Μπάσκετ

Άνοδος για τον Πανσερραϊκό και τους Ικάρους στη Β’ Εθνική

0

Η Ε.Ο.Κ. ανακοίνωσε τις αποφάσεις της σχετικά με την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 και το Σερραϊκό Μπάσκετ πανηγυρίζει σήμερα την άνοδο του Πανσερραϊκού ΚΡΙ ΚΡΙ και των Ικάρων STIHL στη Β’ Εθνική Κατηγορία των Ανδρών.

Συγκεκριμένα η Ομοσπονδία ανακοίνωσε τη συμμετοχή 50 (!) ομάδων στη διοργάνωση της Β’ Εθνικής της νέας σεζόν (+6 σε σχέση με την προηγούμενη ανεπίσημη ενημέρωση, +18 [!] σύλλογοι σε σύγκριση με φέτος, + 2 όμιλοι [4 συνολικά]).

Ως εκ τούτου από τον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής τυχεροί στάθηκαν οι: ο Πανσερραϊκός, οι Ίκαροι, ο Λεύκιππος Ξάνθης, ο Μακεδονικός και η Μ.Ε.Ν.Τ.

Άτυχος όμως είναι για δεύτερη σερί σεζόν ο Γ. Σ. Σερρών 2017, αφού αν και του χρόνου η Γ’ Εθνική θα γίνει με 68 (!) ομάδες, από την Ε.ΚΑ.Σ.ΑΜΑ.Θ. θα δώσουν το «παρών» ο Κ.Α.Ο.Δ. και ο Αρίων Ξάνθης.

Όσο αφορά τη γυναικεία καλαθοσφαίριση από τον 2ο Όμιλο του Βορρά ανεβαίνει στην Α1 ο Παναθλητικός Συκεών (ουδείς υποβιβάζεται), ενώ την αγωνιστική περίοδο 2020-21 στην κατηγορία (Α2) θα υπάρχουν 43 (!) «μονομάχοι».

Πηγή: serresbasket.gr

Οι αποφάσεις της Ε.Π.Σ. Σερρών για τα Πρωταθλήματα & το Κύπελλο της Περιόδου 2019-20

Previous article

Κάποτε στην TVS και στην ΑΜΦΙΠΟΛΗ Τηλεόραση…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply