Διεθνή

Λίβερπουλ: Ανακοίνωσε τη συνεργασία με τη Nike

0

Έπειτα από μεγάλη διαμάχη που προέκυψε στην προσπάθεια της Λίβερπουλ ν΄αλλάξει εταιρεία ένδυσης, ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ ανακοίνωσε τελικά το deal με τη Nike με ισχύ από το καλοκαίρι του 2020. Θα πρόκειται για τη μεγαλύτερη οικονομική συμφωνία για τη φανέλα ομάδας στο αγγλικό ποδόσφαιρο! 

Οι «κόκκινοι» ολοκληρώνουν τη συνεργασία τους με την New Balance, η οποία προσπάθησε και μέσω της δικαστικής οδού να διατηρήσει τη Λίβερπουλ και να επεκτείνει μονομερώς το συμφωνητικό που είχε υπογραφεί με τον σύλλογο.

Η Nike εδώ και καιρό είχε έρθει σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για να τη ντύσει από το φετινό καλοκαίρι και η συνεργασία των δύο επισημοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης.

«Ως brand, η Nike αντικατοπτρίζει τις φιλοδοξίες μας για εξέλιξη. Ευχαριστούμε τη New Balance για τη στήριξη και τη συνεργασία τα τελευταία χρόνια» ανέφερε ο επικεφαλής του διαφημιστικού τμήματος και managing director των πρωτοπόρων της Premier League, Μπίλι Χόγκαν.

Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει, η νέα συνεργασία θ’ αποφέρει στους «κόκκινους» το ποσό των 85 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως! 

Κυριάκος: “Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μ@λ… από τα θύματα οπαδικής βίας”

Previous article

Τέσσερις μεταγραφές για την Θύελλα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

More in Διεθνή