Ποδοσφαιρο

Νίκες για Ροδόπολη, Δασοχώρι, Χριστός και Νέα Ζίχνη, αναβολή για Πήγασο και Πεθελινό (Ανώτερη Α’ και Β’ Όμιλος) 14-12-2019

0

ΡΟΔΟΠΟΛΗ                     5

ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ                  1

«Πεντάσφαιρος» ο «Ολυμπιακός»

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση η Ροδόπολη επικράτησε των Πλατανακιών με 5-1.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, δημιούργησαν ευκαιρίες και σημειώνοντας πέντε γκολ έφτασαν άνετα στους τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους, είχαν περισσότερο παθητικό ρόλο στο ματς και το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν προσωρινά το σκορ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 10’ ο Μπακάλοφ με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 30’ ο Ηλιάδης με ωραία ενέργεια έφερε τον αγώνα στα ίσια. Στο 35’ ο Τσολντίεφ με σουτ έξω από την περιοχή πραγματοποίησε το 2-0. Στο 60’ ο Καρασαββίδης με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο «Γ» για το 3-1. Στο 65’ ο Καρασαββίδης με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Στο 69’ ο Καρασαββίδης σημείωσε γνήσιο χατ τρικ και διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Από τον «Ολυμπιακό» διακρίθηκαν οι Δεμερτζής και Καρασαββίδης, ενώ από τον «Τριεθνή» οι Νικολαϊδης και Ηλιάδης.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Απιδόπουλου. Επόπτες οι κ.κ. Κιοσσές και Μπομπόγιας.

ΡΟΔΟΠΟΛΗ: Δούκας, Καλαής, Χαλκίδης, Ιβάνοφ, Κουθουρίδης, Δεμερτζής, Τσολντίεφ, Λαντροβαλίεφ(65’ Κοτούλας), Κωνσταντινίδης(70’ Τσεκρέζι), Πανταζής(50’ Καρασαββίδης), Μπακάλοφ(70’ Καραμαυρουδής).

ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ: Νικολαϊδης, Παπαδόπουλος, Στεφανίδης Κλ, Μαγούλας(85’ Στεφανίδης Εμ), Ηλιάδης, Κουθουρίδης, Χαλκίδης, Αβραμίδης, Τοκατλίδης, Παγιούλας, Αλεξίου.

ΔΑΣΟΧΩΡΙ                         6

ΝΕΑ ΤΥΡΟΛΟΗ                 0

«Εξάρα» για τον «Διαγόρα»

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, το Δασοχώρι φιλοδώρησε με έξι τέρματα τη Νέα Τυρολόη.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε καλή ημέρα, είχαν την κυκλοφορία της μπάλας, δημιούργησαν ευκαιρίες και σημειώνοντας έξι γκολ έφτασαν δίκαια στους τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση και αυτό το πλήρωσαν στον αγωνιστικό χώρο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 25’ ο Μέτσκας με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 55’ ο Κοτρίκης με πλασέ πραγματοποίησε το 2-0. Στο 60’ ο Κουτσούμπας με σουτ πέτυχε το 3-0. Στο 70’ ο Μέτσκας με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 82’ ο Κουτσούμπας με πλασέ σημείωσε το 5-0. Στο 90’ ο Τρεντίδης με πλασέ έγραψε το τελικό 6-0.

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Κούλικας και Τζίπανας, ενώ από τους φιλοξενούμενους δεν διακρίθηκε κανείς.

Καλή η διαιτησία του κ. Πούλιου. Πολλά παράπονα από τη Νέα Τυρολόη για την επόπτρια κα Βογιατζή για το τρίτο και το έκτο γκολ. Επόπτης κ. Μπάρμπας.

ΔΑΣΟΧΩΡΙ: Θεοδωρίδης, Νάσκος(75’ Μιζαρλής), Σβεντζίδης Γ, Τσιρόγλου, Κούλικας, Τζίπανας, Μιρόβαλης, Μπακαλίδης(55’ Κεχαγιόγλου), Κουτσούμπας, Κοτρίκης(75’ Ζαράκης), Μέτσκας(75’ Τρεντίδης).

ΝΕΑ ΤΥΡΟΛΟΗ: Σοφιανίδης Ν, Φερματζής, Βαλτσιάνης(60’ Μαγγενάκης), Καραμεμετλής, Μέτσκας Ανδρ, Πατραλέξης, Ζάντσιος Π(35’ Χίτζιος), Ζαγγελίδης(70’ Κατρακούλιας), Μαστορίδης, Καλταπανίδης, Χατζηπαντελής.

ΧΡΙΣΤΟΣ               3

ΚΕΡΚΙΝΗ              1

Ανατροπή και «ΝΙΚΗ»

Κάνοντας την ανατροπή το Χριστός επικράτησε της Κερκίνης με 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με εννέα παίκτες, ωστόσο αυτό δεν φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο «Διαγόρας» πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, αλλά στο δεύτερο άντεξε μέχρι το 70’, όπου οι γηπεδούχοι ουσιαστικά τελείωσαν το ματς και έφτασαν στη νίκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 35’ ο Μούτζελος είχε δοκάρι για την Κερκίνη. Στο 40’ ο Κίροφ με πέναλτι έκανε το 0-1. Στο 65’ ο Αμπαδίνης έφερε το ματς στα ίσια. Στο 70’ ο Τζήμας με σουτ έξω από την περιοχή πραγματοποίησε το 2-1. Στο 89’ ο Αμπαδίνης διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Αμπαδίνης, Τζήμας, Σιώης και Γουναρίδης, ενώ από τους φιλοξενούμενους δεν υστέρησε κανείς.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Φράγκαλα. Επόπτες οι κ.κ. Παπαδόπουλος και Μπεριντζής.

ΧΡΙΣΤΟΣ: Μπάσιος, Καρυπίδης, Τζήμας, Σάββας, Μπαχαρίδης, Γουναρίδης, Μπαρμπούτης, Αμπαδίνης, Ταγγαλίδης(77’ Σαμαρτζίδης), Σιώης, Ντίνας(38’ Αγγελογιαννάκης).

ΚΕΡΚΙΝΗ: Μπόμπι, Τραϊανός, Μούτζελος, Σαμουηλίδης Ν, Σαμουηλίδης Γ, Κίροφ, Σαμαρτζίεφ, Τσαλής.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

ΜΕΣΟΛΑΚΚΙΑ               0

ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ                   2

Καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο ο «Μέγας»

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο η Νέα Ζίχνη πήρε την εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Μεσολακκιά με 2-0.

Το ματς διεξήχθη σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, με τον «Μέγα Αλέξανδρο» να είναι καλύτερος και να παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 5’ ο Χαραλαμπόπουλος με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 30’ ο Τενεκετζής με πέναλτι έγραψε το τελικό 0-2.

Στο 75’ ο Πασιαλής Στ αντίκρισε την απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα από τον πάγκο. Στο 90’ ο Πασιαλής Αλ είδε και αυτός την απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Στογιάννης, Νένος Χρ και Σίμος, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Χαραλαμπόπουλος και Τενεκετζής.

Με παράπονα από την Μεσολακκιά η διαιτησία του κ. Παπαδόπουλου. Επόπτες οι κ.κ. Βακουφτσής και Τσίκου.

ΜΕΣΟΛΑΚΚΙΑ: Αλευράς Π, Νένος Χρ, Νένος Γ, Στογιάννης Κ, Συρόπουλος Δ, Κατσιρμάς Ορφ, Σιμιντιριάδης Θ, Σίμος Δ, Πασιαλής Αλεξ, Λούφας Ι, Τσέλιος Ν(70’ Ματάκος Στ).   

ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ: Ταρπινίδης, Κυριακίδης, Αλιατίδης, Δήμου, Γεωργιτζίκης, Παπαδάκης, Χαραλαμπόπουλος, Τζουλάι, Τόσκα(Γκρέτσα), Κονακλής(Ταζές), Τενεκετζής.

ΠΗΓΑΣΟΣ – ΠΕΘΕΛΙΝΟΣ               αναβολή

Νίκες για Σιδηρόκαστρο, Νεοχώρι και Σκοτούσσα, αναβολή για Χείμαρρο και 1800 (Επίλεκτη) 14-12-2019

Previous article

“Πεντάρα” για Πανσερραϊκό, “εξάρα” για Κάτω Καμήλα, “Χ” για το Παραλίμνιο (Αποτελέσματα Γ’ Εθνική) 15-12-2019

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply