ΆρθραΠοδοσφαιρο

Θα μας σκοτώσουν για τον αθλητισμό…

0

Γράφει το 10 το καλό…

-Φόρεσα το αθλητικό μου κουστούμι και επέστρεψα ξανά στον αγωνιστικό χώρο.

-Καλή αρχή.

-Ο πρόεδρος Σάκης Χατζηπαντελής ανεβάζει σε άλλο επίπεδο την ΕΠΣ Σερρών.

-Πολλές είναι οι ομάδες που συμμετέχουν ξανά στο τοπικό πρωτάθλημα και αυτό είναι πολύ ευχάριστο, ενώ άλλες πήραν την απόφαση να εγκαταλείψουν.

-Το τοπικό πρωτάθλημα βέβαια γίνεται πιο ανταγωνιστικό την φετινή χρονιά και αυτό οφείλεται στις κινήσεις της ΕΠΣ Σερρών.

-Εμείς θα παραμείνουμε πιστοί στον αγώνα μας και θα συνεχίσουμε ως πρεσβευτές του Σερραϊκού αθλητισμού κοντά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Στόχος μας να συμμετέχουν όλο και περισσότερες ομάδες στο τοπικό πρωτάθλημα.

-Καλά το πάνε στον Πανσερραϊκό. Η Διοίκηση του «Λιονταριών» δουλεύει σαν σύγχρονο ευρωπαϊκό club και πλέον πρέπει να οδηγήσει την ομάδα εκεί που ανήκει. Στα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Σίγουρα η περσινή χρονιά ήταν αναγνωριστική και πρέπει ο στόχος την φετινή σεζόν να είναι η άνοδος.

-Στόχος και όραμα υπάρχουν και στον φετινό Πανσερραϊκό, αλλά δει δε χρημάτων δεν γίνεται τίποτα.

-Έχω μιλήσει από αυτήν εδώ τη στήλη για την ανάγκη του marketing, σε επαγγελματικό και ερασιτεχνικό αθλητισμό. Δεν θα σταθώ στην παραπολιτική αλλά και που οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην απόφαση του να δημιουργήσει το PAOK TV, ωστόσο θα ήθελα να επισημάνω πως είναι μια πρωτοποριακή κίνηση για τα Ελληνικά δεδομένα. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ αποφάσισε να διαχειριστεί μόνη της τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Είναι ένα εγχείρημα το οποίο πιστεύω πως θα πετύχει. Μάλιστα ο ΠΑΟΚ δημιούργησε και δικές του καντίνες. Θέλει να εκμεταλλευτεί το BRAND NAME του σε όλα τα επίπεδα.

-Άσχετο. Πιστεύω πως κάθε φορά που αλλάζει η κυβέρνηση, αλλάζει και το τοπίο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πολλοί είναι αυτοί που λένε πως με εποχή ΣΥΡΙΖΑ ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα, ενώ πλέον με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας το πρωτάθλημα είναι του Ολυμπιακού. Θα γίνει μάχη.

-Είμαι μεγάλος θαυμαστής του πρώην σπουδαίου ποδοσφαιριστή και στοχαστή Ερίκ Καντονά. Στην παραλαβή του βραβείου του στην κλήρωση του τσάμπιονς λίγκ μέσα σε λίγες εκφράσεις είπε τόσα πολλά.

Συγκεκριμένα δήλωσε: As flies to wanton boys are we to th’ gods. (σ.σ. Σκηνή 4, Βασιλιάς Ληρ). Θα μας σκοτώσουν για τον αθλητισμό. Πολύ σύντομα η επιστήμη θα καταφέρει να επιβραδύνει το γέρασμα των κυττάρων μας και δεν αποκλείεται να κρατά ζωντανά τα κύτταρα μας και ίσως να είμαστε αιώνιοι. Μόνο τα δυστυχήματα, το έγκλημα, ο πόλεμος θα είναι σε θέση να μας σκοτώσουν και δυστυχώς στο μέλλον θα πολλαπλασιαστούν. Αγαπώ το ποδόσφαιρο”.

-Πίσω από κάθε χτύπημα μιας μπάλας κρύβεται μια σκέψη. “Ντένις Μπέργκαμπ”

<<Ο αθλητισμός μπορεί να αλλάξει τον κόσμο>>. “Νέλσον Μαντέλα”

-Στοπάρισμα, σουτ-καραβολίδα, δοκάρι και γκολ…

Ζλάταν σε οπαδούς των Γκάλαξι: «Ήρθα, είδα, κατέκτησα. Τώρα, γυρίστε στο μπέιζμπολ»

Previous article

Ο Μαρινάκης είναι πλέον ΚΡΑΤΟΣ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

More in Άρθρα