Ποδοσφαιρο

ΘΡΑΚΙΚΟΣ ΜΗΤΡΟΥΣΙΟΥ: Από τα πρώτα ερασιτεχνικά σωματεία της Π.Ε Σερρών που έλαβε χορήγηση αθλητικής αναγνώρισης

0

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Θρακικού Μητρουσίου:

«Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει αναστείλει κάθε αγωνιστική δράση, αλλά η διοίκηση του Θρακικού έχει πράγματα να κάνει και να ασχοληθεί,
προτεραιότητα της διοίκησης,αποτελούσε η συλλογή στοιχείων και εγγράφων, προκειμένου να κατατεθεί άρτιος ο φάκελος με όλα τα δικαιολογητικά στην αρμόδια υπηρεσία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, προκειμένου ο σύλλογος να λάβει την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση και κατόπιν να καταχωρηθεί στο «Μητρώο Αθλητικών Σωματείων».
Πλέον ο ΘΡΑΚΙΚΟΣ ΜΗΤΡΟΥΣΙΟΥ είναι απ’τα πρώτα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία της Π.Ε Σερρών που ολοκλήρωσαν με επιτυχία την διαδικασία για την απόκτηση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης απ΄την Γ.Γ.Α η οποία αποτελεί και την επίσημη αναγνώριση από το Κράτος, στα δεδομένα αθλητικά δικαιώματα, που έχουν οι ερασιτεχνικοί αθλητικοί σύλλογοι.
Η απόκτηση της Βεβαίωσης Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης, αποτελεί ένα σπουδαίο γεγονός για το κύρος και την ιστορία του Συλλόγου μας και παράλληλα υπενθυμίζεται ότι η καταγραφή των νόμιμων ελληνικών ερασιτεχνικών σωματείων, σύμφωνα με τα όσα έχει αποφασίσει ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, συνδέεται επίσης, με τα μέτρα στήριξης τους από την πανδημία του covid-19, ενώ όπως έχει επισημανθεί, μόνο τα επίσημα καταγεγραμμένα σωματεία στο Μητρώο της ΓΓΑ, θα έχουν το δικαίωμα χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων.
Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε την κα. Χρύσα Πουλικίδου για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθειά της στις ενέργειες του Δ.Σ για την απόκτηση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης»

10 το καλό

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League

Previous article

Παράταση, λόγω πανδημίας, ως τέλος Μαρτίου για αρχαιρεσίες σε Ομοσπονδίες & Ενώσεις

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.