Ποδοσφαιρο

ΤΑΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ «Είναι υποχρέωση των Σερραίων προπονητών να εκμεταλλευτούν και να βοηθήσουν τα νέα παιδιά»

0

Συνέντευξη του προπονητή της SERRES 1800 Τάσου Αποστολόπουλου

«Ο στόχος της SERRES 1800 είναι να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο και να δημιουργήσει μια νέα γενιά φιλάθλων»

«Νομίζω πως στο τέλος της σεζόν ο Πανσερραϊκός θα είναι η ομάδα που θα πανηγυρίσει την άνοδο»

Συνέντευξη στο serraika sports TV στην σελίδα της εφημερίδας στο facebook παραχώρησε ο προπονητής της SERRES 1800 Τάσος Απόστολόπουλος.

Ο κ. Αποστολόπουλος μίλησε για τον στόχο της SERRES 1800, για την κατάσταση του Σερραϊκού ποδοσφαίρου, για τα ταλέντα στο Νομό Σερρών, αλλά και για τον Πανσερραϊκό.

Ερ. Ένα πρώτο σχόλιο για την χρονιά που ξεκίνησε.

Απ. Φέτος φαίνεται ότι η Επίλεκτη κατηγορία είναι ανταγωνιστική. Όλες οι ομάδες είναι ισάξιες μεταξύ τους και το βλέπουμε στα αποτελέσματα που έρχονται αγωνιστική με αγωνιστική. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες ομάδες που φαίνονται ότι είναι πιο φορμαρισμένες φέτος σε αυτή την χρονική περίοδο, αλλά σίγουρα βλέπουμε πως έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που θα είναι ελκυστικό μέχρι το τέλος.

Ερ. Ποιος είναι ο στόχος της SERRES 1800 ;

Απ. Φέτος είναι μία μεταβατική περίοδος για την ομάδα του 1800. Με κάποιους νεαρούς παίκτες ρίχνοντας το μέσο όρο ηλικίας βέβαια δημιουργώντας και ένα κράμα με έμπειρους παίκτες για να μπορέσει αυτή η ομάδα να ορθοποδήσει.  Ο στόχος πρώτα απ’ όλα είναι να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο και να δημιουργήσει μια νέα γενιά φιλάθλων, κάτι που λείπε από αυτή την ομάδα. Την θέση στην βαθμολογία θα την κρίνουν τα αποτελέσματα και η πορεία μας στην διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ερ. Ποια πιστεύεις ότι είναι η κατάσταση του Σερραϊκού ποδοσφαίρου ;

Απ. Νομίζω πως γίνεται ένα καλά οργανωμένο πρωτάθλημα στην Επίλεκτη κατηγορία και στις παρακάτω κατηγορίες. Σαν παράδειγμα βλέπουμε αρκετούς παίκτες που ανεβαίνουν από αυτή την κατηγορία υψηλότερες κατηγορίες.

Ερ. Οι Σερραίοι προπονητές αξιοποιούν τα νέα παιδιά ;

Απ. Νομίζω είναι υποχρέωση των Σερραίων προπονητών να εκμεταλλευτούν και να βοηθήσουν τα νέα παιδιά, να στηριχτούν σε αυτά, να δώσουν χρόνο συμμετοχής και να τα εμπιστευθούν και να δημιουργήσουν ομάδες με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Εξάλλου είναι και υποχρεωτική η συμμετοχή ενός μικρού σε όλες τις κατηγορίες της ΕΠΣ Σερρών.

Ερ. Υπάρχει ταλέντο στο Νομό Σερρών ;

Απ. Υπάρχει αρκετό ταλέντο. Υπάρχουν ακαδημίες που δουλεύουν πάνω σε αυτό το κομμάτι. Υπάρχει και η παιδική ομάδα του 1800 η οποία έχει 20 παιδάκια και δουλεύουν και αυτά πολύ σωστά με τον κ. Σαββίδη. Νομίζω υπάρχει ταλέντο στην πόλη και παράδειγμα πολλές ομάδες επαγγελματικές που στελεχώνονται από Σερραίους ποδοσφαιριστές.

Ερ. Ποιο είναι το επίπεδο των Σερραίων προπονητών ;

Απ. Νομίζω πραγματικά οι επαγγελματίες προπονητές έχουν πολύ υψηλό επίπεδο και φαίνεται από τον τρόπο λειτουργίας των ομάδων, αλλά και ότι το υπάρχουν προπονητές που έχουν ξεφύγει από τα όρια του Νομού και δουλεύουν σε ολόκληρη την Ελλάδα. Νομίζω αν πραγματικά ο διπλωματούχος προπονητής ασχοληθεί σοβαρά με αυτό που κάνει το επίπεδο είναι πάρα πολύ υψηλό.

Ερ. Πως βλέπεις τον Πανσερραϊκό ;

Απ. Ο Πανσερραϊκός φέτος ο στόχος είναι ο πρωταθλητισμός. Η επάνοδος σε επαγγελματική κατηγορία. Σίγουρα κάποια ατυχέστατα αποτελέσματα τον έχουν αφήσει λίγο πίσω, αλλά νομίζω στο τέλος της σεζόν θα είναι η ομάδα που θα πανηγυρίσει την άνοδο.

ΙΑΚΩΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ: «Στην Ροδόπολη δουλεύουμε ως οικογένεια»

Previous article

Απολαυστικός Ζέλικο Ομπράντοβιτς…(video)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply