Ποδοσφαιρο

Λύση συνεργασίας με Μίνγκα και Στοϊκο για την Δόξα

0

Στην λύση της συνεργασίας της με τον επιθετικό Χρήστο Μίνγκα και τον τερματοφύλακα Κωνσταντίνο Στοϊκο προχώρησε η Δόξα Κάτω Καμήλας.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της Δόξας:

«Ο Π.Σ. Δόξα Κάτω Καμήλας βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τη λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Μίνγκα. Ο τεράστιος αυτός ποδοσφαιριστής, ο οποίος πρόσφερε τα μέγιστα στο πέρασμα του από την ομάδα μας, αποφάσισε για εργασιακούς λόγους να μεταναστεύσει στη νότιο Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Καλαμάτα. Εμείς με την σειρά μας του ευχόμαστε ότι καλύτερο στη προσωπική του ζωή και για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.
Χρήστο οι “πόρτες” της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοικτές για σένα, είτε ως ποδοσφαιριστής, είτε σε οποιοδήποτε άλλο πόστο.
Σε ευχαριστούμε που φόρεσες την φανέλα με τον μαυραετό στο στήθος και που τόσο άξια την “τίμησες”.

Υ.Γ. Φυσικά δε θα μπορούσε να φύγει με άδεια χέρια, και κατόπιν παραγγελίας του προέδρου μας, μας χάρησε μία φανέλα του από το πέρασμα του από τον Λεβαδειακό, η οποία θα τοποθετηθεί και θα κοσμεί το μουσείο της ομάδας μας.»

«Άλλη μια λύση συνεργασίας για την ομάδα μας, αυτή του τερματοφύλακα Κωνσταντίνου Στόικου. Ενός πολύ έμπειρου για τη θέση ποδοσφαιριστή, αν και νεαρός σε ηλικία, κατάφερε και κέρδισε την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας, και ελπίζουμε να καταφέρει να παίξει σε μεγαλύτερες κατηγορίες γιατί το αξίζει.»

Τέσσερις μεταγραφές για την Θύελλα!

Previous article

Μεταγραφικό ΜΠΑΜ…για τα Καλά Δένδρα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply