Ποδοσφαιρο

Δημήτρης Γκούρτσας: «Ο κόσμος και ο περίγυρος της ομάδας έχει το μυαλό του στα μπαράζ» (video)

0

«Δεν είμαστε στον επίπεδο που ήμασταν τον προηγούμενο καιρό, διανύουμε μια περίοδο που δεν είμαστε στα στάνταρ που μπορεί να είναι η ομάδα μας»

«οι κινήσεις που έγιναν τον Ιανουάριο και το καλοκαίρι, αλλά τώρα τον Ιανουάριο είναι πολύ στοχευμένες. Αυτό δείχνει την γνώση που έχει η ομάδα πάνω στο ποδόσφαιρο»

Συνέντευξη στο κανάλι του Πανσερραϊκού στο youtube παραχώρησε ο αρχηγός των «Λιονταριών» Δημήτρης Γκούρτσας.

Ο έμπειρός επιθετικός μίλησε για το ματς με την Πέρνη, για τις εμφανίσεις της ομάδας τον τελευταίο καιρό, τις απαιτήσεις του κοινού και τα μπαράζ, αλλά και για τους νέους του συμπαίκτες.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

«Νομίζω είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Ο σκοπός της ομάδας θα είναι οι τρεις πόντοι στο τέλος του παιχνιδιού. Έχει κάποιες ιδιαιτερότητες το παιχνίδι γιατί μας έχει βάλει κάποια προβλήματα στο παρελθόν, αλλά θεωρώ πως αν κάνουμε το παιχνίδι μας και είμαστε αυτοί που ξέρουμε και μπορούμε να είμαστε θα πάρουμε τους τρεις πόντους και θα συνεχίσουμε.

Δεν είμαστε στον επίπεδο που ήμασταν τον προηγούμενο καιρό, διανύουμε μια περίοδο που δεν είμαστε στα στάνταρ που μπορεί να είναι η ομάδα μας, αλλά νομίζω μέσα από την καθημερινή δουλειά στις προπονήσεις θα επανέλθουμε στον βαθμό που μπορούμε και θα κάνουμε την δουλειά μας πιο εύκολη σε κάθε παιχνίδι.

Ερ. Πως διαχειρίζεστε την ανυπομονησία του κόσμου και των ΜΜΕ για την είσοδο της ομάδας στα μπαράζ ανόδου ;

Απ. Αυτό το εισπράττουμε και εμείς μέσα στην ομάδα, ο κόσμος και ο περίγυρος της ομάδας έχει το μυαλό του στα μπαράζ. Εμείς όμως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για κάθε παιχνίδι που έχουμε κάθε εβδομάδα και να πάμε στα μπαράζ όσο πιο έτοιμοι γίνεται, σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση.

Ερ. Οι νέοι ποδοσφαιριστές έχουν προσαρμοστεί στο περιβάλλον του Πανσερραϊκού ;

Απ. Νομίζω ότι οι κινήσεις που έγιναν τον Ιανουάριο και το καλοκαίρι, αλλά τώρα τον Ιανουάριο είναι πολύ στοχευμένες. Αυτό δείχνει την γνώση που έχει η ομάδα πάνω στο ποδόσφαιρο, ούτως ώστε με το που ήρθαν τα παιδιά, εγκλιματίστηκαν κατ’ ευθείαν και μπήκαν στο κλίμα της ομάδας.»

10 το καλό

Τσέλσι: Ανακοίνωσε τον Ζιγές

Previous article

UEFA: Διετής αποκλεισμός της Μάντσεστερ Σίτι και βαρύ πρόστιμο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.