Ποδοσφαιρο

Νίκες για Μεγαλοχώρι, Άγιο Πνεύμα και Εμμανουήλ Παπά, “Χ” για Πλατανάκια και Μοναστηράκι (Ανώτερη Α’ & Β’ Όμιλος Play Off-Play Out) 8-3-2020

0

PLAY OFF  ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  Α΄ ΟΜΙΛΟΣ  2η αγωνιστική

ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ                  3

ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ                 1

Δύσκολη νίκη για τον «Κεραυνό»

Κάνοντας την ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο το Μεγαλοχώρι επικράτησε δύσκολα του Ποντισμένου με 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, αλλά δεν μπόρεσαν να το κρατήσουν, καθώς οι γηπεδούχοι με τον Μαϊκόπουλο που ενώ αγωνίζεται στην θέση του στόπερ σήμερα είχε την δεινότητα σέντερ φορ και καθάρισε το ματς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 79’ μετά από λάθος της άμυνας του «Κεραυνού» ο Τουρνάς Χρ του Δ με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 80’ ο Μαϊκόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή πραγματοποίησε το 1-1. Στο 82’ ο Μαϊκόπουλος με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-1. Σε αυτή την φάση ο «Άρης» διαμαρτύρεται, καθώς αναφέρουν πως οι παίκτες σταμάτησαν για Fair Play. Στο 88’ ο Μπούρας έκλεψε τη μπάλα και με πλασέ έγραψε το τελικό 3-1.

Από τον «Κεραυνό» διακρίθηκαν οι Μαϊκόπουλος, Φωτίου και Κυριάκογλου, ενώ από τον «Άρη» οι Αγγελάκης, Χαβαλές και Μάτας, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.

Με παράπονα από το Ποντισμένο η διαιτησία του κ. Φραγκάκη. Επόπτες οι κ.κ. Μαυρίδης και Παπαποστόλου.

ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ: Μπαρακλής, Σαράντης Αθ, Φωτίου Δ, Μαϊκόπουλος Χρ, Νάτσιος Φ, Κυριάκογλου Κ(65’ Μπούρας), Μεσιούρης Αθ(80’ Παπαδόπουλος Αν), Παπάς Αγ, Καριοφύλλης Ι, Γκότσικας Π, Χουρουζίδης Θ(75’ Μαυρούδης Χρ).

ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ: Αγγελάκης, Χαβαλές, Μπακάλης Στ(20’ λ.τ Μπακάλης Γ)(82’ λ.τ Κυριαζόπουλος), Χαριζανάκης, Καραμάνης(85’ Χαβαλές Στ), Μάτας, Τουρνάς Χρ του Ι, Τουρνάς Χρ του Δ, Δάτσης, Αθανασούλης, Κουρμπανίδης.

PLAY OUT  ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  Α΄ ΟΜΙΛΟΣ  1η αγωνιστική

ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ                     2

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ                 2

Πήρε την ισοπαλία στο τέλος ο «Τριεθνής»

Ένα πραγματικό ντέρμπι πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στο Πλατανάκια και το Μοναστηράκι, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν  να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων, αλλά οι γηπεδούχοι στο τέλος έφτασαν στην ισοφάριση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 2’ και στο 30’ ο Γεωργιάδης Γ έκανε το 0-2. Στο 90’ ο Καλμκερίδης μείωσε σε 1-2 και στο 93’ ο Αλεξίου διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Από τον «Τριεθνή» διακρίθηκαν οι Καλμκερίδης, Αλεξίου και Ηλιάδης, ενώ από τον «Άτρωτο Αχιλλέα» οι Γεωργιάδης Γ, Μαρτίνης Χρ και Γιαντσίδης, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.

Με παράπονα από το Μοναστηράκι η διαιτησία του κ. Ευθυμιάδη. Επόπτες οι κ.κ. Ντούγιας και Μπεριντζής.

ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ: Γιαννακάκης, Παπαδόπουλος Γ, Αλεξίου Θ, Ηλιάδης, Κουθουρίδης, Αβραμίδης Χαρ, Αβραμίδης Χ, Τοκατλίδης, Στεφανίδης Εμ, Στεφανίδης Κλ, Σαρόγλου.

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ: Γεωργιάδης Ι, Κοτσοκεχαγιάς Ι, Αραμπατζής Ν(Μπόμπος), Μπότσιος Σαρ, Γιαντσίδης Δ, Κυριακίδης Κυρ(Ζαλούμης Αντ), Θωμαϊδης Ν, Μαρτίνης Χρ, Θεοδοσέλης Θ, Καλπακίδης Ι, Γεωργιάδης Γ.

PLAY OFF  ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  Β΄ ΟΜΙΛΟΣ  2η αγωνιστική

ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ              4

ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ                    2

Ντέρμπι με τα όλα του

Ένα πραγματικό ντέρμπι πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στο Άγιο Πνεύμα και τη Νέα Ζίχνη, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 4-2.

Ο «Μέγας» μπήκε δυνατά και κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο δεκάλεπτο.

Το Άγιο Πνεύμα όμως αντέδρασε και μπόρεσε να γυρίσει το ματς και να φτάσει στην μεγάλη και σημαντική αυτή νίκη.

Σύμφωνα με τη Νέα Ζίχνη ο πρώτος βοηθός Αναγνωστίδης ήταν κακός και με τις αποφάσεις του και επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα παρασύροντας τον διαιτητή Μαγή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 5’ ο Δήμου με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 10’ ο Τόσκα πραγματοποίησε το 0-2. Στο 45’ πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Μήλιος με κεφαλιά μείωσε σε 1-2. Στο 60’ ο Γκόγκας με πλασέ πέτυχε το 2-2. Στο 70’ ο Γκόγκας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ σημείωσε το 3-2. Στο 80’ ο Αρβανίτης με πέναλτι έγραψε το τελικό 4-2.

Από το Άγιο Πνεύμα διακρίθηκαν οι Γκόγκας, Τσίκος και Καραποτόσογλου, ενώ από τη Νέα Ζίχνη οι Ταρπινίδης, Κυριακίδης και Γκρέτσα Ν.

Μέτρια η διαιτησία του κ. Μαγή. Κακός ο κ. Αναγνωστίδης. Σαπαρδάνης.

ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ: Παραπάνης, Παπαντωνίου(46’ Στοϊκος), Μπάλτσιος, Μήλιος(46’ Καραποτόσογλου), Τσίκος, Δρουμαλιάς, Κεφαλάς(46’ Δράκογλου), Αρβανίτης, Γκόγκας(87’ Κούρτης), Ντάμζι, Κτίστου.

ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ: Ταρπινίδης, Κυριακίδης, Δήμου, Τάτος, Λιαούρης, Αλιατίδης(81’ Γκρέτσα Κων), Τόσκα(63’ Τενεκετζής), Τζουλάι, Σπυριδόπουλος, Γκρέτσα Ν, Χαραλαμπόπουλος.

ΛΕΥΚΩΝΑΣ                                       0

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ                   2

Καθάρισε το πρώτο ημίχρονο

Με δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο ημίχρονο ο Εμμανουήλ Παπάς επικράτησε το Λευκώνα με 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά και πριν την συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων, το οποίο κράτησαν μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Οι γηπεδούχοι στην επανάληψη, ανέβασαν την απόδοση τους, δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά ο τερματοφύλακας Θεοχαρίδης κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 2’ ο Χατζηνικόλας στην επαναφορά από κοντά έκανε το 0-1. Στο 20’ ο Σελαλματζίδης με πλασέ έγραψε το τελικό 0-2.

Από τον «Ολυμπιακό» διακρίθηκαν οι Ακριτίδης, Ελευθεριάδης και Θεοδωρίδης, ενώ από τον Εμμανουήλ Παπά οι Θεοχαρίδης, Χατζηνικόλας και Σελαλματζίδης.

Καλή η διαιτησία του κ. Παπαδόπουλου Χ. Επόπτες οι κ.κ. Σάββας και Παυλίδου.

ΛΕΥΚΩΝΑΣ: Πολυχρονίδης, Ελευθεριάδης, Πιπερτζής, Θεοδωρίδης, Τράμπας, Γανίκας, Νεοφώτιστος, Ακριτίδης, Τσάτσος, Σαμαρτζίδης.

Αλλαγές μπήκαν οι Μπατσιβάρης, Πλουμής και Γιαννακόπουλος.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ: Θεοχαρίδης, Αναστασιάδης, Χατζηνικόλας, Σαγιάκου, Δάμπας(70’ Τσιάπος), Κίτσιος, Παπαλάς, Μοναστηρλί, Σελαλματζίδης(85’ Κωνσταντινίδης), Στεργιάδης(60’ Ηλιάδης), Κυριαζίδης(70’ Χαλκίδης).

Καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής (Επίλεκτη Play Off-Play Out) 8-3-2020

Previous article

“Καρέ” για Σιδηρόκαστρο & Χρυσό, “Χ” για 1800 & Χείμαρρο (Επίλεκτη Play Off-Play Out) 8-3-2020

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply