Ποδοσφαιρο

Νίκες για Μεγαλοχώρι, Ποντισμένο, Άγιο Πνεύμα, Εμμανουήλ Παπά, Λευκώνα και Δραβήσκο, “Χ” για Ηρακλή και Νιγρίτα (Ανώτερη Α’ και Β’ Όμιλος) 1-12-2019

0

ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ                    0

ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ                   6

Άνετη επικράτηση

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε το Μεγαλοχώρι το οποίο φιλοδώρησε εκτός έδρας με έξι τέρματα τα Πλατανάκια.

Το ματς δεν χωράει και πολλά σχόλια, καθώς το σκορ δείχνει ακριβώς την εικόνα της αναμέτρησης.

Ο «Κεραυνός» είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε ευκαιρίες, πέτυχε έξι γκολ και άνετα έφτασε στους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο «Τριεθνής» από την πλευρά του πέρασε ένα άσχημο απόγευμα, απείλησε ελάχιστα, είχε περισσότερο παθητικό ρόλο στο ματς και αναπόφευκτα γνώρισε την βαριά αυτή ήττα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 19’ ο Μεσιούρης έκανε το 0-1. Στο 28’ ο Μαϊκόπουλος πραγματοποίησε το 0-2. Στο 57’ ο Μαϊκόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Στο 65’ ο Καριοφύλλης πέτυχε το 0-4. Στο 74’ ο Λιάπης σημείωσε το 0-5 και στο 76’ ο Καριοφύλλης διαμόρφωσε το τελικό 0-6.

Από τους γηπεδούχους δεν διακρίθηκε κανείς, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Μαϊκόπουλος, Καριοφύλλης και Γκότσικας Π, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.

Καλή η διαιτησία του κ. Σαφούρη. Επόπτες οι κ.κ. Μαυρίδης και Καραμανίδης. 

ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ: Γιαννακάκης, Σαρόγλου, Αθανασιάδης, Τοκατλίδης, Αλεξίου, Κουθουρίδης, Παγιούλας, Χαλκίδης(60’ Στεφανίδης Κλ), Ηλιάδης(60’ Αβραμίδης), Νικολαϊδης, Στεφανίδης.

ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ: Μπαρακλής Μ, Μαυρούδης Χρ, Κυριάκογλου Κ, Μαϊκόπουλος Χρ, Νάτσιος Φ, Λιάπης Χρ, Μπούρας Ευαγ, Γκότσικας Π, Καριοφύλλης Ι, Μεσιούρης Αθ, Χουρουζίδης Θ.

ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ                2

ΚΕΡΚΙΝΗ                          1

Καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο ο «Άρης»

Σημειώνοντας δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο το Ποντισμένο έβαλε τις βάσεις και επικράτησε της Κερκίνης με 2-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δημιούργησε ευκαιρίες, ενώ έπεσε πάνω στον πολύ καλό τερματοφύλακα Δουλγέροφ, ο οποίος αποσόβησε πολλές φορές.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους προσπάθησαν, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 15’ ο Τουρνάς Χρ του Δ με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 35’ ο Τουρνάς Χρ του Δ πάλι με πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, αλλά και της ομάδας του.

Στο 82’ ο Τορακίδης με προβολή έγραψε το τελικό 2-1.

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Αγγελάκης, Καραμάνης και Τουρνάς Χρ του Ι, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Σαμαρτζίεφ και Δουλγέροφ.

Χωρίς δυσκολίες η διαιτησία του κ. Γκουγκούδη. Επόπτες οι κ.κ. Παπαποστόλου και Μπομπόγιας.

ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ: Αγγελάκης, Ευθυμιάδης, Χαβαλές, Καραμάνης, Χαριζανάκης, Μάτας, Τουρνάς Χρ του Ι(46’ λ.τ Χαβαλές Π)(58’ λ.τ Γκόγκος), Τουρνάς Χρ του Δ(90’ Χαβαλές Στ), Δάτσης, Αθανασούλης(75’ Μπακάλης Στ), Μπακάλης Γ.

ΚΕΡΚΙΝΗ: Δουλγέροφ, Μούτζελος, Παπαδόπουλος, Τραϊανός, Κυριαζίδης, Μουσμουλίδης, Τσαλής, Σαμαρτζίεφ, Τορακίδης, Σαμουηλίδης Γ, Γκατζάκης.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ                    1     

ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ                                       0

Ένα ήταν αρκετό

Με ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο ο Εμμανουήλ Παππάς επικράτησε της Νέας Ζίχνης με 1-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και κατέκτησαν μια δίκαιη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους προσπάθησαν, χωρίς όμως να μπορέσουν να αποφύγουν την ήττα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 26’ μετά από ομαδική προσπάθεια ο Ζαχαριάδης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Από τον Εμμανουήλ Παππά διακρίθηκαν οι Ζαχαριάδης, Κυριαζίδης και Μοναστηρλί.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑΣ: Κιοσσές, Χατζηνικόλας, Σαγιάκου(15’ λ.τ Σελαλματζίδης)(75’ Τσιάπος), Ηλιάδης(40’ λ.τ Γουραλές), Κωνσταντινίδης, Κίτσιος, Παπαλάς, Μονστηρλί, Ζαχαριάδης(90’ Δάμπας), Στεργιάδης, Κυριαζίδης.

ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ: Ταρπινίδης, Γεωργιτζίκης, Δήμου, Κυριακίδης, Λιαούρης, Αλιατίδης, Τσουλχάι, Γκρέτσα Ν, Τενεκετζής, Χαραλαμπόπουλος, Τόσκα.

ΛΕΥΚΩΝΑΣ                            4

ΜΕΣΟΛΑΚΚΙΑ                       1

Καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο

Καθαρίζοντας ουσιαστικά το ματς από το πρώτο ημίχρονο ο Λευκώνας επικράτησε της Μεσολακκιάς με 4-1.

Ο «Ολυμπιακός» είχε την υπεροχή στο ματς, πέτυχε τρία γκολ νωρίς και ουσιαστικά έφτασε δίκαια και εύκολα στους τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ πέντε λεπτά πριν τη λήξη της συνάντησης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 7’ ο Ελευθεριάδης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 20’ μετά από σέντρα του Τσάτσου, ο Σαμαρτζίδης με πλασέ πραγματοποίησε το 2-0. Στο 27’ ο Τσάτσος κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Θεοδωρίδης Π, ο οποίος πέτυχε το 3-0. Στο 55’ ο μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μελαδίνης με κεφαλιά σημείωσε το 4-0. Στο 85’ ο Πασιαλής Αλεξ με προβολή έγραψε το τελικό 4-1.

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Τσάτσος, Χομόζονλης και Ελευθεριάδης, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Τσέλιος Ν και Ματάκος Αθ.

Καλή η διαιτησία του κ. Παγωνά. Επόπτες οι κ.κ. Αναγνωστίδης και Βουρλιάκης.

ΛΕΥΚΩΝΑΣ: Πολυχρονίδης Ν, Μελαδίνης Δ(Πιπερτζής Χρ), Τοκατλίδης Κυρ(Νεοφώτιστος Χαρ), Γιαννακόπουλος Ν, Χομόζονλης Ν, Πλουμής Θ, Μπατσιβάρης Αλεξ(Γανίκας Ηλ), Τσάτσος Αθ, Σαμαρτζίδης, Θεοδωρίδης Π, Ελευθεριάδης Κ(Τράμπας).

ΜΕΣΟΛΑΚΚΙΑ: Κεραμιδάς Π, Νένος Χρ, Στογιάννης Κων, Πασιαλής Αλ, Πασιαλής Στ, Κατσιρμάς Ορφ, Ζαπαντζής Δ, Λούφας Ι, Ματάκος Στ(46’ Συρόπουλος Δ), Τσέλιος Ν, Σιμιντιριάδης Θ.

ΠΕΘΕΛΙΝΟΣ                           0

ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ                       3

Ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο

Ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο το Άγιο Πνεύμα επικράτησε εκτός έδρας του Πεθελινού με 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο τους δυσκόλεψε ο κακός αγωνιστικός χώρος. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκλείδωσαν την άμυνα του αντιπάλου τους, πέτυχαν τρία γκολ και έφτασαν δίκαια στους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 70’ ο Γκόγκας με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 82’ ο Αρβανίτης με σουτ πραγματοποίησε το 2-0. Στο 90+ ο Παναντωνίου πήρε την μπάλα πίσω από το κέντρο του γηπέδου, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με υποδειγματικό πλασέ έγραψε το τελικό 0-3.

Από το Άγιο Πνεύμα διακρίθηκαν οι Γκόγκας, Αρβανίτης και Παπαντωνίου.

Καλή η διαιτησία του κ. Μαγή. Επόπτες οι κ.κ. Λεοντής και Μπεριντζής. 

ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ: Παραπάνης, Παπαντωνίου, Κτίστου, Μήλιος, Τσίκος(70’ Πετρίδης), Μπάλτσιος(85’ Αποστολίδης), Στοϊκος Ι, Αρβανίτης, Γκόγκας, Κόσσυφας(75’ Δράκογλου), Κεφαλάς(75’ Αναστασιάδης).

ΗΡΑΚΛΗΣ                 1

ΝΙΓΡΙΤΑ                    1

Έμειναν στο «Χ»

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρακλή και την Νιγρίτα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά, δημιούργησαν ευκαιρίες, πήραν κεφάλι στο σκορ και αν ήταν πιο εύστοχοι θα μπορούσαν να έχουν και μεγαλύτερο προβάδισμα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους, έφτασαν στην ισοφάριση και έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.

Πρέπει να σημειωθεί πως ο τερματοφύλακας Αυγένος προχώρησε σε σωτήριες επεμβάσεις όταν χρειάστηκε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 14’ ο Χατζηστραβός με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 45+ ο Πασχαλίδης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Από τους γηπεδούχους δεν ξεχώρισε κανείς, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Τσιμπούκας, Αυγένος και Χατζηστραβός.

Καλή η διαιτησία του κ. Απιδόπουλου. Επόπτες οι κ.κ. Πούλιος και Αρχοντογιάννης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βασιλάκος, Κλεπούσναλης, Κωνσταντινίδης, Κοτσαμπασίδης, Σαρακατσάνης, Βαλαβανίδης, Παπακώστας(55’ Αποστόλου), Πάγκαλης(75’ Αλεκτορίδης), Κίστα, Κοντούλης(60’ Φάκης), Πασχαλίδης.

ΝΙΓΡΙΤΑ: Αυγένος, Θεοδωρούδης, Βαγενάς, Τσιμπούκας, Βασιλούδης Αθ(70’ Καρράς), Παραλής, Χατζηστραβός, Σαλονικιός, Τσίκαλας, Ρραπάι, Χαριτίδης(60’ Βασιλούδης Ν).

ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ                  1

ΔΡΑΒΗΣΚΟΣ                  3

Δίκαιη νίκη

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και άλλο ένα στην επανάληψη ο Δραβήσκος επικράτησε εκτός έδρας του Βαλτοτοπίου με 3-1.

Η «Ασπίδα» ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, είχε την κυκλοφορία της μπάλας, δημιούργησε ευκαιρίες και δίκαια έφτασε στους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο «Ατρόμητος» από την πλευρά του προσπάθησε, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 30’ ο Γκαρακλίδης με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 40’ ο Κασμερίδης με σουτ έξω από την περιοχή πραγματοποίησε το 0-2. Στο 65’ ο Κλαϊντι με πλασέ μείωσε σε 1-2. Στο 85’ ο Μεσέρδης με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Κλαϊντι και Κοτόπουλος, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Αθανασακάκης, Τολίδης και Γκαρακλίδης.

Καλή η διαιτησία του κ. Φράγκαλα. Επόπτες οι κ.κ. Αχιλλεύς και Μπάρμπας.

ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ: Κοτόπουλος, Ρίζος, Κουζουτζίδης(60’ λ.τ Μάρκος), Κλαϊντι, Νικολαϊδης, Κουρού, Κωνσταντινίδης(46’ Μοσχοφίδης), Μηλάρης, Γκατέκας, Πόζα(46’ Ντενίζ) , Τσούκας.  

ΔΡΑΒΗΣΚΟΣ: Ιντζόγλου, Κεραμιδάς(65’ Καρακώστας), Ματενόγλου(75’ Μαλίνης), Βουβούκης, Τολίδης, Κασμερίδης, Γκαρακλίδης, Μεσέρδης, Παπουτσόγλου(46’ Μελίτος), Αθανασακάκης, Ράσκοφ.

“Τετράσφαιρη” η Σκοτούσσα στην Πρώτη, ισοπαλία για Χρυσό και Λιθότοπο (Επίλεκτη) 1-12-2019

Previous article

Νίκη ουσίας για την «Δόξα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply