Ποδοσφαιρο

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΖΑΣ:«H νέα διοίκηση που ανέλαβε την ομάδα έχει ως στόχο να δώσει μεγάλη βάση στις ακαδημίες» (video)

0

«Ο κόσμος μας έχει στηρίξει από την πρώτη στιγμή»

Συνέντευξη στο goaltime.gr και στην εφημερίδα serraikasports παραχώρησε ο πρόεδρος της Νιγρίτας Γιώργος Τέζας.

Ο κ. Τέζας μίλησε για τον στόχο της Νιγρίτας, για το όραμα της Διοίκησης και για την στήριξη του κόσμου.

Ερ. Ποιος είναι ο στόχος της Νιγρίτας ;

Απ. Καλωσορίσατε στη Νιγρίτα, στα γήπεδα της Νιγρίτας. Φέτος η καινούρια διοίκηση που ανέλαβε την ομάδα έχει ως στόχο να δώσει μεγάλη βάση στις ακαδημίες. Οπότε η ανδρική ομάδα έχει αυτόν τον στόχο και για τα επόμενα χρόνια νομίζω έτσι θα πάμε, να έχουν τα παιδιά τα οποία βγαίνουν από τις ακαδημίες μια ομάδα για να αθλούνται. Οπότε στόχο μεγάλο δεν μπορούμε να βάλουμε ακόμα. Όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και αυτά τα παιδιά μπορούν να στελεχώσουν μια ομάδα που να σηκώσει πρωταθλητισμό, τότε θα το δούμε.

Ερ. Ποιο είναι το όραμα της διοίκησης για την Νιγρίτα ;

Απ. Το όραμα μας άρχισε να υλοποιείται ήδη από φέτος. Εάν θα έρθετε μια ημέρα που είναι όλες οι ακαδημίες εδώ θα δείτε πάνω από 100 παιδιά στο γήπεδο. Αυτό όσον αφορά τις μικρές ομάδες, κατεβάζουμε ομάδες ακαδημιών σε όλες τις ηλικίες, δεν ξέρω άλλη ομάδα εκτός του Πανσερραϊκού και του sport village που να έχει σε όλες τις ηλικίες ομάδες. Όσον αφορά την μεγάλη ομάδα να στελεχώνεται από ποδοσφαιριστές που βγαίνουν από δω, από αυτές τις ακαδημίες. Από την περιοχή μας, αλλά και οποιοσδήποτε νεαρός που θέλει να δοκιμαστεί, να αγωνιστεί και να βρει ένα περιβάλλον κατάλληλο να αθληθεί και να εξελιχθεί, νομίζω είναι ο καλύτερος στόχος που μπορεί να έχει μια ερασιτεχνική ομάδα.

Ερ. Ο κόσμος στηρίζει αυτή την προσπάθεια ;

Απ. Ο κόσμος μας έχει στηρίξει από την πρώτη στιγμή. Ιδίως οι συντοπίτες μας, η αγορά, με εισιτήρια διαρκείας, από οποιονδήποτε και αν ζητήσαμε δεν βρέθηκε κανείς να μας κλείσει την πόρτα. Νομίζω και στο γήπεδο έχουμε μια καλύτερη κίνηση από τις προηγούμενες χρονιές. Είναι λίγο δύσκολο να μαζέψουμε κόσμο στο γήπεδο. Ίσως είναι και αυτό ένας στόχος που πρέπει να τον βάλουμε για τα επόμενα χρόνια.

Ερ. Μίλησε μας για την Διοίκηση, για τους ανθρώπους, τους προπονητές.

Απ. Είμαστε ένα καινούριο διοικητικό συμβούλιο με ανθρώπους οι οποίοι έχουν παρουσία στο γήπεδο. Δεν είμαστε δηλαδή μόνο τυπικά στο συμβούλιο. Σε όλες τις ώρες των προπονήσεων, όλων των ομάδων. Προσπαθούμε να παρέχουμε τα πάντα σε συνεργασία φυσικά με τους υπαλλήλους του σταδίου και με τη νέα δημοτική αρχή και νομίζω ότι βήμα-βήμα, χρόνο με τον χρόνο θα γίνονται καλύτερα πράγματα.

Οι προπονητές, έχουμε στην ανδρική ομάδα τον Στέλιο τον Ρίζο που είναι εγνωσμένης αξίας και άνθρωπος εκπαιδευτικός και γυμναστής. Ότι καλύτερο δηλαδή για αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Τον Βασίλη τον Βαγενά που είναι ζωντανή ιστορία του ποδοσφαίρου της Νιγρίτας, τον Θανάση τον Παραλή, τον Γιώργο τον Σαλονικιό και τον Γιάννη τον Κούλελη που είναι προπονητής των τερματοφύλάκων.

“Χ” το ντέρμπι ανάμεσα σε Ροδόπολη και Καπνόφυτο, νίκες για Δασοχώρι και Νέα Τυρολόη (Ανώτερη Α’ Όμιλος) 30-11-2019

Previous article

Νίκη με άμυνα από γρανίτη! για τον Πανσερραϊκό ΚΡΙ-ΚΡΙ (ΜΠΑΣΚΕΤ)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply