Ποδοσφαιρο

Πεντάρες για Ροδόπολη και Βαλτοτόπι, νίκες για Νέα Ζίχνη, Ηρακλή και Εμμανουήλ Παπά (Ανώτερη Α’ & Β’ Όμιλος) 11-1-2020

0

ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ                        1

ΡΟΔΟΠΟΛΗ                            5

«Πεντάσφαιρος» ο Ολυμπιακός

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες η Ροδόπολη φιλοδώρησε με πέντε τέρματα το Ποντισμένο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλο το διάστημα του αγώνα, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησαν ευκαιρίες και σημειώνοντας πέντε γκολ έφτασαν άνετα στους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 22’ μετά από σέντρα του Καλαή ο Μπακάλοφ με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 28’ ο Μπακάλης Γ έφερε τον αγώνα στα ίσια. Στο 29’ ο Μπακάλοφ με ατομική ενέργεια και σουτ πραγματοποίησε το 1-2. Στο 52’ ο Καλαής με κεφαλιά πέτυχε το 1-3. Στο 60’ ο Μουτεσίδης με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4. Στο 61’ ο Μπακάλοφ διαμόρφωσε το τελικό 1-5.

Από τον «Ολυμπιακό» διακρίθηκαν οι Καλαής και Καρασαββίδης.

Καλή η διαιτησία του κ. Κεφαλά. Επόπτες οι κ.κ. Βογιατζή και Μπομπόγιας.

ΡΟΔΟΠΟΛΗ: Δούκας, Καλαής(65’ Τσεκρέζι), Χαλκίδης(65’ Κοτούλας), Καρασαββίδης, Ιβάνοφ, Καζάκης, Τσολντίεφ, Λαντροβαλίεφ, Δεμερτζής(50’ Μουτεσίδης), Κωνσταντινίδης, Μπακάλοφ(62’ Πανταζής).

ΝΙΓΡΙΤΑ 2018                         0

ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ                             2

Καθάρισε με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Νέα Ζίχνη πήρε την εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Νιγρίτα με 0-2.

Το ματς ήταν καλό, με τους φιλοξενούμενους να αξιοποιούν τις φάσεις που τους δόθηκαν και να παίρνουν μια δίκαιη νίκη.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους προσπάθησαν, ωστόσο δεν μπόρεσαν να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από τον αγωνιστικό χώρο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 28’ ο Γεωργιτζίκης με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1. Στο 52’ ο Τόσκα έβγαλε την ασίστ και ο Τενεκετζής με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Βασιλούδης Θ, Τσιμπούκας και Καρδαράς, ενώ από τους φιλοξενούμενους δεν υστέρησε κανείς.

Καλή η διαιτησία του κ. Απιδόπουλου. Επόπτες οι κ.κ. Καπρινιώτης και Καρασάββας.

ΝΙΓΡΙΤΑ 2018: Ματζούκας, Θεοδωρούδης(75’ Ζουριάκας), Βαγενάς, Τσιμπούκας, Βασιλούδης Θ, Παραλής, Καρδαράς(65’ Κατσιόλας), Σαλονικιός, Τσίκαλας, Ρραπάι, Χαριτίδης(46’ Χατζηστραβός).

ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ: Ταρπινίδης, Δήμου, Τζουλάι Ισμαήλ, Κυριακίδης, Αλιατίδης, Παπαδάκης, Γεωργιτζίκης, Χαραλαμπόπουλους, Τενεκετζής(Ταρπινίδης Γ), Σπυριδόπουλος(Γεωργιάδης), Ταζές(Τόσκα).

ΜΕΣΟΛΑΚΚΙΑ                      1

ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ                         5

Άνετη επικράτηση

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε το Βαλτοτόπι, το οποίο φιλοδώρησε με πέντε τέρματα την Μεσολακκιά.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τα ηνία του αγώνα, δημιούργησαν φάσεις και σημειώνοντας πέντε τέρματα έφτασαν δίκαια στη νίκη.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους προσπάθησαν, είχαν τρία δοκάρια, ένα χαμένο πέναλτι, αλλά δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την βαριά αυτή ήττα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 14’ ο Πόζα με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 38’ ο Μοσκοφίδης με σουτ πραγματοποίησε το 0-2. Στο 50’ ο Νένος Χρ έχασε πέναλτι για τον «Μακεδονικό». Στο 51’ ο Γκατέκας με κρεμαστό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Στο 56’ ο Λούφας με πλασέ μείωσε σε 1-3. Στο 70’ ο Μοσκοφίδης με πλασέ πέτυχε το 1-4. Στο 80’ ο Πόζα με ψηλοκρεμαστό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-5.

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Στογιάννης, Σιμιντιριάδης και Λούφας, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Κοτόπουλος, Μοσκοφίδης και Πόζα.

Καλή η διαιτησία του κ. Μαγή. Επόπτες οι κ.κ. Αναστασίου και Λεοντής.

ΜΕΣΟΛΑΚΚΙΑ: Αλευράς Π, Στογιάννης Κ, Νένος Γ, Νένος Κ, Νένος Χρ, Ζαπαντζής Δ, Κατσιρμάς Ορφ(70’ Ματάκος Στ), Σιμιντιριάδης Θ, Τσέλιος Ν(46’ Τσιάτρης Θ), Λούφας Ι, Σίμος Δ.

ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ: Κοτόπουλος, Ρίζος(80’ Καραμούζας), Νικολαϊδης(25’ λ.τ Μιχαλούδης), Μηλάρης, Ντενίζ, Κλαϊντι, Κωνσταντινίδης(60’ Μάρκος), Γκατέκας, Μοσκοφίδης, Κουζουτζίδης, Πόζα(90’ Κεραμάρης).

ΠΗΓΑΣΟΣ                   1

ΗΡΑΚΛΗΣ                  2

Δύσκολη νίκη

Μια δύσκολη νίκη πέτυχε ο Ηρακλής, ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας του Πήγασου με 1-2.

Το ματς ήταν καλό, ποιοτικό και ίσως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία, αλλά η τύχη ήταν με τους φιλοξενούμενους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 20’ σε φάση διαρκείας ο Αποστόλου με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 42’ ο Βουτσάς έφερε τον αγώνα στα ίσια. Στο 82’ ο Φάκης με σουτ έγραψε το τελικό 1-2.

Από τον Ηρακλή διακρίθηκαν οι Πασχαλίδης, Φάκης και Κίστα.

Καλή η διαιτησία του κ. Μπάτσιου. Επόπτες οι κ.κ. Βογιατζής και Κιοσσές.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βασιλάκος, Κλεπούσναλης(5’ λ.τ Φάκης), Σαρακατσάνης, Κοτσαμπασίδης(88’ Γαβρανίδης), Φερτάκης(50’ Καζάς), Βαλαβανίδης, Αποστόλου, Πάγκαλης(75’ Κιτουκίδης), Κοντούλης, Κίστα, Πασχαλίδης.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ                  1

ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ                               0

Έσπασε το αήττητο του Αγίου Πνεύματος ο Εμμανουήλ Παπάς

Με ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, ο Εμμανουήλ Παπάς επικράτησε του Αγίου Πνεύματος με 1-0 και έσπασε το αήττητο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την ουσία και πανηγύρισαν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημειώθηκε στο 58’ με ωραίο σουτ του Παπαλά.

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Τσιάπος, Μοναστηρλί και Κίτσιος, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Τσίκος και Αρβανίτης.

Καλή διαιτησία του κ. Κρυωνά. Επόπτες οι κ.κ. Δουλγέρης και Ζαχαρία.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ: Θεοχαρίδης, Δάμπας, Τσιάπος, Μοναστηρλί, Χατζηνικόλας(82’ Κυριαζίδης), Κίτσιος, Στεργιάδης, Πράπας, Τσιούδας(55’ Παπαλάς), Σελαλματζίδης(89’ Γκόγκος), Τσάτσος. 

ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ: Παραπάνης, Παπαδόπουλος, Παπαντωνίου, Μήλιος, Τσίκος, Μπάλτσιος(80’ Δρουμαλιάς), Στοϊκος Ι, Αρβανίτης, Δράκογλου(70’ Αποστολίδης), Γκόγκας, Κτίστου(60’ Κόσσιφας).

Σπουδαίες νίκες για Σιδηρόκαστρο, Χρυσό, Αμμουδιά και Σκοτούσσα (Επίλεκτη) 11-1-2020

Previous article

Εντυπωσιακή νίκη για την Κ14 & χορταστική ισοπαλία για την Κ12 της Ε.Π.Σ.Σ με τη Θράκη

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply