Ποδοσφαιρο

Συμφωνία Καρυπίδη με αμερικανική εταιρία για το μάρκετινγκ της ΠΑΕ!

0

Αμερικάνικη εταιρία για το μάρκετινγκ του ARISFC

Ανεβαίνει επίπεδο το εμπορικό κομμάτι του ΑΡΗ

Σύμφωνα με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ο Θόδωρος Καρυπίδης, κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην Νέα Υόρκη, είχε συνάντηση με αμερικανική εταιρία  με κεντρικό θέμα συζήτησης το μάρκετινγκ των “κιτρινόμαυρων”.

Από πλευράς Καρυπίδη πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της ομάδας και των δραστηριοτήτων της σε όλα τα επίπεδα, με την εταιρία να κρίνει πως υπάρχουν μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης της ΠΑΕ στο κομμάτι του μάρκετινγκ και, αν όλα κυλήσουν ομαλά, να δείχνει θετική για συνεργασία. 

Υπήρξε καταρχήν προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και το επόμενο διάστημα αναμένεται να επικυρωθεί και επίσημα ώστε η συνεργασία να ξεκινήσει από Δεκέμβριο.

Στόχος του Θόδωρου Καρυπίδη και των ανθρώπων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ειναι η αναβάθμιση  του εμπορικού -μάρκετινγκ σε απόλυτο επαγγελματικό επίπεδο και αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που η συγκεκριμένη διαδικασία ανατίθεται στην αμερικανική εταιρία, που έχει το know how για να εξελίξει την ΠΑΕ, 

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη εταιρία έχει συνεργαστεί για τουλάχιστον μία δεκαετία με αστέρες του ποδοασφαίρου όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πηγή: allaboutaris.com

Αυτή η Εθνική, «παίζει μπάλα»!

Previous article

Ο Special One αντικαταστάτης του Ποκετίνο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply