Ποδοσφαιρο

Νίκες για Μεγαλοχώρι, Χριστός, Κερκίνη, Πλατανάκια, Άγιο Πνεύμα και Νέα Ζίχνη, “λευκή” ισοπαλία για Ηρακλή και Βαλτοτόπι (Ανώτερη Α’ και Β’ Όμιλος) 8-12-2019

0

ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ                   4

ΔΑΣΟΧΩΡΙ                        0

«Καρέ» για τον «Κεραυνό»

Με ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και άλλα τρία στην επανάληψη το Μεγαλοχώρι επικράτησε του Δασοχωρίου με 4-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, είχε την κυκλοφορία της μπάλας, δημιούργησαν ευκαιρίες και έφτασαν δίκαια στη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους προσπάθησαν, ιδιαίτερα στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου, αλλά δεν μπόρεσαν όμως να αποφύγουν την ήττα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 30’ ο Καριοφύλλης με σουτ έκανε το 1-0. Στο 55’ ο Μεσιούρης με πλασέ πραγματοποίησε το 2-0. Στο 84’ ο Παπαδόπουλος με κοντινό πλασέ πέτυχε το 3-0. Στο 88’ ο Παπαδόπουλος με πέναλτι σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και έγραψε το τελικό 4-0.

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Μπαρακλής, Μαϊκόπουλος, Καριοφύλλης και Γκότσικας, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Μιρόβαλης και Κοτρίκης.

Καλή η διαιτησία του κ. Μαγή. Επόπτες οι κ.κ. Κιοσσές και Καραμανίδης. 

ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ: Μπαρακλής, Μαυρούδης, Κυριάκογλου, Μαϊκόπουλος, Νάτσιος, Παππάς(75’ Φωτίου), Μπούρας(65’ Παπαδόπουλος Αν), Γκότσικας(80’ Τζουμαϊλής), Καριοφύλλης(85’ Σκριτάκης), Μεσιούρης, Χουρουζίδης.

ΔΑΣΟΧΩΡΙ: Θεοδωρίδης, Συρόγλου, Σβεντζίδης, Νάσκος, Μιζαρλής, Μιρόβαλης, Κοτρίκης, Κεχαγιόγλου(55’ Τρεντίδης), Μέτσκας, Πάνου(Σικαμπάλα)(46’ Μάνος), Κοτσούμπας.

ΚΕΡΚΙΝΗ                              9

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ                  0

Ακόμη βάζουν γκολ…

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε η Κερκίνη η οποία φιλοδώρησε με εννιά τέρματα το Μοναστηράκι.

Το ματς δεν χωράει και πολλά σχόλια, καθώς το τελικό σκορ δείχνει ακριβώς την εικόνα της αναμέτρησης.

Ο «Διαγόρας» είχε τον έλεγχο από το πρώτο λεπτό, είχε την κυκλοφορία της μπάλας, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και σημειώνοντας εννιά γκολ έφτασε άνετα στη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους είχαν περισσότερο παθητικό ρόλο στο ματς και γνώρισαν ακόμη μια βαριά ήττα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 35’ ο Τορακίδης με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 37’ ο Σαμουηλίδης Γ με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ πραγματοποίησε το 2-0. Στο 47’ ο Τορακίδης με πλασέ πέτυχε το 3-0. Στο 50’ ο Τορακίδης με σουτ σημείωσε το 4-0. Στο 55’ πάλι ο Τορακίδης με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Στο 60’ ο Τορακίδης με πλασέ έκανε το 6-0. Στο 70’ ο Τσαλής το 7-0. Στο 72’ ο Τορακίδης σημείωσε το έκτο του γκολ για το 8-0 και στο 75’ ο Σαμουηλίδης Γ με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 9-0.

Από τους γηπεδούχους δεν υστέρησε κανείς.

Καλή η διαιτησία του κ. Πούλιου. Επόπτες οι κ.κ. Παπαποστόλου και Μαρλά.

ΚΕΡΚΙΝΗ: Δουλγέροφ, Σαμουηλίδης Ν(60’ Μπουχούρης), Κυριαζίδης, Τραϊανός(55’ Βασιλειάδης), Κίροφ, Σαμουηλίδης Γ, Τσαλής, Μουσμουλίδης Ι, Τορακίδης, Σαμαρτζίεφ, Παπαδόπουλος. 

ΧΡΙΣΤΟΣ                               2

ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ                    0

Καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο η «Νίκη»

Πετυχαίνοντας δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο το Χριστός επικράτησε του Ποντισμένου με 2-0.

Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και αυτή συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους προσπάθησαν, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να αποφύγουν την ήττα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 15’ μετά από ομαδική ενέργεια ο Σιώης με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 40’ μετά από σέντρα-φάουλ του Μπαχαρίδη, ο Αμπαδίνης με κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-0.

Από τη «Νίκη» διακρίθηκαν οι Τζήμας, Αμπαδίνης, Μπαρμπούτης και Σιώης, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.

Καλή η διαιτησία του κ. Τζουμαλάκη. Επόπτες οι κ.κ. Αναγνωστίδης και Βασίλογλου.

ΧΡΙΣΤΟΣ: Μπάσιος, Μπαχαρίδης, Τζήμας, Καρυπίδης, Ταγκαλίδης, Αμπαδίνης, Μπαρμπούτης, Γουναρίδης, Πεμπές(46’ Μαργαρίτης)(70’ Ντίνας), Σιώης(65’ Σαϊνατούδης), Κιουτσούκης.

ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ: Αγγελάκης, Ευθυμιάδης, Μητσόκης, Χαριζανάκης, Χαβαλές, Τουρνάς Χρ του ι(77’ Μπακάλης Στ), Δάτσης, Μάτας, Τουρνάς Χρ του Δ(88’ Χίντζος), Αθανασούλης(70’ Μπακάλης Γ), Μεσιούρης(80’ Μπακάλης Σωτ).

ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ                          1

ΝΕΑ ΤΥΡΟΛΟΗ                        0

Κρίθηκε στις λεπτομέρειες

Με ένα γκολ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου τα Πλατανάκια πήραν τη νίκη απέναντι στην Νέα Τυρολόη με 1-0.

Το ματς ήταν καλό και κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε στο 44’ ο Ηλιάδης με πλασέ, δοκάρι και μέσα για να γράψει το τελικό 1-0.

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Ηλιάδης και Γιαννακάκης, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Καραμεμετλη΄ς και Πρόγιας.

Καλή η διαιτησία του κ. Γαβριήλ. Επόπτες οι κ.κ. Ντεμάι και Σαββάτης.

ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ: Γιαννακάκης, Αθανασιάδης, Τοκατλίδης, Αλεξίου, Κουθουρίδης, Παγιούλας, Ηλιάδης, Νικολαϊδης, Κοντός, Παπαδόπουλος, Στεφανίδης.

ΝΕΑ ΤΥΡΟΛΟΗ: Πρόγιας, Βαλτσιάνης(55’ Σοφιανίδης Ν), Φερματζής, Σοφιανίδης Ν, Καραμεμετλής, Χατζηπαντελής, Μέτσκας, Χατζηγιάννης, Ζαγγελίδης, Ζάντσιος Π(65’ Κούδας), Πατραλέξης.

ΑΝΩΤΕΡΗ Β’ ΟΜΙΛΟΣ

ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ                    3

ΠΗΓΑΣΟΣ                      1

Επιστροφή στις νίκες για τον «Μέγα»

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και άλλο ένα στην επανάληψη η Νέα Ζίχνη κατέβαλε την αντίσταση του Πήγασου με 3-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν τα ηνία του αγώνα, πήραν νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων και έφτασαν σε μια δίκαιη νίκη.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής στο τέλος της αναμέτρησης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 20’ ο Ταρπινίδης Γ έκανε το 1-0. Στο 30’ ο ίδιος παίκτης πραγματοποίησε το 2-0. Στο 85’ ο Τενεκετζής πέτυχε το 3-0. Στο 90’ ο Σπυρόπουλος έγραψε το τελικό 3-1.

Από τους γηπεδούχους δεν υστέρησε κανείς, ενώ από τους φιλοξενούμενους διακρίθηκαν οι Λιβανός και Πατσιούρας.

Μέτρια η διαιτησία του κ. Παπαδόπουλου. Επόπτες οι κ.κ. Καμπαρτίνας και Καπρινιώτης.  

ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ: Ταρπινίδης, Κυριακίδης, Γεωργιτζίκης, Δήμου, Τάτος, Παπαδάκης, Τζουλάι, Χαραλαμπόπουλος, Σπυριδόπουλος, Γκρέτσα, Ταρπινίδης Γ.

Αλλαγές μπήκαν οι Τενεκετζής, Τόσκα, Οικονόμου και Αλιατίδης.

ΠΗΓΑΣΟΣ: Παπαδόπουλος, Πατσιούρας, Μπενίσης, Λιβανός, Χαρμάνας, Σιψής(46’ Χατζημαργαρίτης), Σπυρόπουλος, Κόκκινος, Βουτσάς, Ρούμπος(80’ Ίντι), Τσιφούτης(80’ Χάτζη).

ΔΡΑΒΗΣΚΟΣ                  0

ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ              1

Ένα ήταν αρκετό

Με ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης το Άγιο Πνεύμα επικράτησε εκτός έδρας και του Δραβήσκου με 0-1 και συνεχίζει την εκπληκτική πορεία του.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γρήγορα γκολ, το οποίο κράτησαν μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή. Η «Ασπίδα» στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το γκολ που δέχθηκε πίεσε, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά στο τέλος δεν μπόρεσε να πάρει κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημειώθηκε στο 50’ όταν ο Κτίστου έβγαλε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Δράκογλου αμαρκάριστος με κεφαλιά έγραψε το τελικό 0-1.

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Αθανασακάκης, Τολίδης και Κεραμιδάς, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Παπαδόπουλος, Μήλιος, Δράκογλου και Παραπάνης.  

Καλή η διαιτησία του κ. Χαψά. Επόπτες οι κ.κ. Σάββας και Μπάρκας.

ΔΡΑΒΗΣΚΟΣ: Ιντζόγλου, Κεραμιδάς, Ματενόγλου, Βουβούκης, Τολίδης, Κασμερίδης(85’ Παπουτσόγλου), Γκαρακλίδης, Μεσέρδης Χρ, Αθανασακάκης, Μελίτος(46’ Μεσέρδης Θ), Ράσκοφ.

ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ: Παραπάνης, Παπαντωνίου, Μπάλτσιος(80’ Δρουμαλιάς), Παπαδόπουλος, Μήλιος, Τσίκος, Στοϊκος, Αρβανίτης, Δράκογλου, Γκόγκας(75’ Κόσσυφας), Κτίστου.

ΗΡΑΚΛΗΣ                  0

ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ              0

«Λευκή» ισοπαλία

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρακλή και το Βαλτοτόπι.

Το ματς είχε κακό ρυθμό και από τις δύο ομάδες, είχαν από μια ευκαιρία για γκολ και έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Κλεπούσναλης, Κωνσταντινίδης και Βασιλάκος, ενώ από τους φιλοξενούμενους ο Μηλάρης Χρ και Κουρού.

Κακή η διαιτησία του κ. Κεφαλά. Επόπτες οι κ.κ. Αχιλλεύς και Μπομπόγιας.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βασιλάκος, Κίστα, Κλεπούσναλης, Κωνσταντινίδης, Κοτσαμπασίδης, Βαλαβανίδης, Αποστόλου, Κοντούλης(55’ Φάκης), Αλεκτορίδης(75’ Μιχάλενας), Πάγκαλης, Πασχαλίδης(46’ Φερτάκης).

ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ: Μηλάρης Γ, Ρίζος(80’ Κωνσταντινίδης), Κουσσυτζίδης(90’ Μιτιακούδης), Νικολαϊδης, Τσούκας, Κουρού, Κίστα, Κοτόπουλος, Μηλάρης Χρ, Γκατέκας(70’ Μιχαλούδης), Μοσκοφίδης(60’ Πόζα).

“Εξάσφαιρος” ο “Θρακικός”, ισοπαλία για Άνω Ποροϊα και Χείμαρρο (Επίλεκτη) 8-12-2019

Previous article

Έχασε στις λεπτομέρειες η «Δόξα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply