Ποδοσφαιρο

Νίκες για Νέα Τυρολόη, Χριστός, Άγιο Πνεύμα, Λευκώνα, Ηρακλή Σερρών, Βαλτοτόπι και Δραβήσκο (Ανώτερη Α’ & Β’ Όμιλος) 22-2-2020

0

ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  Α΄ ΟΜΙΛΟΣ  22η αγωνιστική

ΝΕΑ ΤΥΡΟΛΟΗ               2

ΚΑΠΝΟΦΥΤΟ                 0

Καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΤ

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο η Νέα Τυρολόη επικράτησε του Καπνοφύτου με 2-0.

Ο ΠΑΟΤ μπήκε πολύ δυνατά, πραγματοποίησε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο, όπου και πέτυχε δύο γκολ.

Στην επανάληψη, οι «Ακρίτες» ανέβασαν την απόδοση τους, πίεσαν, χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι ιδιαίτερο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 20’ ο Πατραλέξης με πέναλτι έκανε το 1-0. Στο 40’ ο Κούδας με πλασέ έγραψε το τελικό 2-0.

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Ζαγγελίδης, Πατραλέξης και Κούδας, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Αναγνώστου και Σαχπαζίδης.

Καλή η διαιτησία του κ. Καπρινιώτη. Επόπτες οι κ.κ. Κιοσσές και Λυγγερίδης.

ΝΕΑ ΤΥΡΟΛΟΗ: Κολέτος, Φερματζής(55’ Χίτζιος), Βαλτσιάνης Π, Καραμεμετλής, Καλταπανίδης, Χατζηπαντελής, Μαστορίδης, Κούδας(70’ Στοϊκούδης), Καραγιοβάνης(75’ Κατρακούλιας), Ζαγγελίδης, Πατραλέξης(80’ Ζάντσιος Π).

ΚΑΠΝΟΦΥΤΟ: Αντωνιάδης, Λυγεράς(80’ Ηλιάδης), Καμτσικλής, Δεληγιάννης, Τσομπάνης, Σαχπαζίδης, Καραγιαβουρίδης, Μπέτας(70’ Σαββίδης), Σχοιναράκης, Μελαδίνης(60’ Παρίσης), Ζαφειρίδης(40’ Αναγνώστου).  

ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ               1

ΧΡΙΣΤΟΣ                        6

«Εξάσφαιρη» ΝΙΚΗ

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε το Χριστός, το οποίο φιλοδώρησε με έξι τέρματα τα Πλατανάκια.

Η «Νίκη» είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, δημιούργησε φάσεις και σημειώνοντας έξι τέρματα έφτασε δίκαια και άνετα στους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο «Τριεθνής» προσπάθησε σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 10’ ο Σάββας με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 25’ ο Αμπαδίνης με πλασέ πραγματοποίησε το 0-2. Στο 35’ ο Μπαχαρίδης με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 0-3. Στο 40’ ο Μπαρμπούτης με πλασέ σημείωσε το 0-4. Στο 60’ ο Αλεξίου με πλασέ μείωσε σε 1-4. Στο 70’ ο Αμπαδίνης με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-5 και στο 80’ ο Χομόζονλης με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-6.

Από τους γηπεδούχους δεν ξεχώρισε κανείς, ενώ από τους φιλοξενούμενους διακρίθηκαν οι Αμπαδίνης, Μπαρμπούτης και Γουναρίδης, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.

Καλή η διαιτησία του κ. Φράγκαλα. Επόπτες οι κ.κ. Βουτσάς και Αναγνώστου.

ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ: Γιαννακάκης, Τοκατλίδης, Σαρόγλου, Νικολαϊδης, Κουθουρίδης, Παπαδόπουλος, Στεφανίδης, Αλεξίου, Αβραμίδης(55’ Στεφανίδης Εμ), Ζουγγουρίδης(70’ Καλεμκερίδης), Αθανασιάδης.

ΧΡΙΣΤΟΣ: Σαμαρτζίδης, Ταγγαλίδης, Μπαχαρίδης, Τζήμας(55’ Γεωργαντάς), Σάββας, Γουναρίδης, Καρυπίδης, Αμπαδίνης(80’ Καλτσάς), Σιώης(46’ Μάρλας), Ρίζος(60’ Χομόζονλης), Μπαρμπούτης.

ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  Β΄ ΟΜΙΛΟΣ  22η αγωνιστική

ΛΕΥΚΩΝΑΣ                                         1

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ                     0

Πήρε τη νίκη στο τέλος ο «Ολυμπιακός»

Με ένα γκολ στο τέλος της αναμέτρησης ο Λευκώνας πήρε τη νίκη απέναντι στον Εμμανουήλ Παπά με 1-0.

Στο πρώτοι ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή, δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά χωρίς όμως να μπορέσουν να βάλουν κάποιο γκολ.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους, πήραν την κατοχή της μπάλας και με ένα γκολ στο 90’ κατάφεραν να καταβάλουν την αντίσταση του αντιπάλου τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε στο 90’ ο Κώστογλου με σουτ.

Από τον «Ολυμπιακό» διακρίθηκαν οι Κώστογλου, Πιπερτζής και Τράμπας, ενώ από τον Εμμανουήλ Παπά οι Δάμπας, Τσιάπος και Μοναστηρλί.

Καλή η διαιτησία του κ. Μαγή. Επόπτες οι κ.κ. Βογιατζή και Παπαδόπουλος.

ΛΕΥΚΩΝΑΣ: Πολυχρονίδης, Μπατσιβάρης, Γιαννακόπουλος, Ελευθεριάδης, Θεοδωρίδης, Πιπερτζής, Τράμπας(75’ Νεοφώτιστος), Κώστογλου, Τσάτσος(65’ Ακριτίδης), Γανίκας(55’ Σαμαρτζίδης), Χατζηθεοδώρου.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ: Θεοχαρίδης, Δάμπας, Κωνσταντινίδης, Χαλκίδης(67’ Στεργιάδης), Τσιάπος, Αναστασιάδης, Ηλιάδης, Μοναστηρλί, Σελαλματζίδης(86’ Ατζιαμής), Μπεκιαρίδης, Κυριαζίδης(58’ Παπαλάς).

ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ                2

ΠΗΓΑΣΟΣ                         0

Καθάρισε στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο

Με δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο ημίχρονο το Άγιο Πνεύμα επικράτησε του Πήγασου με 2-0.

Οι γηπεδούχοι ουσιαστικά τελείωσαν το ματς από το πρώτο μέρος, καθώς μέχρι την συμπλήρωση το πρώτου δεκαπεντάλεπτου είχαν πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, ενώ στη συνέχεια κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν, χωρίς όμως να μπορέσουν να πάρουν κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 13’ ο Ντάμζι με σουτ έκανε το 1-0. Στο 15’ μετά από φανταστική ενέργεια και ασίστ του Ντάμζι, ο Δρουμαλιάς με κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-0.

Από το Άγιο Πνεύμα διακρίθηκαν οι Παπαδόπουλος, Ντάμζι και Παπαντωνίου.

Καλή η διαιτησία του κ. Πούλιου. Επόπτες οι κ.κ. Κιοσσές και Παπανικολάου.

ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ: Παραπάνης, Παπαδόπουλος, Μπάλτσιος(80’ Κτίστου), Μήλιος, Τσίκος(70’ Καραποτόσογλου), Δρουμαλιάς, Στοϊκος(60’ Αναστασιάδης), Αρβανίτης, Ντάμζι(82’ Κεφαλάς), Γκόγκας, Παπαντωνίου.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΕΡΡΩΝ                3

ΜΕΣΟΛΑΚΚΙΑ                        2

Ολική ανατροπή

Πραγματοποιώντας την ολική ανατροπή  ο Ηρακλής επικράτησε της Μεσολακκιάς με 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τον αντίπαλο τους και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων. Οι γηπεδούχοι όμως με αντεπίθεση διαρκείας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, γύρισαν το ματς και κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 10’ ο Σιμιντιριάδης με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 15’ ο Σιμιντιριάδης με πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το 0-2. Στο 25’ ο Χαϊμανατζής με πλασέ μείωσε σε 1-2. Στο 70’ ο Φάκης με σουτ έφερε το ματς στα ίσια και στο 85’ ο Πασχαλίδης με πλασέ ολοκλήρωσε την ανατροπή και διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Από τον Ηρακλή διακρίθηκαν οι Σαρακατσάνης και Χαϊμανατζής, ενώ από τον «Μακεδονικό» οι Σιμιντιριάδης, Κεραμιδάς Π και Κατσιρμάς Ορφ.

Καλή η διαιτησία του κ. Ευθυμιάδη. Επόπτες οι κ.κ. Μάτσας και Μανδέλας.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΕΡΡΩΝ: Βασιλάκος, Καζάς, Χαϊμανατζής, Βαλκάνης(46’ Φάκης), Σαρακατσάνης, Κωνσταντινίδης, Αποστόλου, Βαλαβανίδης, Κίστα(80’ Κιτουκίδης), Κοντούλης, Πασχαλίδης.

ΜΕΣΟΛΑΚΚΙΑ: Αλευράς Π, Στογιάννης Κ, Νένος Χρ, Νένος Γ, Συρόπουλος Δ, Σιμιντιριάδης Θ, Κεραμιδάς Π, Κατσιρμάς Ορφ, Λούφας Ι, Πασιαλής Αλ.

ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ              2

ΠΕΘΕΛΙΝΟΣ              1

Ανατροπή και νίκη για τον «Ατρόμητο»

Πραγματοποιώντας την ανατροπή το Βαλτοτόπι επικράτησε του Πεθελινού με 2-1.

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι που είχε πολλές εντάσεις, οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 20’ ο Κούκος με σουτ έκανε το 0-1. Στο 70’ ο Μάνιμος Ηλ με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια. Στο 85’ ο Μοσχοφίδης με σουτ πραγματοποίησε το 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Στο 87’ ο Τσούκας αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Ντενίζ, Μοσχοφίδης και Μάνιμος Ηλ, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Κούκος και Μακρής Χρ.

Κακή η διαιτησία του κ. Καρασάββα. Επόπτες οι κ.κ. Βασίλογλου και Παγωνάς.

ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ: Μηλάρης Γ, Ρίζος, Μάνιμος Γ, Ντενίζ, Μηλάρης Χρυσοβ, Μάνιμος Ηλ, Κουρούς, Μοσχοφίδης, Κωνσταντινίδης(46’ Νικολαϊδης), Μιχαλούδης(15’ λ.τ Τσούκας), Πόζα(65’ Καρακώστας).

ΠΕΘΕΛΙΝΟΣ: Κολόκθας Π, Σαμαράς Ι, Βασιλικός, Λαπούσι, Γκέλης Δ(46’ Φλώρος Στ), Μαρκής Χρ, Μακρής Ν, Τσαρούχας, Γεμενετζής, Καμπουρίδης, Κούκος(70’ Πασχαλίδης).

ΔΡΑΒΗΣΚΟΣ                3

ΝΙΓΡΙΤΑ 2018              1

Έβαλε τις βάσεις από το πρώτο ημίχρονο η Ασπίδα

Βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη στο πρώτο ημίχρονο ο Δραβήσκος κατέβαλε την αντίσταση της Νιγρίτας με 3-1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα τριών τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους στην επανάληψη και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 10’ ο Γκαρακλίδης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 15’ ο Ράσκοφ με πλασέ πραγματοποίησε το 2-0. Διαμαρτυρία σε αυτή την φάση για τη Νιγριτά, καθώς όπως υποστηρίζουν το γκολ προήλθε από θέση οφσάιντ. Στο 25’ ο Ράσκοφ με πλασέ πέτυχε το 3-0. Στο 80’ ο Βαγενάς με σουτ έγραψε το τελικό 3-1.

Από την «Ασπίδα» διακρίθηκαν οι Αθανασακάκης, Ματενόγλου και Κεραμιδάς, ενώ από τη Νιγρίτα οι Καλλινικίδης και Ματζιούρης.

Καλή η διαιτησία του κ. Κεφαλά. Επόπτες οι κ.κ. Βογιατζής και Χατζηαθανασίου.

ΔΡΑΒΗΣΚΟΣ: Ταραμόπουλος, Κεραμιδάς, Ματενόλγου(65’ Παπουτσόγλου), Βουβούκης, Αβραμίδης, Κουρτίδης, Ράσκοφ(60’ Κεραμάρης), Μεσέρδης Χρ(75’ Κασμερίδης), Μεσέρδης Θ, Γκαρακλίδης, Γαβριήλ(46’ Αθανασακάκης).

ΝΙΓΡΙΤΑ 2018: Ματζούκας, Καλλινικίδης, Ματζιούρης, Βασιλούδης Αθ, Γκότσι, Παραλής, Σαλονικιός, Ρραπάι, Χαριτίδης(46’ Βαγενάς), Καρδαράς(65’ Καρράς), Τσίκαλας(46’ Χατζηστραβός).

Η καλύτερη ενδεκάδα της 22ης αγωνιστικής (Επίλεκτη) 22-2-2020

Previous article

Νίκη εξάδας για τον “Θρακικό”, “τρίποντο” για Χρυσό, Σιδηρόκαστρο, Λιθότοπο και Αμμουδιά, “Χ” για Χείμαρρο και Νεοχώρι (Επίλεκτη) 22-2-2020

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply