αναλογούν, βάσει του όσα ορίζει ο νέος αθλητικός νόμος για το καλό του συλλόγου και του κόσμου μας. Εννοείται χωρίς καμία οικονομική στήριξη, την στιγμή που στα περισσότερα, αν οχι σε όλα τα γήπεδα, των περιφερειακών ομάδων της λίγκας, το κόστος το ανέλαβαν οι εκάστοτε φορείς.

Φέτος λοιπόν, η νέα δημοτική αρχή έχει να αντιμετωπίσει ένα ζήτημα υψίστης σημασίας, που αφορά την ασφάλεια και την βελτίωση ενός γηπέδου, που δυσφημεί με την εικόνα του, την πόλη των Σερρών και τον Πανσερραϊκό μας. Το παρελθόν απέτυχε στο κομμάτι αυτό και ελπίζουμε οι τωρινές αποφάσεις που θα παρθούν από την κυρία Μητλιάγκα και τους συμβούλους της, να είναι συγκεκριμένες, ως προς τον χρονικό ορίζοντα και το οικονομικό πλαίσιο της εφαρμογής των μελετών.

Η ηγεσία της περιφερειακής ενότητας Σερρών, δεν άλλαξε. Ο κύριος Σπυρόπουλος και η διοίκηση του κυρίου Τζιτζικώστα να πράξουν τα αυτονόητα που χρειάζονται, σε τεχνογνωσία και χρήμα, ώστε να δοθούν επιτέλους έγκαιρα, στο δημοτικό γήπεδο Σερρών. Ας μην ξεχνάει κάνεις αιρετός ότι ο Πανσερραϊκός είναι η μοναδική ομάδα, της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας, εκτός Θεσσαλονίκης, που αγωνίζεται στην Super League. Τέλος, οι αξιότιμοι βουλευτές μας να φροντίσουν με τον τρόπο τους, ώστε η πόλη μας και η ομάδα μας, που γιορτάζει φέτος τα 60 της έτη, να αποκτήσει το γηπεδικό στολίδι, που της αξίζει. 

Με την σέντρα του νέου πρωταθλήματος, όλοι να είμαστε όπως πρέπει. Όχι στα λόγια, αλλά στα έργα, με ευθύνη απέναντι στον κόσμο της πόλης και της ομάδας μας”.

Και μαθηματικά στην Super League ο Πανσερραϊκός-Επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1

Previous article

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών: Η νέα εποχή ξεκίνησε με έργα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.