Ποδοσφαιρο

ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΡΟΥΝΤΖΙΟΣ: «Όραμα μας ένα αθλητικό κέντρο στον Δραβήσκο» (video)

0

«Εμείς θέλαμε και φέτος να παραμείνουμε στην κατηγορία γιατί όπως γνωρίζεται φέτος δώσαμε ένα ταλέντο στον Πανσερραϊκό. Θέλαμε να δουλέψουμε πάλι με δικά μας παιδιά»

«Τώρα ότι και να πούμε κάθε χρόνο βλέπουμε λιγότερες, ας ελπίσουμε φέτος να είναι περισσότερες. Νομίζω αυτό όλους μας στεναχωρεί»

«Τουλάχιστον εγώ τα 10-11 χρόνια που ασχολούμαι έχω συνεργάτες που είμαστε μια παρέα. Μέσα από αυτό το κομμάτι προσπαθούμε κάθε χρόνο να κοιτάμε τα οικονομικά της ομάδας και με αυτά να πορευόμαστε»

Συνέντευξη στο goaltime.grπαραχώρησε ο Πρόεδρος της Ασπίδας Δραβήσκου Άγγελος Μπρούντζιος.

Ο κ. Μπρούντζιος μίλησε για την φετινή χρονιά, για τους στόχους της ομάδας, για το όραμα στον Δραβήσκο, για την κατάσταση του Σερραϊκού ποδοσφαίρου, αλλά και για το πώς επιβιώνει ένα ερασιτεχνικό σωματείο.

Ερ. Ένα πρώτο σχόλιο για την χρονιά μέχρι τώρα.

Απ. Ξεκινήσαμε μια χρονιά λίγο περίεργη αρχικά, είπαμε να μην διεκδικήσουμε άνοδο, αλλά είναι αυτό που λέμε πάντοτε τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Είχαμε τον αρχηγό τον Βουβούκη φέτος που έφερε κάποια παιδιά που συνεργαζόταν και στην δουλειά του και τώρα αφού φτάσαμε στα μπαράζ, ότι έρθει.

Ερ. Ποιος είναι ο στόχος της ΑΣΠΙΔΑΣ ΔΡΑΒΗΣΚΟΥ ;

Απ. Και αν μας έρθει καλοδεχούμενο, μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Βασικά εμείς θέλαμε και φέτος να παραμείνουμε στην κατηγορία γιατί όπως γνωρίζεται φέτος δώσαμε ένα ταλέντο στον Πανσερραϊκό. Θέλαμε να δουλέψουμε πάλι με δικά μας παιδιά. Εννοείται με κάποιες προσθήκες έμπειρων παικτών και για του χρόνου. Τώρα αν μας έρθει και η άνοδος για φέτος καλοδεχούμενη.

Ερ. Ποιο είναι το όραμα για την ΑΣΠΙΔΑ ΔΡΑΒΗΣΚΟΥ ;

Απ. Προχθές έλεγα στην γυναίκα μου α ρε γυναίκα αν τύχω το τζόκερ θα κάνω εδώ στον Δήμο ένα αθλητικό κέντρο και να μπορούμε να το απολαύσουμε και γελούσε και έλεγε δεν κοιτάς την οικογένεια σου και κοιτάς. Όντως αυτό είναι όραμα πραγματικό. Μακάρι να είχαμε την δυνατότητα, την οικονομική άνεση να κάνουμε πολλά πράγματα, αλλά δυστυχώς οι καταστάσεις δεν μας αφήνουν να επεκταθούμε παραπέρα. Θα μπορούσε ο Δραβήσκος και Δ’ Εθνική όπως και παλιά το 2005-2006, αλλά βλέπω πως δεν αξίζει τον κόπο και έτσι παραμένουμε.

Ερ. Ποια πιστεύεις ότι είναι η κατάσταση του Σερραϊκού ποδοσφαίρου ;

Απ. Η κατάσταση έρχεται και παρέρχεται. Βλέπουμε ομάδες που διεκδικούσαν ανόδους, κάποια δυνατά σωματεία όπως το Νέο Σούλι, όπως και εμείς, από Επίλεκτη κατηγορία ξανά ξεκίνησαν οι άνθρωποι στην Β’. Νομίζω ότι υπάρχουν κάποιοι ορεξάτοι, έρχονται και φεύγουν. Έτσι είναι αυτά. Εγώ είδα 2-3 ομάδες που φέτος δεν δηλώσανε συμμετοχή και στεναχωρήθηκα. Νέος Σκοπός βασικά που είχαμε και δυο-τρεις παίκτες ήταν εκεί. Ο Κουταντώνης, ο Γιώργος ο Βουβούκης, ο Μεσέρδης ο Χρήστος και μάθαμε φέτος δεν. Και από την άλλη πλευρά του Νομού. Τώρα ότι και να πούμε κάθε χρόνο βλέπουμε λιγότερες, ας ελπίσουμε φέτος να είναι περισσότερες. Νομίζω αυτό όλους μας στεναχωρεί.

Ερ. Πως επιβιώνει ένα ερασιτεχνικό σωματείο ;

Απ. Τουλάχιστον εγώ τα 10-11 χρόνια που ασχολούμαι έχω συνεργάτες που είμαστε μια παρέα. Μέσα από αυτό το κομμάτι προσπαθούμε κάθε χρόνο να κοιτάμε τα οικονομικά της ομάδας και με αυτά να πορευόμαστε.

Να σας πω με την ευκαιρία αυτή πως την άλλη Κυριακή 23 του μήνα θα έχουμε τον ετήσιο χορό μας. Έχουμε τις διαφημίσεις στο γήπεδο, τα ημερολόγια, με τις λαχειοφόρες κληρώσεις, με μία χοροεσπερίδα που καθιερώθηκε εδώ και 3-4 χρόνια που έρχονται οι άνθρωποι που ζουν στο εξωτερικό και ετεροδημότες, γενικά Θεσσαλονίκη-Αθήνα. Είναι μια μεγάλη επιτυχία και έτσι ο κόσμος βοηθάει.

Ερ. Το χωριό βοηθάει ;

Απ. Βοηθάει πάρα πολύ και θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο πραγματικά, χωρίς το χωριό, χωρίς τους επαγγελματίες δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Αυτό είναι σημαντικό κομμάτι. Είναι ένα χωριό ζωντανό. Πάω σε σωματεία που χωρίς να θέλω να τα υποβαθμίσω και βλέπω πράγματα και καταστάσεις και λέω μπράβο στους ανθρώπους που μπορούν να ασχολούνται. 

Δείτε το βίντεο:

UEFA: Διετής αποκλεισμός της Μάντσεστερ Σίτι και βαρύ πρόστιμο

Previous article

Νίκες για Χριστός και Ποντισμένο, “Χ” για Μοναστηράκι και Νέα Τυρολόη (Ανώτερη Α’ Όμιλος) 15-2-2020

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply