Ποδοσφαιρο

Νίκες για Άνω Μητρούσι και Αμμουδιά, «Χ» για Χείμαρρο-Λιθότοπο και Νεοχώρι-Σκοτούσσα(Play Off) (19-2-2022)

0

ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ                  2  

ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ                   1   

Δύσκολη νίκη

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο το Άνω Μητρούσι επικράτησε του Σιδηροκάστρου με 2-1.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 35’ ο Μπελίτος με πέναλτι έκανε το 1-0. Στο 48’ ο Γεωργιάδης με σουτ πραγματοποίησε το 2-0. Στο 70’ ο Παρούκας με πλασέ έγραψε το  τελικό 2-1.

Από τον «Θρακικό» διακρίθηκαν οι Αρτεμίου, Ιωάννου και Παπαδόπουλος Στ, ενώ από τον «Εθνικό» οι Αϊβατζίδης και Παρούκας.

Καλή η διαιτησία του κ. Απιδόπουλου. Επόπτες οι κ.κ. Αναγνωστίδης και Βουτσάς.

ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ: Ασημώνης, Πασχαλούδης(65’ Κουρτέσης Γ), Αρτεμίου, Χαραλαμπίδης, Παπαδόπουλος Στ, Παπαδόπουλος Ι, Μπελίτος, Δουλγέρης, Ιωάννου(60’ Κουρτέσης Π), Γεωργιάδης, Γρεασίδης(45’ Γκαϊτατζής).

ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ: Δουλγέρης, Τσιντσάρης, Λεωνίδας, Χαραλαμπίδης(75’ Αναστασιάδης), Κατσιούρας, Αϊβατζίδης, Χάρισμας, Ελευθεριάδης, Μαλετσκάνοφ, Γέρμανλης, Παρούκας.

ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ              0 

ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ             0

«Κόλλησαν» στο «μηδέν»

Ισόπαλο, χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Χείμαρρο και τον Λιθότοπο.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι γηπεδούχοι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, είχαν δύο δοκάρια με τον Λεκάκη, αλλά δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα και να πάρουν κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση.

Από τον «Ηρακλή» διακρίθηκαν οι Γκιούρι, Θεοδωρίδης Κων, Βασιλειάδης Ευστ και Μπαλτζής, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι, ενώ από την «Δόξα» οι Χουρουζίδης, Δάλας, Σιδηρόπουλος και Σαμαράς.

Καλή η διαιτησία του κ. Μαγή. Επόπτες οι κ.κ. Ναθαναήλ και Μαυρίδης.

ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ: Πολυχρονίδης, Πρασιάδης Αδ(63’ Κελίδης), Μπαλτζής, Τομπουλίδης, Κοσμόπουλος, Λιόγκας, Θεοδωρίδης Κων, Σβεντζίδης, Λεκάκης, Γκιούρι, Βασιλειάδης Ευστ.

ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ: Χουρουζίδης, Δάλας, Πλατνάρης Πρ, Σαμαράς, Ελευθεριάδης, Σαββίδης, Σιδηρόπουλος(65’ Νόκε Χρ), Ιακωβίδης(75’ Παναγιωτίδης), Ζώβληκας, Παπαδόπουλος, Πλατνάρης Β(70’ Χαλκίδης ).

ΑΜΜΟΥΔΙΑ                  2

1800                               0

Καθάρισε με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο «Ηρακλής»

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Αμμουδιά επικράτησε του 1800 με 2-0.

Στα αγωνιστικά, στο 20’ ο Κωνσταντίνου με σουτ έκανε το 1-0. Στο 80’ ο Ζυγκερίδης Χαρ με σουτ έγραψε το τελικό 2-0.

Από τον «Ηρακλή» διακρίθηκαν οι Κοτογλίδης, Ζυγκερίδης Χαρ και Σπανίδης, ενώ από το 1800 οι Μιντιούρης και Ηλιόπουλος.

Καλή η διαιτησία του κ. Σαφούρη. Επόπτες οι κ.κ. Βακουφτσής και Πούλιος Ι.

ΑΜΜΟΥΔΙΑ: Κοτογλίδης, Μούστα, Γκάλιος Ν, Ζάντσιος, Δαγκούλης, Σπανίδης, Σιδηρόπουλος, Χατζηιωαννίδης(75’ Μητκώνης), Ζιγκερίδης Χρ(65’ Λαδόπουλος) , Κωνσταντίνου(65’ Ζυγκερίδης Χαρ) , Ντάμζι(80’ Παυλίδης).

1800: Καστανιώτης, Γαλακτερός, Μακούσης, Φιλιππίδης, Χαραλάμπους, Λάππας, Τριανταφύλλου Κων, Μιντιούρης, Κίμιχ, Στεφανίδης, Ηλιόπουλος.

Αλλαγή μπήκε ο Θεοδωρίδης

ΝΕΟΧΩΡΙ                 2

ΣΚΟΤΟΥΣΣΑ             2    

Πήρε τον βαθμό στο τέλος ο «Άρης»

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στο Νεοχώρι και την Σκοτούσσα, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τον βαθμό στο τέλος της αναμέτρησης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 20’ ο Κουζουτζίδης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 60’ ο Τσακιρίδης με σουτ μέσα από την περιοχή πραγματοποίησε το 2-0. Στο 65’ ο Τρέντσιος μείωσε σε 1-2. Στο 89’ ο Χατζημιχάλης έγραψε το τελικό 2-2. Σε αυτό το γκολ διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι πως η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή.

Από τον «Αστήρ» διακρίθηκαν οι Μητρούσκας, Φάκης και Μαυρίδης, ενώ από τον «Άρη» οι Σπαχής και Τσερμετζέλης, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.

Καλή η διαιτησία του κ. Κρυωνά. Επόπτες οι κ.κ. Ζαχαριά και Αχιλλεύς.

ΝΕΟΧΩΡΙ: Μαυρίδης, Πανούδης, Κουζουτζίδης, Φάκης, Μαργαρίτης, Τσόπτσης(35’ λ.τ Χατζηπέτρου), Τσακιρίδης(80’ Κυριακάκης), Μητρούσκας, Βουδουρίδης(70’ Κυριζόπουλος), Σένια, Γιαγτζόγλου(75’ Κουκούτσης).

ΣΚΟΤΟΥΣΣΑ: Κιουτάχιαλης, Τρέντσιος, Σπαχής, Χατζηπανταζής, Στοΐλας, Παρτάλης Κ.(80’ Χατζημιχάλης), Τσερμεντσέλης, Μήλιος Απ ., Κουζούδης, Μήλιος Αθ., Χαριτίδης.

Ηρακλής Αμμουδιάς: Απέκτησε Ζυγκερίδη

Previous article

Νίκες για Ποντισμένο, Πήγασο, Σκούταρι, Λευκώνα, Νιγρίτα και Νέα Ζίχνη(19-2-2022)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply