Πολιτική

Κυριάκος: “Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μ@λ… από τα θύματα οπαδικής βίας”

0

Ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, Κυριάκος Κυριάκος, τοποθετήθηκε με αφορμή το θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου οπαδού στη Θεσσαλονίκη το περασμένο Σάββατο.   

Γράφει στην προσωπική σελίδα του στο Facebook ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ και πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Θα μιλήσω σκληρά και χωρίς την ελάχιστη «πολιτική ορθότητα». Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μ@λ… από τα θύματα οπαδικής βίας. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μ@λ… από την οπαδική βία. Δεν βρίσκω πιο ταιριαστή λέξη.

Όλοι κάπου στα 5-6 μας χρόνια διαλέξαμε μια ομάδα. Συγκυριακά και όχι συνειδητά. Άλλον τον έκανε ο μπαμπάς του, άλλον ο νονός του, άλλον ένα ερέθισμα στην τηλεόραση.

Εγώ έγινα ΠΑΟΚ γιατί αντιπαθούσα τον Γκάλη, που τον αγαπούσαν όλοι, αντιδραστικός γαρ.

Το να σκοτώνεσαι για μια τόσο συγκυριακή επιλογή, είναι σαν να σκοτώνεσαι υπερασπιζόμενος τον παιδικό σταθμό που σε έγραψαν.

Από ευχολόγια χιλιάδες. Κανείς δεν μπορεί να νιώσει όμως αν δεν μιλήσει με τον μπαμπά του Νάσου, με τις μανάδες των παιδιών στα Τέμπη. Αυτό σκέφτομαι κάθε φορά στο μνημόσυνο εκεί.

Άντε σοβαρευτείτε με τις αηδίες. Λίγη καζούρα, λίγο πάθος, λίγη συμμετοχή, αυτά είναι αρκετά. Δεν μπορεί να μας καθορίζει τη ζωή, πολύ περισσότερο να μας καθορίζει τον θάνατο η αγάπη για την ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν λόγια να απαλύνουν τον πόνο της μάνας του. Και δυστυχώς με την τροπή που παίρνουν τα πράγματα δεν θα είναι το τελευταίο θύμα».

Διγκόζης: «Πρέπει να είμαστε διπλάσιοι στην Δράμα απο την Χρυσούπολη-Δεν δίνω συνέχεια στις ασχήμιες»

Previous article

Λίβερπουλ: Ανακοίνωσε τη συνεργασία με τη Nike

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply