Ποδοσφαιρο

Νίκες για Άγιο Πνεύμα, Σκοτούσσα, Σιδηρόκαστρο, 1800, Μεγαλοχώρι και Χείμαρρο (5-12-2021)

0

Κυριακή 5-12-2021

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 10η αγωνιστική

ΝΕΟΧΩΡΙ                    1

ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ           3

Ανατροπή και νίκη για το Άγιο Πνεύμα

Πραγματοποιώντας την ανατροπή το Άγιο Πνεύμα επικράτησε εκτός έδρας του Νεοχωρίου με 1-3.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 30’ ο Τσακιρίδης έκανε το 1-0. Στο 55’ ο Αρβανίτης με σουτ πραγματοποίησε το 1-1. Στο 65’ ο Γαϊδαρτζής με σουτ πέτυχε το 1-2. Στο 80’ ο Παπαντωνίου με πλασέ έγραψε το τελικό 1-3.

Από το Άγιο Πνεύμα διακρίθηκαν οι Δρουμαλιάς, Μερτίκας, Παπαδόπουλος, Αρβανίτης και Παπαντωνίου, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.

Καλή η διαιτησία του κ. Μπάτσιου. Επόπτες οι κ.κ. Αναστασιάδης και Κιοσσές.


ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ: Ταρπινίδης, Κρουστάλλης, Νέδος, Κονσολίδης(46’ Παπαδόπουλος), Τσίκος(83’ Παυλίδης), Δρουμαλιάς, Λιάπτσης, Μερτίκας, Γαϊδαρτζής, Αρβανίτης, Στοϊκος(60’ Τζήμπας)(80’ λ.τ Παπαντωνίου).

ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ            1

ΣΚΟΤΟΥΣΣΑ               3

Δίκαιη νίκη

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και άλλο ένα στην επανάληψη η Σκοτούσσα επικράτησε εκτός έδρας των Άνω Ποροϊων με 1-3.

Στον αγωνιστικό τομέα, στο 8’ ο Τριανταφυλλίδης με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 14’ ο Θεοδωρίδης με σουτ πραγματοποίησε το 0-2. Στο 35’ ο Μαντζάρης με πλασέ μείωσε σε 1-2. Στο 90’ ο Σπύρου βγήκε τετ τα τετ και με πλασέ έγραψε το τελικό 1-3.

Από τον «Διγενή» διακρίθηκαν οι Κεραμιδάς, Γκούλα και Κωνσταντινίδης, ενώ από τον «Άρη» οι Τσερμετζέλης και Θεοδωρίδης.

Καλή η διαιτησία του κ. Σαφούρη. Επόπτες οι κ.κ. Μισυρλής και Παπαδόπουλος.  


ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ: Δουλγέροφ, Στεφανίδης Χαρ(65’ Στεφανίδης Δ), Μπεγκόγκοφ, Σαμουηλίδης, Γκούλας, Κωνσταντινίδης, Κεραμιδάς, Ατανάσοφ, Παπαδόπουλος Γ(75’ Τσένγκας), Ανδρίκος(25’ Μαντζάρης), Ευφραιμίδης.

ΣΚΟΤΟΥΣΣΑ: Κιουτάχιαλης, Μήλιος Αθ, Σπαχής, Στοϊλας Κ, Δάλλας, Θεοδωρίδης, Τσερμετζέλης, Μήλιος Απ, Τρέντσιος(60’ Παρτάλης Κ), Τριανταφυλλίδης(65’ Σπύρου), Χαριτίδης(90’ Χατζηπανταζής).

ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ                 0

ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ                  2  

Νίκη για τον «Εθνικό» με παράπονα από τον «Θρακικό»

Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο το Σιδηρόκαστρο επικράτησε εκτός έδρας του Άνω Μητρουσίου με 0-2.

Στα αγωνιστικά, στο 48’ ο Μαλετσκάνοφ με πλασέ έκανε το 0-1. Σε αυτή την φάση σύμφωνα με τους γηπεδούχους ο επόπτης σήκωσε οφσάιντ και μετέπειτα πήρε την απόφαση πίσω. Μετά από αυτή την φάση χάλασε το παιχνίδι. Στο 88’ ο Πετρίδης με σουτ έγραψε το τελικό 0-2.

Από τον «Θρακικό» διακρίθηκαν οι Θωμόγλου και Γρεασίδης, ενώ από τον «Εθνικό» οι Αγγελίδης και Χάρισμας.

Με έντονα παράπονα από την διαιτησία του κ. Κρυωνά το Άνω Μητρούσι. Επόπτες οι κ.κ. Μαυρίδης και Καπρινιώτης.

ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ: Ασημώνης, Θωμόγλου, Γρεασίδης, Αρτεμίου, Παπαδόπουλος Στ, Παπαδόπουλος Ι(75’ Δουλγέρης), Παρασκευάς, Μπελίτος, Ιωάννου(65’ Γκαϊτατζής), Γιανναράκης(65’ Δίγκας), Φίλιας.

ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ: Δουλγέρης, Κούρτογλου, Λεωνίδας, Πετρίδης(88’ Βελίκης), Βεντούζης, Χάρισμας, Αγγελίδης, Αϊβατζίδης(42’ λ.τ Σιάμης), Μαλετσκάνοφ(65’ Τσεμεκίδης), Παρούκας, Τσιντσάρης.

ΠΡΩΤΗ                         2

SERRES 1800               4

«Καρέ» για το 1800

Κάνοντας την ανατροπή το 1800 επικράτησε εκτός έδρας της Πρώτης με 2-4.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 34’ ο Γεράκης με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 50’ ο Στεφανίδης πραγματοποίησε το 1-1 με παράπονα από τους γηπεδούχους ότι βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. Στο 60’ ο Τάντιτς πέτυχε το 1-2. Στο 75’ και στο 79΄ ο Στεφανίδης σημείωσε χατ τρικ. Στο 88’ ο Γεράκης έγραψε το τελικό 2-4.

Από τον «Άρη» διακρίθηκαν οι Γεράκης, Κορώνης, Κουταλάκης και Θεοχαρίδης, ενώ από το 1800 οι Στεφανίδης, Σιμιακός, Θεοδωρίδης Π, Τριανταφύλλου Δ και Τριανταφύλλου Κ.

Με πολλά παράπονα ιδιαίτερα από τους δύο επόπτες η διαιτησία του κ. Μαγή. Επόπτες οι κ.κ. Αναγνωστίδης και Παυλίδου.

ΠΡΩΤΗ: Θεοχαρίδης, Κουταλάκης, Γιαννακόπουλος, Παντατζής, Μόσχος, Κορώνης, Μαλαμίδης, Βακράκης(46’ Σιμιντιριάδης), Γεράκης, Παπαλάς, Γατούλας(65’ Γεωργούλας).

SERRES 1800: Μαδένης, Τριανταφύλλου Δ, Χαραλάμπους, Φιλιππίδης Μιχ, Πατσιούρας Δ(65’ Γαλακτερός), Τριανταφύλλου Κ, Ρούτσης(83’ Μακράκης), Στεφανίδης(80’ Στεφάνογλου), Θεοδωρίδης, Σιμιακός, Αγγελακάς(46’ Τάντιτς).

ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ              3

ΡΟΔΟΠΟΛΗ                 1  

Άνετη επικράτηση

Μια δίκαιη και άνετη νίκη πέτυχε το Μεγαλοχώρι, το οποίο επικράτησε της Ροδόπολης με 3-1.

Στον αγωνιστικό τομέα, στο 20’ ο Λεκάκης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 25’ ο Καριοφύλλης με πλασέ μέσα από την περιοχή πραγματοποίησε το 2-0. Στο 60’ ο Καριοφύλλης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ πέτυχε το 3-0. Στο 85’ ο Μουτεσίδης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Από τον «Κεραυνό» διακρίθηκαν οι Καριοφύλλης, Μαϊκόπουλος και Γεωργιάδης, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι, ενώ από τον «Ολυμπιακό» οι Μουτεσίδης, Δημητριάδης Αλεξ και Ορφανίδης.

Καλή η διαιτησία του κ. Κεφαλά. Επόπτες οι κ.κ. Ντεμάι και Αναγνώστου.

ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ: Μαυρούδης, Μάνιος, Γεωργιάδης, Μαϊκόπουλος, Μητσώκης, Παπάς(46’ Σπανίδης), Χίντζος, Καριοφύλλης, Λεκάκης(35’ Τσελεκίδης)(55’ λ.τ Παπαδόπουλος Χρ), Γκότσικας, Παπαδόπουλος Αν(75’ Φωτίου). 

ΡΟΔΟΠΟΛΗ: Αγγέλου, Τσομίδης, Καραμαυρουδής(75’ Καλεμκερίδης), Ορφανίδης, Καραμανλής, Κουθουρίδης, Δανατζής, Δεμερτζής, Μουτεσίδης, Δημητριάδης Αλεξ, Δημητριάδης Ιακωβ.

ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ             4

ΔΡΑΒΗΣΚΟΣ             0

«Ντόρτια» για τον «Ηρακλή»

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και άλλα δύο στη επανάληψη, ο Χείμαρρος επικράτησε του Δραβήσκου με 4-0.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 28’ μετά από σέντρα του Σβεντζίδη ο Σαββίδης Γ με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 42’ ο Σβεντζίδης με ωραίο πλασέ πραγματοποίησε το 2-0. Στο 48’ ο Μπαλτζής με έξοχη λόμπα πέτυχε το 3-0. Στο 68’ ο Λιόγκας με σουτ έγραψε το τελικό 4-0.

Από τον «Ηρακλή» διακρίθηκαν οι Μίσσας, Μπαλτζής, Τομπουλίδης, Σαββίδης και Σβεντζίδης, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι, ενώ από την «Ασπίδα» οι Σταθάκης, Σκέντερι και Γκαρακλίδης.

Καλή η διαιτησία του κ. Παγωνά. Επόπτες οι κ.κ. Σαπαρδάνης και Παπανικολάου.

ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ: Πολυχρονίδης, Λιόγκας, Τομπουλίδης, Σαββίδης, Κοσμόπουλος(80’ Σιαμλίδης Νικ), Σβεντζίδης(80’ Μητρούδης), Κελίδης(60’ Βατμανίδης Ηλ), Μπαλτζής(68’ Φωτιάδης Ιωακ), Βασιλειάδης Ευστ(68’ Σιαμλίδης Κ), Μίσσας, Βεζυρόπουλος.

ΔΡΑΒΗΣΚΟΣ: Σταθάκης, Κλιτσιώτης(41’ Κουταντώνης), Γιαννακίδης, Βουβούκης, Κεραμιδάς, Μεσέρδης, Σκέντερι, Αβραμίδης, Παπουτσόγλου, Γκαρακλίδης, Σφελινιώτης.  

10 το καλό

Η καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής (5-12-2021)

Previous article

Νίκες για Χριστός, Λέοντες, Παλαιοκώμη και Μεσολακκιά, «Χ» για Ποντισμένο-Αναγέννηση και Βυρώνεια-Άγκιστρο (5-12-2021)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.