Ποδοσφαιρο

Μαρινάκης: «Συμφωνώ σε συνάντηση με Σαββίδη, Μελισσανίδη…»

0

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το «παρών» στο Διοικητικό Συμβούλιο που έγινε στη Super League και μίλησε σε όλα τα μέλη της Λίγκας.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε ομιλία του αναφέρθηκε στο θέμα των εγκαταστάσεων της Ξάνθης και τη σχέση με τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα μίλησε και για συνάντηση με τους ιδιοκτήτες των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη αντίστοιχα:

«Σήμερα ήρθα εδώ γιατί δεν έχω κρυφτεί σε οτιδήποτε έχω κάνει, είτε στον Ολυμπιακό, είτε στην επιχειρηματική μου δραστηριότητα.

Επειδή ακούω διάφορα, οι μετοχές μου στον Ολυμπιακό ανήκουν σε μία κυπριακή εταιρία η οποία μου ανήκει 100%. Από το 2010 που έχω αποκτήσει τις μετοχές, δηλώνω στο Πόθεν Έσχες πως είμαι ο μέτοχος της κυπριακής εταιρίας και κατ’ επέκταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ήθελα να κάνω μία ειλικρινή κουβέντα με τα μέλη του Συνεταιρισμού. Πολλές ΠΑΕ αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα δεν έχει βοηθήσει στην επίλυσή τους. Κάθε χρόνο δεν αυξάνονται τα έσοδά μας από χορηγούς ή από τα εισιτήρια, ή από την τηλεόραση η οποία πληρώνει και έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Άρα οι περισσότερες ΠΑΕ ψάχνουν να βρουν χορηγούς.

Θέλω ειλικρινά να τοποθετηθούν όλοι εδώ μέσα. Αν η καταγγελία μας γίνει δεκτή ή όχι, είτε τα στοιχεία αφορούν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον κ. Σαββίδη, τον κ. Συγγελίδη και την ΠΑΕ Ξάνθη, υπάρχουν αρμόδια όργανα τα οποία θα αποφασίσουν τι πρέπει να γίνει.

Αλλά πρέπει να πω το εξής. Αν ο Ολυμπιακός, ο κ. Μαρινάκης, ο ανιψιός μου, ένας ξάδελφός μου, ένας φίλος μου του οποίου του φτιάχνω εγώ το Πόθεν Έσχες και αγοράσει το προπονητικό του Ατρόμητου, ή τις ακαδημίες και το προπονητικό στην Τρίπολη που έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά ή στη Λάρισα, ή στον ΟΦΗ που είναι και η πατρίδα μου το Ηράκλειο ή οτιδήποτε και υπάρχει ένα παρένθετο πρόσωπο ή εταιρία, είναι κάτι με το οποίο συμφωνούμε; Γιατί ο κ. Κωστούλας δήλωσε μακάρι να έρθει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή ο κ. Σαββίδης να αγοράσει το προπονητικό μου κέντρο και θα ήθελα ειλικρινά να ακούσω την τοποθέτηση του Παναιτωλικού για αυτό. Αυτό μας βρίσκει σύμφωνους;

Σας ρωτώ, είναι σωστό; Μπορούμε να το κάνουμε;

Αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας προβληματίσει και θέλω τη γνώμη σας. Να ορίσουμε τα πλαίσια, τους κανονισμούς και τι πρέπει να κάνουμε.

Κύριε Λυσσάνδρου αυτό είναι κάτι που μας απασχολεί και θέλω και τη δική σας τοποθέτηση. Είναι πολύ σημαντικό και έχουμε άμεσο συμφέρον όλοι γιατί αφορά την ακεραιότητα του πρωταθλήματος.

Εγώ λοιπόν συμφωνώ σε μια συνάντηση πραγματικών ιδιοκτητών με τον κ. Σαββιδη, τον κ. Μελισσανίδη, ώστε πραγματικά να δούμε τι ποδόσφαιρο θελουμε».

Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο της ΕΠΟ, Στέργιο Αντωνίου, είπε:

«Έχει χαθεί κάθε έννοια δικαιοσύνης και ισονομίας στις πειθαρχικές επιτροπες της ΕΠΟ και μάλιστα πια δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα καθώς απροκάλυπτα παιδιά δικαστών των επιτροπών εργάζονται στο Open και ταυτόχρονα επιλαμβάνονται των υποθέσεων που αφορούν ομάδες Superleague».

Πηγή:sporttime.gr

10 το καλό

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΕΡΟΓΛΙΔΗΣ: «Ο στόχος είναι ο Διγενής να παίξει μπάλα και να σωθεί» (video)

Previous article

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΟΥΣΚΑΣ: «Ο στόχος του Κεραυνού Μεγαλοχωρίου ήταν από την αρχή η άνοδος» (video)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.