Ποδοσφαιρο

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ«Το Παραλίμνιο μπορεί να είναι ένα μικρό χωριό, αλλά έχει μεγάλη διοίκηση»(video)

0

Συνέντευξη του προπονητή του Απόλλωνα Παραλιμνίου Παύλου Δημητρίου

«θα διεκδικήσουμε μία από τις πρώτες θέσεις στον όμιλο μας»

«Ο Πανσερραϊκός έχει τον πρώτο λόγο»

Συνέντευξη στο serraika sports TV στην σελίδα των Σερραϊκών sports στο facebook  παραχώρησε ο προπονητής του Απόλλωνα Παραλιμνίου Παύλος Δημητρίου.

Ο κ. Δημητρίου μίλησε για τους στόχους της φετινής χρονιάς με τον Απόλλωνα, για την Διοίκηση του Απόλλωνα, για τον Πανσερραϊκό, για την κατάσταση του Σερραϊκού ποδοσφαίρου, για τον αν υπάρχει ταλέντο στο Νομό Σερρών αλλά και το επίπεδο των Σερραίων προπονητών.

Σ.s: Ένα πρώτο σχόλιο για την χρονιά που ξεκίνησε.

Απ. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ξεκινήσαμε με στόχους, με κάποιες φιλοδοξίες. Γι’ αυτό επενδύσαμε την ομάδα με αρκετούς καινούριους παίκτες. Θα έλεγα πως είναι μια καινούρια ομάδα. Από πέρσι κρατήσαμε 5-6 άτομα μόνο. Ελπίζουμε με αυτό το ρόστερ θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα διεκδικήσουμε μία από τις πρώτες θέσεις στον όμιλο μας.

Σ.s: Ποιος είναι ο στόχος του Απόλλωνα Παραλιμνίου ;

Απ. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερα. Αν είναι δυνατόν κάθε χρόνο να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Οπωσδήποτε πέρσι κάναμε ένα βήμα πίσω. Φέτος θα προσπαθήσουμε να πάμε προς τα μπροστά. Ο Πανσερραϊκός οπωσδήποτε έχει τον πρώτο λόγο απ’ ότι φαίνεται στην κατηγορία, τουλάχιστον να διεκδικήσουμε την δεύτερη θέση.

Σ.s: Είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ; Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το Παραλίμνιο θα μπορούσε να διεκδικήσει και μια άνοδο ;

Απ. Ο Πανσερραϊκός έχει τον πρώτο λόγο να μην κρυβόμαστε. Τελευταία αποκτήθηκαν παίκτες σημαντικοί που ενισχύουν την ομάδα. Έχει μεγάλο ρόστερ. Έχει και από πίσω παίκτες που αν τραυματιστούν κάποιοι ή βγούνε με κάρτες, είναι ισάξιοι αυτοί που θα μπούνε. Γι’ αυτόν τον λόγο έχει τον πρώτο λόγο. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερα. Να διεκδικήσουμε, να προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε. Θα προσπαθήσουμε, δεν ξέρω αν θα πετύχουμε, αλλά θα προσπαθήσουμε.

Σ.s: Η Διοίκηση του Απόλλωνα Παραλιμνίου ;

Απ. Είμαι τυχερός που τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι εδώ σε αυτή την ομάδα. Μπορεί να είναι ένα μικρό χωριό, αλλά έχει μεγάλη διοίκηση για μένα. Είναι παιδιά που έχουν σωστή φιλοσοφία γύρω από το ποδόσφαιρο. Είναι οργανωτικοί. Και το βασικότερο απ’ όλα το οικονομικό είναι σταθερό. Δηλαδή ξέρει ο κάθε ποδοσφαιριστής που θα έρθει εδώ ότι κάθε μήνα τα λεφτά θα μπουν στον λογαριασμό του.

Σ.s: Οι Σερραίοι προπονητές αξιοποιούν τα νέα παιδιά ;

Απ. Δεν κάνουμε και τίποτα άλλο, αλλά θα δεις πως κάποια παιδιά που παίζουνε 40,41,42 χρονών. Αυτό κάτι πρέπει να μας λέει. Για να αναγκάζονται άλλες ομάδες στο τοπικό να χρησιμοποιούν 45άρηδες. Κάτι πρέπει να μας λέει.

Σ.s: Υπάρχει ταλέντο στο Νομό Σερρών ;

Απ. Υπάρχει αλλά ξέρεις είναι μέχρι τα 15-16. Από εκεί και πέρα τους χάνουμε, με το σχολείο βασικά που όλοι οι γονείς κοιτάνε. Και όσα παιδιά μένουν στο ποδόσφαιρο και παραπάνω ίσως να μην έχουν τις ικανότητες από αυτούς που ακολούθησαν τον άλλο δρόμο του σχολείου.

Σ.s: Ποιο είναι το επίπεδο των Σερραίων προπονητών ;

Απ. Πιστεύω ότι η εκπαίδευση στους προπονητές δεν είναι η καλύτερη όσον αφορά τις σχολές προπονητών. Αν θέλει κάποιος να γίνεται καλύτερος πρέπει να το κάνει μόνος του. Δεν πρέπει να περιμένει που θα πάρει το UEFA B ή το UEFA A ότι με αυτό θα γίνει προπονητής. Πρέπει να παρακολουθεί όλα τα σεμινάρια που γίνονται γύρω από το ποδόσφαιρο, να μορφώνεται μόνος του, να εξελίσσεται, να προσπαθεί, να ασχολείται με το αντικείμενο όχι μόνο όταν είμαστε στο γήπεδο αλλά και όλη την ημέρα θα έλεγα. Αν θέλει κάποιος, αν έχει στόχους να πάει παραπέρα. Να εξελιχθεί. Αν τώρα μας φτάνει να είμαστε μόνο στο Νομό Σερρών και στο τοπικό οπωσδήποτε αλλάζουν τα πράγματα. Και νομίζω αυτό γίνεται στους Σερραίους προπονητές. Νομίζω σε σύγκριση με άλλους Νομούς είμαστε σε καλύτερη μοίρα όσον αφορά το επίπεδο. Το πρωτάθλημα μας είναι καλύτερο από άλλους Νομούς και αυτό μας λέει κάτι.   

ΣΑΚΗΣ ΤΕΡΖΗΣ«Στόχος των μικτών είναι η ανάδειξη ταλέντων»(video)

Previous article

Στους 4 του κυπέλλου bristot πέρασαν Παραλίμνιο, Serres 1800 και Καλά Δένδρα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply