Ποδοσφαιρο

Πρόκριση για Αμμουδιά, Χείμαρρο, 1800 και Άγιο Πνεύμα (1-12-2021)

0

ΤΕΤΑΡΤΗ 01-12-2021

ΑΜΜΟΥΔΙΑ               4

ΣΚΟΤΟΥΣΣΑ                0

«Καρέ» για τον «Ηρακλή»

Με ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και άλλα τρία στην επανάληψη η Αμμουδιά επικράτησε της Σκοτούσσας με 4-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και δίκαια έφτασαν στην πρόκριση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 25’ ο Λαδόπουλος με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 36’ ο Γκάλιος Ηλ αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα. Στο 50’ ο Χατζηιωαννίδης με σουτ πραγματοποίησε το 2-0. Στο 60’ ο Τσιόπτσης με πλασέ πέτυχε το 3-0. Στο 75’ ο Γεωργιάδης με σουτ έγραψε το τελικό 4-0.

Από τον «Ηρακλή» διακρίθηκαν οι Χατζηιωαννίδης, Ζάντσιος και Μούστα, ενώ από τον «Άρη» κινήθηκαν στην μετριότητα.

Καλή η διαιτησία του κ. Απιδόπουλου. Επόπτες οι κ.κ. Κρυωνάς και Μαυρίδης.

ΑΜΜΟΥΔΙΑ: Τσιντσάρης, Μούστα, Ραμπότας, Ζάντσιος, Γκάλιος Ηλ, Σιδηρόπουλος(74’ Κοπαϊδης), Χατζηιωαννίδης, Παυλίδης(46’ Τσιόπτσης), Λαδόπουλος, Ζιγκερίδης(55’ Γεωργιάδης), Κουζούδης(46’ Ρούμπος).

ΣΚΟΤΟΥΣΣΑ: Κιουτάχιαλης, Θεοδωρίδης, Δάλλας(70’ Σπύρου), Σπαχής, Μήλιος Αθ, Τσερμετζέλης, Γώγος(20’ λ.τ Χαριτίδης), Μήλιος Απ(70’ Χατζηπανταζής) , Χατζηανδρέου(70’ Τρέντσιος) , Καρυπίδης(80’ Χατζημιχάλης), Τριανταφυλλίδης.

ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ             0

ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ                 3

Άνετη επικράτηση

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε ο Χείμαρρος, ο οποίος επικράτησε με 0-3 του Ποντισμένου.

Ο «Ηρακλής» ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο και φάνηκε η διαφορά κατηγορίας των δύο ομάδων.

Στο αγωνιστικό τομέα, στο 6’ ο Σαββίδης Γ με σουτ –κεραυνό έξω από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 41’ ο Σβεντζίδης με σουτ έξω από την περιοχή πραγματοποίησε το 0-2. Στο 64’ ο Σβεντζίδης με ωραία πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Από τον «Άρη» διακρίθηκαν οι Μεστάνης, Χίντζος και Αγγελάκης, ενώ από τον «Ηρακλή» οι Σαββίδης Γ, Μίσσας, Μελλισουργός, Κελίδης και Σβεντζίδης, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.

Καλή η διαιτησία του κ. Παγωνά. Επόπτες οι κ.κ. Αναστασίου και Μαδένης.

ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ: Αγγελάκης, Χρηστίδης(46’ Γογάνης), Καραμάνης, Χαβαλές, Σαπουντζής, Κοτρίκης, Μπακάλης Γ, Μεστάνης, Μπακάλης Μ(80’ Χίντζος), Κολοκοτρώνης(46’ Μυρόβαλης), Τάλιος(70’ Χαβαλές Στ).

ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ: Πολυχρονίδης, Φωτιάδης Ιωακ, Μίσσας(46’ Σιαμλίδης Νικ), Μελλισοουργός, Λιόγκας, Σαββίδης Γ, Κοσμόπουλος, Κελίδης(69’ Θεοδωρίδης), Βεζυρόπουλος(81’ Σιαμλίδης Κων), Σβεντζίδης(78’ Φωτιάδης Δημ), Βατμανίδης Ηλ(62’ Μητρούδης)

ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ                 2         

SERRES 1800              5

«Πεντάσφαιρο» το 1800

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες το 1800 επικράτησε της Νέας Ζίχνης με 2-5.

Αξιοσημείωτο του αγώνα είναι πως ο μέσος όρος ηλικίας του «Μέγα» ήταν 19 ετών.

Στα αγωνιστικά, στο 15’ ο Τριανταφύλλου Κων έκανε το 0-1. Στο 18’ ο Τριανταφύλλου Δαμ πραγματοποίησε το 0-2. Στο 42’ ο Φιλιππίδης Ν πέτυχε το 0-3. Στο 53’ ο Χαραλάμπους με πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4. Στο 56’ ο Γκρέτσα Νικ με σουτ έξω από την περιοχή μείωσε σε 1-4. Στο 79’ ο Στεφάνογλου σημείωσε το 1-5. Στο 87’ ο Γκρέτσα Νικ με πέναλτι έγραψε το τελικό 2-5.

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Γεωργιάδης, Γκρέτσα Νικ και Σαφούρης, ενώ από τους φιλοξενούμενους ο Τριανταφύλλου Κ, Τριανταφύλλου Δαμ και Φιλιππίδης, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.

Καλή η διαιτησία του κ. Φραγκάκη. Επόπτες οι κ.κ. Αναγνώστου και Αρχοντογιάννης.  

ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ: Μαδένης Νεκτ-Ευαγ, Γεωργιάδης Γ, Γκρέτσα Νικ, Γεωργιτζίκης Ευαγ, Σαρούρης Ραφ, Δρακούλης Χρ, Σαρυπαρόγλου(55’ Τόσκα), Ταζές Βασ-Χρυσο, Τενεκετζής Δημ(83’ Ταζές Β), Αλιατίδης Αργ, Παρασκευάς Δ(55’ Γκρέτσα Κων).

SERRES 1800: Μαδένης Δημ, Πατσιούρας Δ, Χαραλάμπους Χ, Φιλιππίδης Ν, Χατζημαργαρίτης Θ, Σιμιάκος, Τριανταφύλλου Κ, Τριανταφύλλου Δ, Θεοδωρίδης, Μακράκης, Στεφανίδης.

ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ           0  

ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ              3

Δίκαιη νίκη

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι το Άγιο Πνεύμα επικράτησε εκτός έδρας του Σιδηροκάστρου με 0-3 και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 42’ ο Ντάμζι με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1. Στο 60’ ο Γέρμανλης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 65’ ο Γαϊδαρτζής με πλασέ πραγματοποίησε το 0-2. Στο 75’ ο Ταρπινίδης απέκρουσε πέναλτι του Πετρίδη, ενώ στην επαναφορά απέκρουσε και το πλασέ του Τσιντσάρη και κράτησε το μηδέν στην εστία του. Στο 85’ ο Νέδος με κεφαλιά έγραψε το τελικό 0-3.

Από τον «Εθνικό» διακρίθηκαν οι Αγγελίδης και Αϊβατζίδης, ενώ από το Άγιο Πνεύμα δεν υστέρησε κανείς.

Καλή η διαιτησία του κ. Σαφούρη. Επόπτες οι κ.κ. Κιοσσές και Μισυρλής.

ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ: Δουλγέρης, Χιονάκης(70’ Κωνσταντινίδης), Πετρίδης(70’ Χαραλαμπίδης), Χάρισμας, Κούρτογλου(50’ Τσιντσάρης), Αγγελίδης, Αϊβατζίδης, Γέρμανλης, Ελευθεριάδης, Βεντούζης, Λεωνίδας(75’ Κατσιούρας).

ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ: Ταρπινίδης, Κρουστάλλης, Νέδος, Παυλίδης(78’ Παπαντωνίου), Τσίκος, Δρουμαλιάς(80’ Κακούρος), Λιάπτσης, Αρβανίτης(68’ Στοϊκος), Γαϊδαρτζής, Ντάμζι, Τζιάνης(80’ Κεφαλάς).  

10 το καλό

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις για τις προεπιλογές των μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ.Σερρών

Previous article

Νίκες για Χρυσό και Αμμουδιά (4-12-2021)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *