Ποδοσφαιρο

Θρακικός Μητρουσίου: «Κάποιοι προσπάθησαν να βιάσουν την λογική»

0

Σε μια καυστική και σκληρή ανακοίνωση κατά της διαιτησίας προχώρησε ο Θρακικός Μητρουσίου.

Συγκεκριμένα μιλούν για αλλοίωση αποτελέσματος από το διαιτητικό τρίο, των Κεφαλά, Μαυρίδη και Αναγνώστου, του εκτός έδρας αγώνα απέναντι στα Άνω Ποροϊα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Θρακικού» Μητρουσίου:

«Ουδέποτε μέχρι σήμερα προβήκαμε δημόσια σε κρίσεις κατά αποφάσεων διαιτητών και δυστυχώς η σιωπή αυτή θεωρήθηκε από μερικούς ως αδυναμία και αυτό όχι γιατί δεν υπήρξαν πολλά και σοβαρά διαιτητικά λάθη, αλλά γιατί θεωρούμε ότι όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος και πρεπει όλοι να συμβάλλουμε στην διατήρηση ενός ήρεμου και πολιτισμένου κλίματος στο πρωτάθλημα.

48 ώρες μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με τα Πορόια και ακόμα η αγανάκτηση σε όλους στον Θρακικό είναι έντονη.

Κάποιοι προσπάθησαν να βιάσουν την λογική ακυρώνοντας ένα κανονικότατο γκολ που είδε όλο το γήπεδο και ομολογούν ακόμα και οι αντίπαλοι.Δυστυχώς όμως ο διαιτητής του αγώνα ενω στην αρχή έδειξε σέντρα στην συνέχεια και με την βοήθεια του πρώτου βοηθού ανακάλυψε. . . την Αμερική. . .Όπως και στο 2ο γκολ, που ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον μαθητευόμενο μάγο,δεύτερο βοηθό διαιτητή.

Κύριοι, ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά που το αποτέλεσμα ενός αγώνα το διαμορφώνει το διαιτητικό τρίο και ευχόμαστε από εδώ και πέρα οι πρωταγωνιστές του κάθε αγώνα να είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές.

ΥΓ. Ευχαριστούμε την ομάδα του Διγενή Άνω Ποροιων για την φιλοξενία»

10 το καλό

Ο «Ματαντόρ»… στο στάδιο των ονείρων!

Previous article

Ο Πανσερραϊκός Μ.Γ.Σ συμμετέχει στην εκστρατεία “Football People Weeks” της FIFA

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.