Άλλα Αθλήματα

Συνεργασία των ΚΔΑΠ της ΚΕΔΗΣ με τον ΜΓΣ Πανσερραϊκός

0

Η Χρυσάνθη Παλάζη και ο Πρόεδρος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός Τάσος Παναγιώτου ανακοίνωσαν την έναρξη συνεργασίας του Συλλόγου με τα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ της ΚΕΔΗΣ.

Στον Δήμο Σερρών λειτουργούν σήμερα εννέα δομές ΚΔΑΠ και μία δομή ΚΔΑΠ ΜΕΑ. Από αυτές, τέσσερις δομές λειτουργούν σε διπλή βάρδια (1:30 – 17:30 και 17:30 – 21:30) στις περιοχές της Ομόνοιας και των Σφαγείων και στο Σκούταρι και τον Προβατά Σερρών, ενώ πέντε δομές μονής βάρδιας στεγάζονται και λειτουργούν σε Δημοτικά Σχολεία. Όπως γνωστοποίησε η κυρία Παλάζη, τα ΚΔΑΠ της ΚΕΔΗΣ για πρώτη φορά εφέτος θα απασχολήσουν τα παιδιά και τον Αύγουστο λειτουργώντας έτσι σε 12μηνη βάση.

Επιπλέον, η κυρία Παλάζη επισήμανε ότι στο πλαίσιο συνεργασίας με τον ΜΓΣ Πανσερραϊκός από εφέτος τα παιδιά που θα εγγραφούν στα ΚΔΑΠ και στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ της ΚΕΔΗΣ θα έχουν τη δυνατότητα να αθληθούν δωρεάν όλο τον χρόνο σε οποιοδήποτε από τα τμήματα του Συλλόγου επιλέξουν σε χώρο ή χρόνο εκτός λειτουργίας των ΚΔΑΠ. Η ίδια ανακοίνωσε ότι με απόφαση του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη η ΚΕΔΗΣ θα κάνει δώρο ένα ποδήλατο σε κάθε παιδί που θα εγγραφεί στις δομές ΚΔΑΠ του Δήμου. «Έτσι, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να αγαπήσουν το ποδήλατο, να αθληθούν και να αναπτύξουν περιβαλλοντική συνείδηση», σημείωσε η κυρία Παλάζη. Αναφέρθηκε, εξάλλου, και στη δυνατότητα που προσφέρουν τα ΚΔΑΠ του Δήμου στα παιδιά να παρακολουθήσουν δωρεάν μπαλέτο, φιλαρμονική και μαθήματα στο εικαστικό εργαστήριο ΑΡΤΙΟΝ,  καθώς και στις μητέρες να συμμετέχουν δωρεάν στα τμήματα άθλησης.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός Τάσος Παναγιώτου τόνισε ότι η φιλοσοφία και ο σκοπός του Συλλόγου είναι να προσφέρει στη νεολαία και στην κοινωνία. «Σε αυτό το πλαίσιο ανταποκριθήκαμε με μεγάλη μας χαρά στο κάλεσμα της ΚΕΔΗΣ. Προσδοκούμε ότι η εμπειρία, η οργάνωση και η τεχνογνωσία της ΚΕΔΗΣ θα διασφαλίσουν ότι η συνεργασία μας θα φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», δήλωσε. Σημειώνεται ότι ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός διαθέτει 15 αγωνιστικά τμήματα και έξι τμήματα ΑΜΕΑ με διεθνείς και εγχώριες διακρίσεις.

Οι παίδες που έγιναν… άντρες!!

Previous article

Ηρακλής Αμμουδιάς: Ανανέωσε όλος ο βασικός κορμός της ομάδας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply