Ποδοσφαιρο

Πανσερραϊκός: «Μένουμε σπίτι, προστατεύοντας την δημόσια υγεία και συμβάλουμε στην διακοπή διάδοσης του κορωνοϊού»

0

Ανακοίνωση εξέδωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΜΓΣ Πανσερραϊκού αναφέροντας πως ο Πανσερραϊκός είναι μια οικογένεια και όλοι μαζί θα βγούμε πιο δυνατοί από την δοκιμασία τονίζοντας παράλληλα πως Μένουμε σπίτι, προστατεύοντας την δημόσια υγεία και συμβάλουμε στην διακοπή της διάδοσης του κορωνοϊου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πανσερραϊκός είναι οικογένεια και όλοι μαζί θα βγούμε πιο δυνατοί από αυτή την δοκιμασία!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | Ποδοσφαιρικό τμήμα ΜΓΣ Πανσερραϊκός

Τα μέλη της Διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός και η διεύθυνση των «Κόκκινων Ακαδημιών», συνεχίζει να τηρεί πιστά τα όσα ανακοινώνει η ΓΓΑ και το κράτος, σταματώντας κάθε ομαδική αθλητική δραστηριότητα στις εγκαταστάσεις της πρώτης ομάδας και των ακαδημιών. Μένουμε σπίτι, προστατεύοντας την δημόσια υγεία και συμβάλουμε στην διακοπή διάδοσης του κορωνοϊού.

Οι κρίσιμες στιγμές που ζούμε, από τον ιό που ταλαιπωρεί ολόκληρη την ανθρωπότητα, πρέπει να μας κρατήσει ενωμένους και υγιείς, προστατεύοντας τους εαυτούς μας και τους συνάνθρωπους μας. Το ποδόσφαιρο μπορεί να μην αποτελεί προτεραιότητα αυτό το διάστημα της πανδημίας, αφού προέχει η υγεία μας, όμως μέσω των συλλόγων και του αθλητισμού, μπορούμε να περάσουμε αισιόδοξα μηνύματα, που θα μας κρατήσουν ζωντανούς και ενωμένους.

Ο Πανσερραϊκός μας, συνεχίζει να πορεύετε σαν οικογένεια και με αφορμές, όπως η επέτειος της «Εθνικής παλιγγενεσίας» το 1821, αντλεί δύναμη και προσπαθεί να δώσει κουράγιο σε όλους τους φιλάθλους. Τα μέλη μας, κάνουν ενέργειες, ώστε να συνεισφέρουμε σύντομα, σε όλους τους αληθινούς ήρωες αυτών των δύσκολων στιγμών, που κάνουν κατάθεση ψυχής μέσα από τα Ελληνικά νοσοκομεία.»

Ο Ροναλντίνιο παίζει μπάλα και «μαγεύει» στη φυλακή (video)

Previous article

Ισραηλινός ιστορικός: Ο κόσμος μετά τον κορωνοϊό –Θα θυσιάσουμε την ιδιωτικότητα στη μάχη με την πανδημία;

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply