Ποδοσφαιρο

Πρωταθλητής Χειμώνα το Σιδηρόκαστρο, Σημαντική νίκη για το Άνω Μητρούσι (Επίλεκτη) 22-12-2019

0

ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ                       1

ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ                  4

Έκανε το λάθος να προηγηθεί

Σε ένα καλό παιχνίδι το Σιδηρόκαστρο έκανε την ανατροπή και επικράτησε των Άνω Ποροϊων με 1-4 και αναδείχθηκε πρωταθλητής Χειμώνα.

Το ματς είχε γρήγορο ρυθμό και πολλές φάσεις, με τον «Εθνικό» να φτάνει σε μια δίκαιη νίκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 5’ ο Παπαδόπουλος Π με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 10’ ο Τσεμπερίδης με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια. Στο 65’ ο Τσιντσάρης Ι με κοντινό πλασέ πραγματοποίησε το 1-2. Στο 88’ μετά από ασίστ του Αβράμη, ο Γέρμανλης με πλασέ πέτυχε το 1-3. Στο 90’ ο Τσεμπερίδης με σουτ έγραψε το τελικό 1-4.

Από τον «Διγενή» διακρίθηκε ο Γκούλας, ενώ από τον «Εθνικό» οι Βεντούζης και Αϊβατζίδης.

Καλή η διαιτησία του κ. Σαφούρη. Επόπτες οι κ.κ. Παπαδόπουλος και Αρχοντογιάννης.

ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ: Αθανασιάδης, Στεφανίδης, Γκούλας, Τομπουλιδης, Γκέρτσεφ(80’ Κεραμιδάς), Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος Π, Μπεγκόγκοφ, Παπαδόπουλος Γ, Τσομίδης, Νικόλοφ(70’ Δανατζής).

ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ: Τσιντσάρης Δ, Χάρισμας(65’ Γέρμανλης), Βεντούζης, Ρούμπος, Πετρίδης, Αϊβατζίδης(80’ Μαλετσκάνοφ), Τσεμπερίδης, Σπανίδης, Παρούκας(89’ Μιχαλιέρης), Αβράμης(88’ Λεωνίδας), Τσιντσάρης Ι.

ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ                 2

ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ                       1

Σημαντική νίκη για τον «Θρακικό»

Μια σημαντική νίκη πέτυχε το Άνω Μητρούσι απέναντι στον Λιθότοπο, καθώς επικράτησε με 2-1.

Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη που τόσο πολύ ήθελαν, με τον «Θρακικό» στο τέλος να είναι αυτός που πανηγύρισε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 60’ ο Δίγκας βγήκε τετ τα τετ και με πλασέ έκανε το 1-0. Διαμαρτυρία από την «Δόξα» πως στην αρχή της φάσης προηγείται φάουλ υπέρ του Λιθοτόπου. Στο 81’ μετά από εκτέλεση φάουλ το Σιδηρόπουλου ο Ζιγκερίδης με κεφαλιά πραγματοποίησε το 1-1. Στο 84’ ο Αραμπάς με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Από τον «Θρακικό» διακρίθηκαν οι Δίγκας και Αραμπάς, ενώ από την «Δόξα» οι Σιδηρόπουλος και Θυμιατής.

Κακή η διαιτησία του κ. Κεφαλά. Επόπτες οι κ.κ. Βογιατζής και Κρυωνάς.

ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ: Ασημώνης, Θωμόγλου(92’ Μακράκης), Αντωνιάδης, Αραμπάς, Καρφαρίδας, Παπαδόπουλος, Πέπας, Μπελίτος, Δίγκας(90’ Γιανναράκης), Χριστοφορίδης(85’ Ασλανίδης), Σκολαρίκης(74’ Πασχαλούδης).

ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ: Κοτσακιαχίδης, Δάλλας, Σαμαράς, Θυμιατής, Μπαλτζής(80’ Γκλαβίνης), Σαββίδης, Παπαδόπουλος(88’ Παναγιωτίδης), Τιάγκος, Ζιγκερίδης, Σιδηρόπουλος, Ζώβληκας(59’ Καραγιάννης).

Όλα στην ισοπαλία στην Ανώτερη (Ανώτερη Α’ & Β’ Όμιλος) 22-12-2019

Previous article

Νέο ξεκίνημα με Αρτέτα…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply