Ποδοσφαιρο

Νίκες για Σιδηρόκαστρο, 1800, Λιθότοπο, Αμμουδιά, Άνω Ποροϊα, Χείμαρρο και Χρυσό(15-1-2022)

0

ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ           5 

ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ              4

Αγγλικό σκορ

Ένα φανταστικό παιχνίδι διεξήχθη ανάμεσα στο Σιδηρόκαστρο και το Άγιο Πνεύμα, με τον «Εθνικό» να επικρατεί με 5-4.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 5’ ο Αϊβαζίδης κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαλετσκάνοφ για το 1-0. Στο 8’ ο Παπαδόπουλος πέτυχε αυτογκόλ για το 2-0. Στο 44’ ο Γαϊδαρτζής μείωσε σε 2-1. Στο 48’ ο Παρούκας έκανε το 3-1. Στο 57’ ο Γαϊδαρτζής μείωσε σε 3-2. Στο 65’ ο Γαϊδαρτζής σημείωσε χατ-τρικ για το 3-3. Στο 78’ ο Μαλετσκάνοφ πραγματοποίησε το 4-3. Στο 79’ ο Νέδος έφερε το ματς στα ίσια για το 4-4. Στο 85’ ο Παρούκας έγραψε το τελικό 5-4. Στο 86’ ο Γέρμανλης αντίκρισε την απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Από το Σιδηρόκαστρο δεν υστέρησε κανείς, ενώ από το Άγιο Πνεύμα ξεχώρισε ο Γαϊδαρτζής.

Καλή η διαιτησία του κ. Σαφούρη. Επόπτες οι κ.κ. Αναστασίου και Σαπαρδάνης.

ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ: Δουλγέρης, Χάρισμας, Λεωνίδας, Βεντούζης, Πετρίδης, Αϊβατζίδης, Αγγελίδης, Παρούκας(90’ Χαραλαμπίδης), Μαλετσκάνοφ, Γέρμανλης, Αϊβαζίδης(15’ λ.τ Ελευθεριάδης)(88’ Κατσιούρας).

ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ: Λιούγκας, Παπαδόπουλος(60’ Τζήμπας), Νέδος, Κρουστάλλης, Δρουμαλιάς(20’ λ.τ Τσίκος), Λιάπτσης, Φυλακτούδης, Μερτίκας, Γαϊδαρτζής, Αρβανίτης(70’ Ρούμπος), Τσιάμης.

ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ           0   

1800                        3  

Άνετη επικράτηση  

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και άλλο ένα στην επανάληψη το 1800 πήρε το διπλό μέσα στο Ροδολίβος.

Στον αγωνιστικό τομέα, στο 10’ ο Ρούτσης με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 40’ ο Μακούσης με πλασέ μέσα από την περιοχή πραγματοποίησε το 0-2. Στο 70’ ο Αγγελακάς με σουτ έγραψε το τελικό 0-3.

Από τον «Εθνικό» διακρίθηκε μόνο ο τερματοφύλακας Βακάλης, ενώ από το 1800 ξεχώρισαν οι Ηλιόπουλος, Τριανταφύλλου Δαμ και Μακούσης.

Καλή η διαιτησία του κ. Μπάρκα. Επόπτες οι κ.κ. Βασάκης και Αρχοντογιάννης.

ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ: Βακάλης, Σταθόπουλος, Ντίπ, Τσιμπουργκιανούδης, Χατζηδάφνης Θεοφ, Κυριαζής, Χατζηδάφνης Β, Τσιακμάκης, Μωυσής(70’ Ντεμάι), Κιουτσούκης.

1800: Καστανιώτης Γ, Χαραλάμπους, Χατζημαργαρίτης(60’ Θεοδωρίδης), Φιλιππίδης, Μακούσης, Τριανταφύλλου Δαμ, Ρούτσης(70’ Πατσιούρας), Σιμιακός, Στεφανίδης, Αγγελακάς(75’ Τάντιτς), Ηλιόπουλος.

ΣΚΟΤΟΥΣΣΑ                 0

ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ                1

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την «Δόξα»

Με ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης ο Λιθότοπος πήρε το διπλό μέσα στην Σκοτούσσα.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και έχασαν ευκαιρίες με κύριους πρωταγωνιστές τους Σπύρου, Μάγκο και Τριανταφυλλίδη.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και κατάφεραν με ένα γκολ να πάρουν τη νίκη.

Στα αγωνιστικά, στο 55’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σιδηρόπουλου ο Πλατνάρης Β με κεφαλιά έγραψε το τελικό 0-1.

Από τον «Άρη» διακρίθηκαν οι Τσερμετζέλης και Στοϊλας, ενώ από την «Δόξα» οι Σιδηρόπουλος και Παπαδόπουλος.

Καλή η διαιτησία του κ. Κεφαλά. Επόπτες οι κ.κ. Πούλιος και Αχιλλεύς.

ΣΚΟΤΟΥΣΣΑ: Κιουτάχιαλης, Δάλλας, Στοϊλας, Σπαχής, Μήλιος Αθ, Τριανταφυλλίδης, Σπύρου(80’ Χατζηπανταζής), Τσερμετζέλης, Θεοδωρίδης(80’ Χαριτίδης), Καρυπίδης(60’ Τρέντσιος), Μάγκος(73’ Γώγος).

ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ: Χουρουζίδης, Πλατνάρης Πρ, Νόκε, Σαμαράς, Σαββίδης, Παπαδόπουλος, Ιακωβίδης(70’ Παναγιωτίδης), Ζώβληκας(70’ Καρυπίδης), Σιδηρόπουλος, Πλατνάρης Β(60’ Μουτίδης), Ελευθεριάδης.

ΝΕΟΧΩΡΙ                 0     

ΑΜΜΟΥΔΙΑ             2

Καθάρισε με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο «Ηρακλής»

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Αμμουδιά πήρε το διπλό μέσα στο Νεοχώρι.

Το ματς ήταν ισορροπημένο, με τον «Ηρακλή» να είναι πιο εύστοχος και να παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 20’ ο Χατζηιωαννίδης με σουτ έκανε το 0-1. Στο 75’ ο Ρούμπος με απ’ ευθείας κόρνερ πραγματοποίησε το 0-2. Στο 77’ μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον Σένια, ο οποίος αστόχησε σε κενή εστία. Στο 80’ οι γηπεδούχοι ζητούν πέναλτι.

Από τον «Αστήρ» διακρίθηκαν οι Μητρούσκας και Φάκης, ενώ από τον «Ηρακλή» διακρίθηκαν οι Ζάντσιος, Κωνσταντίνου και Τσιντσάρης.

Καλή η διαιτησία του κ. Χαψά. Επόπτες οι κ.κ. Χολάνης και Μαυρίδης.

ΝΕΟΧΩΡΙ: Μαρίγκος, Κουζουτζίδης(70’ Κυριακάκης) , Λούσιος(70’ Χατζηπέτρου) Γουδετσίδης, Θεοδωρίδης, Πανούδης, Φάκης, Μητρούσκας, Σένια, Γιαγτζόγλου(70’ Βουδουρίδης) , Μαργαρίτης(80’ Κυριζόπουλος).

ΑΜΜΟΥΔΙΑ: Τσιντσάρης, Μούστα, Γκάλιος Ν, Ζάντσιος, Γκάλιος Ηλ, Σιδηρόπουλος(60’ Παυλίδης), Τσιόπτσης(46’ Ρούμπος), Χατζηιωαννίδης(70’ Δαμδαλής), Ζιγκερίδης(46’ Δαγκούλης) , Κωνσταντίνου, Λαδόπουλος(83’ Μητκώνης). 

ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ                4

ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ               0

«Καρέ» για τον «Διγενή»

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και άλλα δύο στην επανάληψη τα Άνω Ποροϊα επικράτησαν με 4-0 του Μεγαλοχωρίου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 20’ ο Ατανάσοφ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0. Στο 40’ ο Σαμουηλίδης με σουτ πραγματοποίησε το 2-0. Στο 65’ ο Γκούλα με κεφαλιά πέτυχε το 3-0. Στο 80’ ο Ατανάσοφ με πολύ όμορφο γκολ, με κρεμαστό σουτ από μακριά έγραψε το τελικό 4-0.

Από τον «Διγενή» διακρίθηκαν οι Ατανάσοφ, Γκούλα και Σαμουηλίδης, ενώ από τον «Κεραυνό» κινήθηκαν στην μετριότητα.

Καλή η διαιτησία του κ. Απιδόπουλου. Επόπτες οι κ.κ. Γεωργίου και Πούλιος Ι.

ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ: Δουλγέροφ, Κεραμιδάς, Μπεγκόγκογ, Γκούλα, Σαμουηλίδης, Κωνσταντινίδης, Στεφανίδης Δημ, Ατανάσοφ, Κουθουρίδης(70’ Ραφτόπουλος), Μάντζαρης(60’ Τσαλής), Στεφανίδης Χαρ.

ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ: Μπαρακλής, Μάνιος, Μαϊκόπουλος, Γεωργιάδης, Νάτσιος, Σπανίδης, Γκότσικας, Ζάχος(46’ Παπαδόπουλος), Καριοφύλλης, Παπάς, Φωτίου(46’ Τσελεκίδης).

ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ           3

ΠΡΩΤΗ                    0

Νίκη με καθαρό σκορ  

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και άλλο ένα στην επανάληψη ο Χείμαρρος επικράτησε της Πρώτης με 3-0.

Στον αγωνιστικό τομέα, στο 4’ μετά από ωραία προσπάθεια ο Γιούρι με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 11’ μετά από έξοχη σέντρα του Γιούρι, ο Κελλίδης με πλασέ πραγματοποίησε το 2-0. Στο 70’ ο Γεωργούλας ανατράπηκε από τον Βασιλειάδη Ευστ, με τον ρέφερι να καταλογίζει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γεράκης, με τον Πολυχρονίδη να αποκρούει. Ο διαιτητής έδειξε επανάληψη με τον Γεράκη αυτή την φορά να στέλνει την μπάλα άουτ. Στο 82’ ο Λεκάκης με διαγώνιο σουτ έγραψε το τελικό 3-0.

Από τον «Ηρακλή» διακρίθηκαν οι Σαββίδης Γ, Κελλίδης, Σαββίδης Σπ, Γιούρι και Τομπουλίδης, ενώ από τον «Άρη» οι Σιμιντιριάδης, Γεωργούλας και Γκιούρα.

Καλή η διαιτησία του κ. Μαδένη. Επόπτες οι κ.κ. Αναγνωστίδης και Τσίκου.

ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ: Πολυχρονίδης, Πρασιάδης, Τομπουλίδης, Μπαλτζής, Βασιλειάδης Ευστ, Κοσμόπουλος(38’ λ.τ Βατμανίδης Ηλ), Σαββίδης Σπ(67’ Μίσσας), Λεκάκης(82’ Φωτιάδης Δημ), Κελλίδης(79’ Φωτιάδης Ιωακ), Γιούρι(71’ Σβεντζίδης), Σαββίδης Γ.

ΠΡΩΤΗ: Θεοχαρίδης, Κορώνης, Μόσχος, Πανταζής, Σιμιντιριάδης, Γεωργούλας, Γατούλας, Γκιούρα(46’ Γεράκης), Μακράκης, Πάγκος(46’ Κουταλάκης), Φιλιππάκος.  

ΧΡΥΣΟ                              3

ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ              0

Δίκαιη νίκη

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και άλλο ένα στην επανάληψη το Χρυσό επικράτησε του Άνω Μητρουσίου με 3-0.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 25’ ο Γκόγκας με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 30’ ο Δουλγέρης αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα. Στο 33’ ο Γκόγκας με πλασέ πραγματοποίησε το 2-0. Στο 77’ ο Μίρι Χότζα με πλασέ έξω από την περιοχή έγραψε το τελικό 3-0.

Από την ΑΕΧ διακρίθηκαν οι Γκόγκας, Παπαδόπουλος Στ και Μπρινιάς, ενώ από τον «Θρακικό» ξεχώρισαν οι Αρτεμίου και Ιωάννου.

Καλή η διαιτησία του κ. Κρυωνά. Επόπτες οι κ.κ. Βακουφτσής και Μυσιρλής.  

ΧΡΥΣΟ: Κασίμης, Ντάντος(80’ Μιγκίδης) , Κοντός, Μπρινιάς, Ματσικόπουλος, Παπαδόπουλος, Μάνος, Πασχαλίδης(35’ λ.τ Μίρι Χότζα)(85’ Καπελέρης), Κλειτσιώτης(80’ Πολυχρονίδης) , Μπομπότας, Γκόγκας.

ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ: Ασημώνης(70’ Σκάρλος), Χαραλαμπίδης, Κουρτέσης Π(46’ Κουρτέσης Γ), Αρτεμίου, Πασχαλούδης, Παπαδόπουλος Ι, Μπελίτος, Δουλγέρης, Γιανναράκης(75’ Θεοδώρογλου), Δίγκας, Ιωάννου.

ΔΡΑΒΗΣΚΟΣ

ΡΟΔΟΠΟΛΗ

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ

10 το καλό

Η καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής (15-1-2022)

Previous article

Απόλλων Παραλιμνίου: 1-1 με την Αλεξανδρούπολη

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.