Ποδοσφαιρο

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΛΙΛΗΣ: «Είμαστε από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας» (video)

0

«Η άνοδος θα παιχτεί μεταξύ εμάς, το Μεγαλοχώρι και την Ροδόπολη»

 «Η κατάσταση του Σερραϊκού ποδοσφαίρου δυστυχώς με θλίψη στο λέω ότι όσο πάμε, πάμε προς το χειρότερο»

«Έχει φύγει το ταλέντο από την αλάνα»

Συνέντευξη στο goaltime.gr παραχώρησε ο προπονητής του «Ακρίτα» Καπνοφύτου Γιάννης Χαλίλης.

Ο κ. Χαλίλης μίλησε για τον στόχο του Καπνοφύτου, για την διεκδίκηση της ανόδου, για την κατάσταση του Σερραϊκού ποδοσφαίρου, αλλά και για τα ταλέντα του Νομού Σερρών.

Ερ. Ένα πρώτο σχόλιο για την χρονιά μέχρι τώρα.

Απ. Η χρονιά που ξεκίνησε για την ομάδα μας μέχρι τώρα είναι η πιο καλή μπορώ να πω στην ιστορία της ομάδας από τότε που είμαι εγώ. Καταρχάς έχουμε πολλούς παίκτες, νεαροί οι πιο πολλοί, αγαπούν πάρα πολύ αυτό που κάνουν. Έχουν πολλές θυσίες από μεριά τους σε προσωπικό επίπεδο και επαγγελματικό.

Ερ. Ποιος είναι ο στόχος του Καπνοφύτου ;

Απ. Ο στόχος του Καπνοφύτου για φέτος είναι να ανέβουμε κατηγορία μια και θεωρώ ότι είμαστε από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και του ομίλου και νομίζω ότι θα παιχτεί μεταξύ εμάς, το Μεγαλοχώρι και την Ροδόπολη.

Ερ. Ποια πιστεύεις ότι είναι η κατάσταση του Σερραϊκού ποδοσφαίρου ;

Απ. Η κατάσταση δυστυχώς με θλίψη στο λέω ότι όσο πάμε, πάμε προς το χειρότερο. Κάθε πέρσι και καλύτερα. Φαίνεται και από τις ομάδες που έχουμε μόνο 50. Εγώ όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με τον «Ακρίτα» Καπνοφύτου ήταν 130 ομάδες. Φαντάσου τον αριθμό που έχει πέσει μέσα σε τόσο καιρό. Είναι δυστύχημα. Δεν υπάρχουν παίκτες, παράγοντες βασικά δεν υπάρχουν και έχουμε φτάσει έτσι σε αυτό το σημείο.

Ερ. Υπάρχει ταλέντο στο Νομό Σερρών ;

Απ. Ο Νομός Σερρών ανέκαθεν είχε τα περισσότερα ταλέντα. Απλά τώρα έχουν μαζευτεί όλοι στις ακαδημίες, γιατί τα χωριά δεν έχουν ομάδες και έχει φύγει το ταλέντο από την αλάνα.

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΖΟΥΤΖΙΔΗΣ: «Ο Άρης Σκοτούσσας είναι σε πολύ καλό δρόμο» (video)

Previous article

Μεταγραφική ενίσχυση με Λεωνίδα Καστριτσέα για την Δόξα Κάτω Καμήλας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply