Ποδοσφαιρο

Νίκες για Ιωνικό, Σκούταρι, Μαυροθάλασσα και ΠΟΣ (Β’ κατηγορία) 8-12-2019

0

ΚΑΤΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ            2

ΙΩΝΙΚΟΣ                           4

Δίκαιη νίκη

Μια δίκαιη νίκη πέτυχε ο Ιωνικός, ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας του Κάτω Μητρουσίου με 4-2.

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με τρεις δεκατράχρονους Χατζηκαλούδης, Κουρσούμης και Τσιφτσής που αν συνεχίσουν έτσι το ποδοσφαιρικό τους μέλλον προμηνύεται πάρα πολύ καλό.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, είχαν την κυκλοφορία της μπάλας, δημιούργησαν ευκαιρίες και έφτασαν δίκαια όπως είπαμε στη νίκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 15’ ο Ντίνας με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 35’ ο Τζιούφας με σουτ μέσα από την περιοχή πραγματοποίησε το 0-2. Στο 60’ ο Τοπούζης με αριστοτεχνικό σουτ-βολέ πέτυχε το 0-3. Στο 70’ ο Μητριτζάκης με ατομική προσπάθεια και σουτ στην κλειστή γωνία μείωσε σε 1-3. Στο 77’ ο Ρώμας με ατομική ενέργεια και ωραίο πλασέ σημείωσε το 2-3. Στο 85’ ο Ντίνας με ωραίο πλασέ έγραψε το τελικό 2-4.

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Χαριζάνης, Χατζηκαλούδης, Τσιφτσής και Κουρσούμης, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Φεσατίδης Π, Φεσατίδης Ν, Ντίνας και Τσολακούδης.

Καλή η διαιτησία του 17χρονου Μαδένη. Επόπτες οι κ.κ. Πούλιος και Μπεριντζής.

ΚΑΤΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ: Μπουρβάνης, Μηλούσης(55’ Χαριζάνης), Τσομπανίδης, Γκάτσιος, Πόργιατζης(65’ Χατζηακαλούδης), Τασούλας, Κουρσούμης(70’ Τσιφτσής), Κατσιώλας, Μητριτζάκης, Ρώμας, Βέλιος.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Αναγνώστου, Ζίχναλης(46’ Βαμβακούλας), Παλάζης(54’ Ματσούκας), Φεσατίδης Π, φεσατίδης Ν, Καραμανίδης, Τσιούφας, Διαμαντής(85’ Ανανιάδης), Ντίνας, Τοπούζης, Τσολακούδης.

ΣΚΟΥΤΑΡΙ                    3

ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ              0

Καθάρισε ο Νησιούδης

Με τρία γκολ του Νησιούδη το Σκούταρι καθάρισε το παιχνίδι απέναντι στην Μονόβρυση.

Το ματς ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου και από τις δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι με μεγάλο πρωταγωνιστή τον κίλερ Νησιούδη πήραν δίκαια τη νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι αν και πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση είχαν σε κακή ημέρα τον τερματοφύλακα Μπιλιανίδη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 15’ ο Νησιούδης με φοβερό σουτ έκανε το 1-0. Στο 50’ ο Νησιούδης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του για το 2-0. Στο 60’ ο Νησιούδης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και με πλασέ σημείωσε χατ-τρικ και έγραψε το τελικό 3-0.

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Αποστολίδης, Πόργιατζης, Σολάκης και Νησιούδης, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Πεχλιβανίδης και Σελιβάς.

Άριστη η διαιτησία του κ. Απιδόπουλου. Επόπτες οι κ.κ. Μπομπόγιας και Παπαποστόλου.

ΣΚΟΥΤΑΡΙ: Καραλής, Αποστολίδης(76’ Τσομπανούδης), Πετρίδης(46’ Δαφνοτίδης), Δοφούδης, Πόργιατζης, Τσαλαπάτας, Δούφης, Σολάκης, Νησιούδης, Σκαπής(46’ Σερέκας), Παπαδόπουλος.

ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ: Μπιλιανίδης, Καρακολίδης, Καρανταγής(70’ Καρπουχτςής), Ράδος(50’ Κιοφετζής), Αθανασιάδης, Πεχλιβανίδης, Τσιφίδας, Ηλιόπουλος, Πάντσιος(70’ Σελιβάς), Καραβαλάντης, Βασιλακάκης(70’ Τσιάνης).

ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑ               1

ΕΠΤΑΜΥΛΟΙ                        0

Ψυχρολουσία στο 90’

Με ένα γκολ στο τέλος της αναμέτρησης η Μαυροθάλασσα επικράτησε των Επταμύλων με 1-0.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό. Ο «Μακεδονικός» παρατάχθηκε με πέντε βασικές απουσίες, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό, καθώς στο πρώτο ημίχρονο χάθηκαν κλασικές ευκαιρίες για γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα, είχαν την υπεροχή η οποία καρποφόρησε στο τέλος του αγώνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημειώθηκε στο 90’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χαρπαντίδη, ο Στεφανίδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Εμμανουηλίδης και Στεφανίδης, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Ζαμπακλής και Πεχλιβανίδης Αγ.

Με παράπονα από τις δύο ομάδες η διαιτησία του κ. Φραγκάλα. Επόπτες οι κ.κ. Λεοντής και Μαργαριτόπουλος.

ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑ: Τζήμας, Κλιτσιώτης, Εμμανουηλίδης(70’ Αναστασιάδης), Γλούφτσιος, Καλινικίδης Ν, Καλινικίδης Μ, Ματζιάρης, Καδάς, Χαρπαντίδης, Έντισον, Στεφανίδης.

ΕΠΤΑΜΥΛΟΙ: Καβάζης, Φαρδέλας, Ζαμπακλής, Βαρβέλης Δ, Βαρβέλης Γ, Τατιτζικίδης, Πεχλιβανίδης Α, Πεχλιβανίδης Αγ, Παπαδόπουλος Κ, Αμανατίδης, Πέτσιος.

ΠΟΣ 2000                        2

ΘΥΕΛΛΑ                           0

Η τύχη με τον ΠΟΣ

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΟΣ επικράτησε της Θύελλας με 2-0.

Σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο που εξαιτίας του έγιναν τέσσερις τραυματισμοί αρκετά σοβαροί και δύο εξ αυτών προσήχθησαν στο Νοσοκομείο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο μέρος και ουσιαστικά να καθαρίσουν το ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, χωρίς να αλλάξει κάτι μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 3’ ο Ρήγας βγήκε τετ τα τετ και με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 30’ ο Ηλιόπουλος με ατομική προσπάθεια και σουτ έγραψε το τελικό 2-0.

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Ρήγας και Ηλιόπουλος, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Κοτελικιάν, Λαμπούρης και Ζουρούδης.

Καλή η διαιτησία του κ. Φραγκάκη. Επόπτες οι κ.κ. Αρχοντογιάννης και Μπάρμπας.

ΠΟΣ 2000: Τζάρας, Γρεασίδης, Ματσικόπουλος, Παπαδόπουλος Ι, Παπαδόπουλος Ξ, Κουκούτσης, Πασχαλίδης, Παχατίρογλου, Ρήγας, Ηλιόπουλος, Καλουπτσής.

ΘΥΕΛΛΑ: Δουλγέρης, Γκρόζος(30’ Γκανόγλου), Γιαννογλούδης, Κοτελικιάν, Καραμούτας(40’ Γιαμπράκης), Λαμπούρης, Βουγιουνδρούκας, Κλιάπας, Πόπτσιος, Ζουρούδης, Κεχρής.

Ο μάγος Giovanni!!!

Previous article

Η καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής (Επίλεκτη) 8-12-2019

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply