Ποδοσφαιρο

Και εγένετο η ΠΑΕ Πανσερραϊκός

0

Με θέμα τη σύσταση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (ΠΑΕ) ή αναβίωση παλιάς καλεί σε  Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 24 Ιουνίου στις  19:00 τα μέλη του ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός.

Με αυτήν την πρόσκληση ξεκινά η διαδικασία για την δημιουργία ΠΑΕ που είναι απαραίτητη μετά την άνοδο του Πανσερραϊκού σε επαγγελματική κατηγορία. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και το 2015 τότε με την άνοδο του Πανσερραϊκού στη Football league.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού:

«Ποδόσφαιρο: Πρόσκληση Σύσταση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (ΠΑΕ) ή αναβίωση παλιάς.

Σύμφωνα με τον νόμο 2727/99 άρθρο 5, σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου μας άρθρο 8 παρ Α και την 211/12-6-2020 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, καλούνται τα μέλη του συλλόγου μας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 24/06/2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, που θα γίνει στα γραφεία του συλλόγου μας Κερκύρας 2, 1οςόροφος, αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων με θέμα: Σύσταση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (ΠΑΕ) ή αναβίωση παλιάς.

Υπενθυμίζεται στα μέλη ότι σύμφωνα με το καταστατικό άρθρο 8 παρ Α, προσκλήσεις δεν θα σταλούν και αρκεί η ανάρτηση της παρούσης στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας και ανάρτησή της στους πίνακες ανακοινώσεων των γραφείων του συλλόγου και χώρων συγκέντρωσης και προπονήσεων αθλητών.

Σε περίπτωση μη ύπαρξης νόμιμης απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας στον ίδιο χώρο.

Παρακαλούμε τα μέλη να τακτοποιήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους μέχρι Δευτέρα 22/06/2020 και ώρα 13:00, προκειμένω να συμμετέχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Για τον ΜΓΣ Πανσερραϊκός

Ο  Πρόεδρος   Α. Παναγιώτου
Ο  Γ.  Γραμματέας  Ζ.Γκράτζιος»

10 το καλό

«ΚΟΚΚΙΝΟΣ!» o Γιάννης Κακιούζης

Previous article

Απευθείας ενίσχυση 12 εκατομμύρια ευρώ στα ερασιτεχνικά σωματεία

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.