Ποδοσφαιρο

ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Όραμα του Διγενή να λένε ότι υπάρχει μια ομάδα εδώ στην άκρη του Νομού που κάνει σπουδαία δουλειά» (video)

0

«Η χημεία είναι πολύ καλή στην ομάδα»

«Ο στόχος από την αρχή ήταν η εξάδα»

«Στα επόμενα τρία χρόνια θέλουμε λοιπόν τα παιδιά της ακαδημίας σιγά-σιγά να ενταχθούν στην μεγάλη ομάδα»

«Τον Ιανουάριο θα κάνουμε 1 με 2 μεταγραφές»

Συνέντευξη στο goaltime.gr παραχώρησε ο Πρόεδρος του Διγενή Άνω Ποροϊων, Νίκος Πετρακόπουλος.

Ο κ. Πετρακόπουλος μίλησε για το στόχο των Άνω Ποροϊων, το Όραμα του για την ομάδα, αλλά και για την ακαδημία των Άνω Ποροϊων.

Ερ. Ένα σχόλιο για την χρονιά που ξεκίνησε.

Απ. Η χρονιά δεν ξεκίνησε όπως τα περιμέναμε. Στα φιλικά τα είχαμε πάει αρκετά καλά. Μόλις ξεκίνησε το πρωτάθλημα κάτι πάθαμε και κάναμε πολύ κακά αποτελέσματα. Συνεχίσαμε όμως στο ίδιο σκεπτικό, στην ίδια τακτική μας και βλέπω καιρό με τον καιρό αρχίζουν αποδίδουν οι παίκτες, οι προπονητές, η χημεία είναι πολύ καλή στην ομάδα αυτή την στιγμή και πιστεύω ότι με μια-δυο προσθήκες τον Ιανουάριο η ομάδα μπορεί να φτάσει στους στόχους της.

Ερ. Ποιος είναι ο στόχος του Διγενή Άνω Ποροϊων ;

Απ. Για μένα προσωπικά οι στόχοι από την αρχή ήταν η εξάδα, το οποίο φαίνεται ότι δεν είμαστε μακριά, αλλά και πάλι είμαστε μακριά. Δηλαδή το πρωτάθλημα είναι τόσο ανακατεμένο, δηλαδή μέχρι και ο τελευταίος μπορεί να φτάσει στην εξάδα, εγώ έτσι πιστεύω. Είμαστε όλες ισάξιες ομάδες, εκτός αν ξεχωρίσεις μια-δυο ομάδες στην κορυφή, όλες οι άλλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν τον καθένα.

Ερ. Ποιο είναι το όραμα του Διγενή Άνω Ποροϊων ;

Απ. Εγώ ανέλαβε πριν 3,5 χρόνια την ομάδα. Την είχα βρει σε μια κατάσταση πολύ κακή. Μόλις ανέλαβε την ομάδα είχα ένα στόχο. Μετά από 3 χρόνια να φτάσουμε στην Επίλεκτη και να έχουμε δημιουργήσει μια αξιόλογη ακαδημία. Το φτάσαμε, το καταφέραμε στα 3 πρώτα χρόνια. Έχουμε βάλει άλλους στόχους τώρα. Οι επόμενοι στόχοι είναι να συνεχίσουμε να λειτουργούμε άψογα την ακαδημία που πιστεύω οι ακαδημίες έχουν φτάσει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο. Στα επόμενα τρία χρόνια θέλουμε λοιπόν τα παιδιά της ακαδημίας σιγά-σιγά να ενταχθούν στην μεγάλη ομάδα, να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά όπως κάνουμε και τώρα και να κρατήσουμε μία ομάδα στην Επίλεκτη κατηγορία, αξιόλογη και να λένε ότι υπάρχει μια ομάδα εδώ στην άκρη του Νομού μας που κάνει σπουδαία δουλειά. Αυτό είναι το όραμα μας.

Ερ. Η ακαδημία του Διγενή Άνω Ποροϊων ;

Απ. Η ακαδημία έχει 3 άτομα διοίκηση. Τρομερά παιδιά που την δουλεύουνε. Είναι ο Χαλέπας ο Δημήτρης, ο Μυλωνάς ο Στράτος, οι οποίοι κάνουν τόσο τρομερή δουλειά, είναι τόσο οργανωμένα τα πράγματα και έχουμε και τρεις προπονητές στα τρία τμήματα. Ο Μπάμπης ο Στεφανίδης που έχει τα μικρά, ο Παναγιώτης ο Κελίδης που έχει τα μεσαία, την Κ12 και φυσικά ο Θεόδωρος ο Κερογλίδης που έχει την Κ14. Θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς. Ευχαριστημένα είναι τα παιδιά, διασκεδάζουν, πειθαρχία, γυμναστική. Να ξεφύγουν τέλος πάντων από τους υπολογιστές και τις κακές επιρροές της ζωής.

Η χρηματιστηριακή αξία όλων των ΠΑΕ της Super League 2019-2020 (video)

Previous article

Δικαιώθηκε ο Διγενής Άνω Ποροϊων για το παιχνίδι με την Αμμουδιά

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply