Ποδοσφαιρο

Άγγελος Διγκόζης: «Θα καταφέρουμε όλοι μαζί να βγάλουμε την ομάδα στην επόμενη κατηγορία» (video)

0

Συνέντευξη στο κανάλι του Πανσερραϊκού στο Youtube παραχώρησε ο προπονητής των «Λιονταριών» Άγγελος Διγκόζης.

Ο κ. Διγκόζης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη απέναντι στον Κεραυνό Πέρνης, προβληματίστηκε από το πρώτο ημίχρονο, ενώ μίλησε για την εμπιστοσύνη προς τους παίκτες του πως η ομάδα θα βγει κατηγορία.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

«Σίγουρα αξίζουν συγχαρητήρια τα παιδιά για την μεγάλη νίκη που κάνανε. Πρέπει να μας προβληματίσει λίγο η απόδοση μας και η μη συγκέντρωση που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Αυτά νομίζω είναι θέμα δουλειάς. Θα δουλέψουμε και νομίζω στο τέλος και πρώτοι θα τερματίσουμε και η ομάδα θα βγει κατηγορία. Έχουμε πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές που έχουμε στο ρόστερ μας και αυτά τα παιδιά που ήταν τρεις βαθμούς πίσω, αν δεν κάνω είναι οκτώ μπροστά, νομίζω ότι θα καταφέρουμε όλοι μαζί να βγάλουμε την ομάδα στην επόμενη κατηγορία.

Έρ. Τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια και η ομάδα άλλαξε πρόσωπο και πήρε μια μεγάλη νίκη ;

 Απ. Να έχουμε περισσότερη ηρεμία, να παίζουμε την μπάλα, να μην προσπαθούμε συνέχεια να κάνουμε μεγάλες μπαλιές γιατί έχουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και μπορούμε με ατομικές ενέργειες ή μέσα από συνδυασμούς να φτάσουμε στην αντίπαλη περιοχή, στην αντίπαλη εστία και να βάλουμε γκολ. Είχαμε περισσότερη ηρεμία, είχαμε συγκέντρωση και τα καταφέραμε.

Ερ. Αγχωθήκατε σε κάποιο διάστημα του αγώνα ; Υπήρξαν σκέψεις για την πρώτη ήττα ; Απ. Καθόλου. Έχω πολύ εμπιστοσύνη στα παιδιά, εντάξει είναι λογικό να έχουμε ένα άσχημο ημίχρονο, γιατί τα παιδιά έχουν κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια από την ημέρα που είμαι εδώ πέρα, σίγουρα όμως αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Πρέπει να είμαστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι και πρέπει να μπαίνουμε από το πρώτο δευτερόλεπτο για να κερδίζουμε τα παιχνίδια.»

Ένας Άγγλος… για την Εθνική!!!

Previous article

Το Πάμε Ταμείο… προτείνει ματσάκια από το Champions League!!!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply