Ποδοσφαιρο

Μασκανάκης…το πιο νέο «λιοντάρι» του Πανσερραϊκού!

0

Συνεχίζουμε τα παραλειπόμενα του αγώνα με τον Αετό Ορφανού, αφού το ζητούμενο ήταν η νίκη που ήρθε κι έπειτα ακολούθησαν η επιστροφή Γεωργιάδη με την κόκκινη φανέλα, όπως και το ντεμπούτο Μασκανάκη που έγινε ο νεότερος παίκτης του Πανσερραϊκού, που φορά την φανέλα της ομάδας μας!

Ο Αλέξανδρος Μασκανάκης, γεννημένος στις 8/8/2004, μετά απο 11 μήνες στον Πανσερραϊκό (αποκτήθηκε πέρυσι τον Γενάρη αλλα έμεινε δανεικός στην ομάδα καταγωγής του, τον Δραβίσκο) κατάφερε να αγωνιστεί σε ηλικία 15 ετών 3 μηνών και 23 ημερών, καταρρίπτοντας έτσι το περσινό ρεκορ του Αποστολόπουλου στο Καλαμπάκι που αγωνίστηκε σε ηλικία 15 ετών, 9 μηνών και 19 ημερών. Την τριάδα των πιο νέων παικτών που αγωνίστηκαν με την φανέλα του Πανσερραϊκού μας κλείνει ο Κυριάκος Γιαξής που σε ηλικία 16χρ. 1μ. 17ημ. έπαιξε κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας στις 21/5/2017.

Τι κοινό έχουν οι τρεις Σερραϊοι που κατέχουν τα σχετικά ρεκόρ; Όλοι τους είναι ταλαντούχοι και ιδιαίτερα προικισμένοι με ποδοσφαιρικά προσόντα που αν δουλέψουν σωστά θα κάνουν σημαντική καριέρα, όπως οι προκάτοχοι του σχετικού στατιστικού, Αϊβαζίδης & Σοφιανόπουλος!

Μπράβο στον μικρό «Μάσκα» και μακάρι να καταγράψει πολλές ακόμα συμμετοχές και καλές εμφανίσεις με τον Πανσερραϊκό!

Έχουν τον τρόπο οι Ίκαροι!! (Μπάσκετ)

Previous article

Ντεμπούτο Γεωργιάδη μετά από τη σεζόν 2010-2011

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply