ΆρθραΠοδοσφαιρο

Ο Μαρινάκης είναι πλέον ΚΡΑΤΟΣ

0

Γράφει το 10 το καλό…

Πριν από λίγο καιρό ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε, όχι και τόσο τυχαία και σε θέμα timing, στην δήλωση για το πρωτάθλημα των Πρεσπών.

Όλοι καταλάβαμε την εννοούσε ο ποιητής. Ότι το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ ήταν κάλπικο. Πως ο λόγος που κατάκτησε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα μετά από 35 χρόνια ήταν λόγω της σχέσης του Ιβάν Σαββίδη με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο ο κύριος Μαρινάκης εννοούσε και κάτι άλλο. Τώρα είμαι ΕΓΩ ΚΡΑΤΟΣ. Εγώ είμαι κυβέρνηση. Και τώρα το πρωτάθλημα είναι του Ολυμπιακού.

Τώρα θα μου πείτε ανάλογα με την Κυβέρνηση παίρνουν πρωταθλήματα και οι ομάδες ; Η άποψη μου είναι πως η πολιτική παίζει ρόλο στα πάντα. Μπορείτε να μου πείτε ότι είμαι και συνωμοσιολόγος. Νομίζω απλά ρεαλιστής.  

Ο κύριος Μαρινάκης αυτή την στιγμή είναι από τους πλουσιότερους ανθρώπους της χώρας μας και όχι μόνο. Οι επενδύσεις σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, πανελλαδική συχνότητα, ιδιοκτήτης ομάδας στην Αγγλία και τώρα σκάει η βόμβα μετη NOVA. Εδώ ξετυλίγεται και το παρασκήνιο. Για πιο λόγο δηλαδή δεν τα βρήκε η NOVA με τον ΠΑΟΚ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Αν μπορεί να πάρει ο κύριος Μαρινάκης τη NOVΑ, ας την πάρει. Μεγάλος μάγκας. Οι κινήσεις του είναι στοχευμένες και σωστές. Θα μοιράζει την τράπουλα παντού.

Θεωρώ πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι το σέντερ φορ τη κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Θα μας σκοτώσουν για τον αθλητισμό…

Previous article

Ο Ιβάν Σαββίδης για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Μπορώ και μόνος μου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

More in Άρθρα