Άρθρα

Λίγο αλητεία…

0

Γράφει το 10 το καλό…

3,2,1 γράφουμε…

-Θα ξεκινήσω με ένα ρητό του Οικουμενικού Καζαντζάκη. Ιερή μορφή της Θεωρίας είναι η πράξη.

-Σήμερα θα πάμε αθλητικά. Και τώρα μπαίνω στο ψητό.

-Κεφάλαιο Πανσερραϊκός. Ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός υπό την προεδρία του Τάσου Παναγιώτου περνάει σε άλλο επίπεδο και γίνεται ένας σύγχρονος Ευρωπαϊκός Οργανισμός.

-Να δώσω συγχαρητήρια στο ποδοσφαιρικό τμήμα των “Λιονταριών” για την άνοδο, αλλά και για την “οργάνωση” και το “σχέδιο” για τα επόμενα χρόνια και ελπίζω ο Πανσερραϊκός να βρεθεί ξανά και σύντομα εκεί που ανήκει… στα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

-Επίσης, συγχαρητήρια στον “Εθνικό” Σιδηροκάστρου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Επίλεκτη, όπως και στις άλλες ομάδες που πήραν τα εισιτήρια ανόδου για ανώτερες κατηγορίες.

-Όσον αφορά τον τελικό  του Κυπέλλου bristot της Δόξας Κάτω Καμήλας με το 1800 έχω να σχολιάσω πως τα πρωταθλήματα και τα Κύπελλα κερδίζονται στον αγωνιστικό χώρο.

-Να σας δώσω και μια πληροφορία. Σύμφωνα με όσα μαθαίνω ο πρόεδρος Σάκης Χατζηπαντελής θα έχει πολύ ισχυρό αντίπαλο στις επόμενες εκλογές της ΕΠΣ Σερρών.

-Πριν κλείσω θέλω να δώσω τα εύσημα σε όσες Χώρες και Ομοσπονδίες πήραν την απόφαση να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα, αλλά και να προτείνω ένα βιβλίο για όσους ασχολούνται με τον χώρο του αθλητισμού. Στρατηγικό Μάρκετινγκ του αθλητισμού και της αθλητικής αναψυχής.

-Παίζουμε μπάλα με ευφυΐα, δημιουργία, λίγο αλητεία και φαντασία …  

-Πίσω από κάθε χτύπημα μιας μπάλας κρύβεται μια σκέψη… Ντένις Μπέργκαμπ.

-Ο Αθλητισμός μπορεί να αλλάξει τον κόσμο… Νέλσον Μαντέλα.

-Στοπάρισμα, καραβολίδα, δοκάρι και γκολ…

Επιστολή της Δόξας Κάτω Καμήλας στην ΕΠΣ Σερρών για τον τελικό του Κυπέλλου bristot

Previous article

«Χώρισαν»… “Πυθαγόρας” και Τζήμας!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

More in Άρθρα