Ποδοσφαιρο

Χρήστος Φούρναρης: «Προσπαθούμε εμείς σαν προπονητές και σαν σύνδεσμος να πούμε τους προπονητές να εμπιστευθούν τα νέα παιδιά»(video)

0

Συνέντευξη του Προέδρου συνδέσμου Προπονητών Νομού Σερρών Χρήστου Φούρναρη

Φέτος ξεκινάει μια νέα χρονιά, καλή χρονιά σε όλους με υγεία, στους παράγοντες, στους προπονητές, στους ποδοσφαιριστές, στους διαιτητές, σε όλους όσους ασχολούνται με την ανάπτυξη του Σερραϊκού ποδοσφαίρου. Για μας τους προπονητές δικαιωθήκαν οι κόποι μας, δηλαδή σε όλη την κατηγορία να υπάρχουν πτυχιούχοι προπονητές, με την ΕΠΟ που αποφάσισε πως όλες οι ομάδες πρέπει να έχουν πτυχιούχο προπονητή. Στις Σέρρες βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο, με την ΕΠΣ Σερρών και τους διαιτητές έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία και πιστεύω να συνεχιστεί και στο μέλλον. Αισιοδοξούμε να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά και ειδικά για την Γ’ Εθνική να έχουμε μία ομάδα στην επόμενη κατηγορία.

Σε τι κατάσταση βρίσκεται το Σερραϊκό ποδόσφαιρο ;

Στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο πιστεύω πως εδώ και δύο τρία χρόνια υπάρχει μία κάμψη. Βλέπετε πως υπάρχουν λίγες ομάδες, κοντά στις 50 με 55 και από αυτές οι 45 αιμορραγούν. Και υπάρχει ένα 5% που είναι υγιείς ομάδες. Προσπαθούμε εμείς σαν προπονητές και σαν σύνδεσμος να πούμε τους προπονητές να εμπιστευθούν τα νέα παιδιά. Γιατί αν δεν μπουν τα νέα παιδιά και να τα στηρίξουμε το Σερραϊκό ποδόσφαιρο δεν έχει μέλλον.

Ποιος είναι ο στόχος του συνδέσμου προπονητών Νομού Σερρών ;

Ο στόχος του συνδέσμου προπονητών, στα έξι χρόνια που βρίσκομαι στο τιμόνι μαζί με τα άλλα παιδιά που είναι στην διοίκηση, ο ένας στόχος ήταν να αναδείξουμε τον Σερραίο πτυχιούχο προπονητή και αυτό το έχουμε καταφέρει. Ο επόμενος στόχος είναι να κάνουμε κάποια σεμινάρια και να βοηθήσουμε και εμείς από την πλευρά μας τα σωματεία με την εμπειρία μας να αναπτύξουμε το Σερραϊκό ποδόσφαιρο.

Σάκης Χατζηπαντελής: «Αν δεν πάρουν χρήματα τα σωματεία από την ΕΠΟ και το κράτος είναι δύσκολα»(video)

Previous article

Μίλτος Δουλγέρης – «Στόχος της Δόξας Κάτω Καμήλας είναι η καταξίωση στην Γ’ Εθνική»(video)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply