Ποδοσφαιρο

Νίκες για Σιδηρόκαστρο, Χρυσό και 1800, “Χ” για Λιθότοπο και Σκοτούσσα (Επίλεκτη) 7-12-2019

0

ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ                5

ΝΕΟΧΩΡΙ                           1

«Πεντάσφαιρος» ο «Εθνικός» στο ντέρμπι κορυφής

Πετυχαίνοντας νίκες στα 12 από τα 13 παιχνίδια το Σιδηρόκαστρο επικράτησε στο ντέρμπι κορυφής του Νεοχωρίου με το εμφατικό 5-1 και πλέον με 36 βαθμούς βρίσκεται στο +9 από την 2η θέση.

Το ματς ήταν καλό, αντάξιο της βαθμολογικής θέσης των δύο ομάδων, αλλά η ποιότητα και η εμπειρία του «Εθνικού» έφερε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η νεανική ομάδα του Νεοχωρίου από την πλευρά της, προσπάθησε, ωστόσο δεν μπόρεσε να αποφύγει την βαριά αυτή ήττα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 9’ ο Τσεμπερίδης με διαγώνιο σουτ μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 1-0. Στο 21’ ο Σιψής αστόχησε σε πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας Τσιντσάρης. Στο 37’ μετά από σέντρα του Αβράμη, ο Τσιντσάρης με κεφαλιά πραγματοποίησε το 2-0. Σε αυτή την φάση διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι πως υπήρχε οφσάιντ. Στο 43’ ο Παρούκας με σουτ έξω από τη περιοχή πέτυχε το 3-0. Στο 45’ ο Αβράμης με πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Σε αυτή την φάση αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα ο Θεοδωρίδης. Στο 55’ ο Αποστόλου άφησε την ομάδα του με εννέα παίκτες, καθώς αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 60’ ο Σένια με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 4-1. Στο 75’ μετά από ομαδική προσπάθεια ο Τσιντσάρης βγήκε τετ τα τετ και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Από τον «Εθνικό» διακρίθηκαν οι Αϊβαζίδης και Τσιντσάρης Δ, ενώ  από τον «Αστήρ» δεν ξεχώρισε κανείς.

Καλή η διαιτησία του κ. Χαψά. Επόπτες οι κ.κ. Πούλιος και Παπαδόπουλος.

ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ: Τσιντσάρης, Πετρίδης, Χάρισμας(70’ Μιχαλέρης), Βεντούζης, Λεωνίδας(20’ λ.τ Αϊβαζίδης), Ρούμπος, Αβράμης(80’ Τσαλταπάνας), Τσιντσάρης Ι, Παρούκας, Τσεμπερίδης, Σπανίδης(75’ Στεφανίδης).

ΝΕΟΧΩΡΙ: Μαρίγκος, Πανούδης, Μαργαρίτης, Θεοδωρίδης, Αποστόλου, Σιψής, Τσιόπτσης, Τρέντσιος(Μητρόπουλος), Χατζηπέτρου, Βουδουρίδης(Τζελέπης), Σένια(Χατζηπαυλίδης).

ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ                2

ΣΚΟΤΟΥΣΣΑ                 2

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Λιθότοπο και την Σκοτούσσα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι αν και έμειναν πίσω στο σκορ θα μπορούσαν να καθαρίσουν το ματς, αλλά μετά το 1-2 οι γηπεδούχοι ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο και έφτασε στην ισοφάριση.

Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 25’ ο Ζώβληκας με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 45’ μετά από ασίστ του Μάγκου, ο Κουκούτσης με σουτ στην κίνηση πραγματοποίησε το 1-1. Στο 65’ μετά από πάσα του Κουκούτση, ο Μάγκος με πλασέ πέτυχε το 1-2. Στο 74’ ο Ζιγκερίδης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Τιάγκος, Ζιγκερίδης και Ζώβληκας, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Σπαχής, Κουκούτσης, Μάγκος και Θεοδωρίδης.

Καλή η διαιτησία του κ. Κεφαλά. Επόπτες οι κ.κ. Αναγνωστίδης και Παυλίδου.

ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ: Κοτσακιαχίδης, Καραγιάννης(Μπαλτζής), Δάλλας, Παναγιωτίδης(Σαμαράς), Θυμιατής, Τιάγκος, Σαββίδης, Σιδηρόπουλος, Ζιγκερίδης, Παπαδόπουλος Αλ(Μουτίδης), Ζώβληκας(89’ Γκλαβίνης).

ΣΚΟΤΟΥΣΣΑ: Τρακαλιάνης, Θεοδωρίδης(80’ Παρτάλης Κ), Στοϊλας, Σπαχής, Χατζηπανταζής, Παπαδόπουλος, Τσερμετζέλης, Μήλιος(75’ Πρόβατος), Κουκούτσης(80’ Σπύρου), Μάγκος, Κολοκοτρώνης(65’ Βουγιουρδούκας).

ΑΜΜΟΥΔΙΑ                     1

ΧΡΥΣΟ                              2

Πήρε τη νίκη στο τέλος η ΑΕΧ

Σε ένα ματς για γερά νεύρα το Χρυσό πήρε την εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Αμμουδιά στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με 1-2.

Η νίκη για την ΑΕΧ επιτεύχθηκε στο τέλος του ματς, αν και ισοφαρίστηκε από τον «Ηρακλή» στο 90’, ωστόσο βρήκε τα ψυχικά αποθέματα η ομάδα του Αχιλλέα Αγγελόπουλου να γυρίσει τον αγώνα και να πανηγυρίσει στο τέλος τους τρεις βαθμούς της νίκης και να ρίξει στο καναβάτσο τους γηπεδούχους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 35’ ο Πεχλιβανίδης με πλασέ έκανε το 0-1. Στο αμέσως επόμενο λεπτό και συγκεκριμένα στο 36’ ο Μητκώνης αστόχησε σε πέναλτι, καθώς απέκρουσε ο τερματοφύλακας Κασίμης. Στο 90’ ο Μαλαδάκης με κεφαλιά πραγματοποίησε το 1-1. Στο 95’ ο Μπρινιάς με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το τελικό 1-2.

Από την Αμμουδιά διακρίθηκαν οι Καζακίδης, Πλατνάρης Β και Σιδηρόπουλος, ενώ από το Χρυσό οι Παπύρας και Μεταλλίδης.

Καλή η διαιτησία του κ. Μαγή. Επόπτες οι κ.κ. Δουλγέρης και Γεωργίου.

ΑΜΜΟΥΔΙΑ: Καραμάνης, Κλιματσούδας(60’ Μαλαδάκης), Χαλάτσης(80’ Χρυσοπλαρίδης), Κατσαούνης, Τρούπης, Σιδηρόπουλος, Μιχάλας, Μητκώνης(75’ Νικάκης), Βούλιος, Πλατνάρης Β, Καζακίδης.

ΧΡΥΣΟ: Ένδρος(35’ λ.τ  Κασίμης), Παπύρας, Μπρινιάς, Μάνος, Πύρτσος(70’ Αντωνογλούδης), Μεταλλίδης, Θάνος, Λιάτσης, Γρατζάκης, Ακριτίδης(57’ Άγγος), Πεχλιβανίδης(67’ Τσιφτελίδης).  

ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ                     0

SERRES 1800                   1

Ένα γκολ ήταν αρκετό για το 1800

Ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για την SERRES 1800, ώστε να αποδράσει με το «διπλό» από το Ροδολίβος επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με 0-1.

Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, ωστόσο αυτή δεν συνοδεύτηκε και με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη δεν πέτυχαν και ένα δεύτερο γκολ για να τελειώσουν το ματς και έτσι έκαναν ανταγωνιστική την αναμέτρηση μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε στο 28’ με φανταστικό σουτ έξω από την περιοχή ο Ρούτσης.

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Τσιμπουργιανούδης Χρ, Κεχαγιάς και Χαρίσης, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Λαπαδώνης, Ρούτσης και Παπίτσας.

Καλή η διαιτησία του κ. Τζουμαλάκη. Επόπτες οι κ.κ. Σάββας και Αχιλλεύς.

ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ: Σταθάκης, Τσιμπουργιανούδης Γ, Τσιμπουργιανούδης Χρ, Καρασαββίδης, Σύρπας, Χαρίσης, Κεχαγιάς, Μωυσής(46’ Ιωαννίδης), Αργυρόπουλος(75’ Χατζηθεοδωρίδης), Τσακμάκης.

SERRES 1800: Λαπαδώνης, Πούλιος, Φάκης, Πανίδης, Μυλωνάς, Ρούτσης, Μιντιούρης, Παπίτσας(90’ Στεφάνογλου), Βόγλι(80’ Αναγνωστίδης), Βασιλειάδης(70’ Κλαϊντι), Γιουμίδης(83’ Γαλιδώρας).

Στις Αθλητικές Ακαδημίες του ΟΠΑΠ η Lions Basketball Academy!

Previous article

Αγγλικό ματς για Νέο Πετρίτσι και Ροδόπολη, Νίκες για Εμμανουήλ Παπά και Λευκώνα (Ανώτερη Α’ και Β’ Όμιλος) 7-12-2019

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply