Ποδοσφαιρο

Γιώργος Σωτηρίου: «Ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει κάνει τα παιδιά να μην έρχονται εύκολα στα γήπεδα»(video)

0

Συνέντευξη του προπονητή του Ηρακλή Χειμάρρου Γιώργο Σωτηρίου

«Δεν υπάρχουν φαβορί στην Επίλεκτη»

«στόχος του Χειμάρρου είναι η ομάδα να πλασαριστεί σε μια καλύτερη θέση από την περσινή και να πραγματοποιήσει μια εύκολη παραμονή»

«Δυστυχώς βλέπουμε χρόνο με το χρόνο οι ομάδες μειώνονται»

«στοίχημα για τον κάθε προπονητή να μπορέσει να βγάλει κάποιον παίκτη ο οποίος θα φύγει έξω από το Νομό»

Συνέντευξη στο serraika sports TV στην σελίδα των Σερραϊκών sports στο facebook έδωσε ο προπονητής του Ηρακλή Χειμάρρου Γιώργος Σωτηρίου.

Ο κύριος Σωτηρίου μίλησε για τον στόχο του Ηρακλή Χειμάρρου τη νέα χρονιά, για την Διοίκηση, για την κατάσταση στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο, αλλά και τον τρόπο ζωής των νέων παιδιών που τα οδηγούν με δυσκολία στα γήπεδα.

Σ.s : Ένα πρώτο σχόλιο για την χρονιά που ξεκίνησε ;

Απ. Φέτος ήταν μία χρονιά που ξεκίνησε για τον Χείμαρρο με κάποιες δυσκολίες, με αρκετές ελλείψεις στο διάστημα της προετοιμασίας. Σιγά σιγά η ομάδα γεμίζει από παίκτες, επιστρέφουν κάποιοι τραυματίες και ο χρόνος πιστεύω κυλάει υπέρ μας.

Σ.s : Ποιος είναι ο στόχος του Ηρακλή Χειμάρρου ;

Απ. Ο στόχος του Χειμάρρου είναι η ομάδα να πλασαριστεί σε μια καλύτερη θέση από την περσινή, μια εύκολη παραμονή και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο μπορέσουμε να πάρουμε θα είναι υπέρ μας.

Σ.s : Η Διοίκηση του Ηρακλή Χειμάρρου ;

Απ. Μέχρι τώρα αυτό που δείχνει είναι μία συνεχής προσπάθεια. Έχουμε αρκετά καλή σχέση, δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερα προβλήματα. Υπάρχουν  συνεχείς συζητήσεις ως προς την βελτίωση του ρόστερ και γενικά οποιαδήποτε προβλήματα δημιουργούνται για την ομάδα.

Σ.s : Ποια πιστεύεις είναι η κατάσταση του Σερραϊκού ποδοσφαίρου ;

Απ. Δυστυχώς η κατάσταση του Σερραϊκού ποδοσφαίρου δεν είναι καλή γιατί έχουμε ζήσει χρονιές οι οποίες υπήρχαν πάρα πολλές ομάδες στις Σέρρες. Δυστυχώς βλέπουμε χρόνο με το χρόνο οι ομάδες μειώνονται, αυτό πρέπει να μας προβληματίσει πάρα πολύ. Θα πρέπει οι ιθύνοντες να το σκεφτούν, να βρουν λύσεις ούτως ώστε να επανέλθει ένας ικανός αριθμός ομάδων για να γίνει και ποιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα.

Σ.s : Θεωρείς ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα της Επίλεκτης ;

Απ. Φέτος αυτό που βλέπω είναι πως δεν υπάρχουν φαβορί. Αγωνιστική με αγωνιστική βλέπουμε να υπάρχουν αποτελέσματα που να μην τα περιμέναμε. Δείχνουν όλες οι ομάδες πως σιγά σιγά βρίσκουνε ρυθμό. Σίγουρα όλες οι ομάδες κάνουν κάποιες διορθωτικές κινήσεις και κάποιες μεταγραφές, οπότε σίγουρα το πρωτάθλημα από εδώ και πέρα θα είναι πιο ανταγωνιστικό απ’ ότι ξεκίνησε.

Σ.s : Ποιο είναι το επίπεδο των Σερραίων προπονητών ;

Απ. Απ’ ότι βλέπω οι Σερραίοι προπονητές παρακολουθούνε τα σεμινάρια. Συνεχώς γίνονται διήμερα σεμινάρια, κάποιες ημερίδες, οι οποίες βλέπω η παρουσία των Σερραίων προπονητών είναι μεγάλη.

Σ.s : Οι Σερραίοι προπονητές αξιοποιούν τα νέα παιδιά ;

Απ. Σίγουρα αξιοποιούνε ότι καλύτερο υπάρχει στο Νομό και ειδικά όταν προέρχεται από νεαρές ηλικίες είναι και ένα στοίχημα για τον κάθε προπονητή να μπορέσει να βγάλει κάποιον παίκτη ο οποίος θα φύγει έξω από το Νομό.

Σ.s : Υπάρχει ταλέντο στο Νομό Σερρών ;

Απ. Υπήρχε περισσότερο ταλέντο γιατί υπήρχαν περισσότερα παιδιά στα γήπεδα και στις αλάνες. Βλέπουμε τώρα ότι ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει κάνει τα παιδιά να μην έρχονται εύκολα στα γήπεδα, να μην τους αρέσει η πίεση, να μην τους αρέσει το ζόρι, αλλά από τα παιδιά που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο επειδή παρακολουθώ και ακαδημίες, υπάρχει ταλέντο. Το θέμα από εκεί και πέρα είναι να συνεχίζουν αυτά τα παιδιά που έχουν ταλέντο να βλέπουμε μεγαλύτερη όρεξη μεγαλώνοντας τον χώρο του ποδοσφαίρου ούτως ώστε και αυτά κάποια στιγμή να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.

Δημήτρης Καλαϊτζίδης:«Η Επίλεκτη είναι από τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ελλάδα»(video)

Previous article

Γιώργος Βαλσαμάκης:«Τα παιδιά να κάνουν Αθλητισμό και όχι πρωταθλητισμό»(video)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply