Ποδοσφαιρο

“Εξάσφαιρος” ο “Θρακικός”, ισοπαλία για Άνω Ποροϊα και Χείμαρρο (Επίλεκτη) 8-12-2019

0

ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ                 6

ΠΡΩΤΗ                                2

«Εξάσφαιρος» ο «Θρακικός»

Μεγάλη και ευρεία νίκη πέτυχε το Άνω Μητρούσι το οποίο επικράτησε της Πρώτης με 6-2

Ο «Θρακικός» πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, είχε τη πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε ευκαιρίες και δίκαια έφτασε στη νίκη.

Ο «Άρης» από την πλευρά τους ήταν ανταγωνιστικός έως το 75’ που μείωσε σε 3-2, αλλά από εκεί και πέρα δεν κατάφερε να απειλήσει και δέχθηκε την βαριά αυτή ήττα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 10’ ο Μπελίτος με πέναλτι έκανε το 1-0. Στο 13’ ο Χριστοφορίδης με πλασέ πραγματοποίησε το 2-0. Στο 30’ ο Αγγελακάς με πλασέ μείωσε σε 2-1. Στο 47’ ο Γκαϊτατζής με πλασέ πέτυχε το 3-1. Στο 75’ ο Τσιάτρης μείωσε ξανά σε 3-2. Στο 76’ και στο 81’ ο Δίγκας Κ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-2. Στο 83’ ο Ασλανίδης με όμορφο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 6-2.

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Δίγκας Κ, Τάτσιος και Γκαϊτατζής, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Κορώνης, Τσιάτρης και Μπογιατζής.

Καλή η διαιτησία του κ. Απιδόπουλου. Επόπτες οι κ.κ. Μαυρίδης και Φραγκάκης.

ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ: Κουγιουμτζόπουλος, Θωμόγλου(46’ Πιερής), Αντωνιάδης, Αραμπάς, Τάτσιος, Παπαδόπουλος, Πέπας, Μπελίτος, Γκαϊτατζής(65’ Δίγκας Κ), Χριστοφορίδης(72’ Ασλανίδης), Σκολαρίκης(75’ Γιανναράκης).

ΠΡΩΤΗ: Βαρδαβούλιας, Γκουζής, Παπααβραμίδης(70’ Κουταλάκης), Γατούλας, Κονσολίδης, Κορώνης(82’ Σωτηράς), Δρακούλης, Τσιγγενόπουλος(60’ Τσιάτρης), Ζαγκλιβέρης, Μπογιατζής, Αγγελακάς(82’ Μπίτιας).

ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ                 2

ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ                   2

Ισοπαλία με παράπονα από την διαιτησία

Με ένα γκολ από το σημείο του πέναλτι τα Άνω Ποροϊα πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Χείμαρρο, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 2-2.

Ο «Ηρακλής» κατάφερε να πάρει δύο φορές το προβάδισμα, ωστόσο ο «Διγενής» είχε ισάριθμες απαντήσεις, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως υπάρχουν πολλά παράπονα από τον Χείμαρρο για την διαιτησία του κ. Δαουλτζή, αλλά και του επόπτη κ. Πούλιο ειδικότερα για την υπόδειξη του πέναλτι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 18’ μετά από ολιγωρία της άμυνας ο Λεκάκης με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 24’ ο Νικόλοφ με προβολή έφερε τον αγώνα στα ίσια. Στο 78’ ο Πρασιάδης με σουτ-κεραυνό από τα 30 μέτρα πραγματοποίησε το 1-2. Στο 87’ ο ρέφερι καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Ιβαντζίκη, απόφαση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νικόλοφ, ο οποίος έγραψε το τελικό 2-2.

Από τον «Διγενή» διακρίθηκαν οι Νικόλοφ, Ατανάσοφ, Στεφανίδης και Παπαδόπουλος, ενώ από τον «Ηρακλή» οι Πρασιάδης, Νόκε, Κρίτσκας και Σβεντζίδης, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.

Με πολλά παράπονα από τον Χείμαρρο η διαιτησία του κ. Δαουλτζή. Επίσης παράπονα και από τον επόπτη κ. Πούλιο. Δεύτερος επόπτης ο κ. Βογιατζής

ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ: Αθανασιάδης, Στεφανίδης, Γκέρτσεφ, Τομπουλίδης, Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μαντζάρης(46’ Δανατζής), Μπεγκόγκοφ, Νικόλοφ, Ατανάσοφ, Παπαδόπουλος Π.  

ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ: Νόκε, Κοσμόπουλος, Σβεντσίδης, Πρασιάδης, Ελευθεριάδης, Ιβαντζίκης, Βασιλειάδης Ευστ, Κρίτσκας, Τριανταφύλλου, Χατζηγεωργίου(53’ Καλαϊτζίδης), Λεκάκης.

Η καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής (Επίλεκτη) 8-12-2019

Previous article

Νίκες για Μεγαλοχώρι, Χριστός, Κερκίνη, Πλατανάκια, Άγιο Πνεύμα και Νέα Ζίχνη, “λευκή” ισοπαλία για Ηρακλή και Βαλτοτόπι (Ανώτερη Α’ και Β’ Όμιλος) 8-12-2019

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply