Ποδοσφαιρο

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΙΒΕΛΗΣ: «Η φιλοσοφία του Εθνικού Ροδολίβους είναι να δουλεύει με τα παιδιά της ακαδημίας» (video)

0

«Το 90% της ομάδας απαρτίζεται από παιδιά της ακαδημίας»

«Στόχος φυσικά είναι να μείνουμε κατηγορία»

«Το Σερραϊκό ποδόσφαιρο νοσεί όπως όλο το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα»

«Υπάρχει παιδεία στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο»

Συνέντευξη στο goaltime.gr παραχώρησε ο προπονητής του Εθνικού Ροδολίβους Δημήτρης Γριβέλης.

Ο κ. Γριβέλης μίλησε για τον στόχο του Εθνικού Ροδολίβους, για την ακαδημία της ομάδας, για την κατάσταση του Σερραϊκού ποδοσφαίρου, για τον αν υπάρχει ταλέντο στο Νομό Σερρών, αλλά και το επίπεδο των Σερραίων προπονητών.

Ερ. Ένα πρώτο σχόλιο για την χρονιά που ξεκίνησε.

Απ. Η χρονιά που ξεκίνησε είμαστε πρωταθλητές από την προηγούμενη σεζόν, από την προηγούμενη κατηγορία. Είμαστε νεοφώτιστοι. Προσπαθούμε χωρίς μεταγραφές πάντα γιατί η φιλοσοφία της ομάδας είναι να δουλεύει με τα παιδιά της ακαδημίας που υπάρχουν εδώ και 20 χρόνια. Το να διεκδικήσουμε κάποια πράγματα στην Επίλεκτη δεν είναι αυτοσκοπός μας, είναι κάτι το οποίο θέλουμε αλλά, ναι μεν αλλά. Δεν θέλουμε να βάλουμε αυτοσκοπό το ότι είμαστε στην Επίλεκτη και θέλουμε να σωθούμε, θέλουμε να βγούμε κατηγορία ή θέλουμε να διεκδικήσουμε κάποια θέση ψηλά. Αυτό που μας νοιάζει είναι να λειτουργήσουμε σωστά όπως έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια να λειτουργούμε.

Ερ. Ποιος είναι ο στόχος του Εθνικού Ροδολίβους ;

Απ. Ο στόχος είναι να εκμεταλλευτούμε τα παιδιά περισσότερο, τα παιδιά της ακαδημίας. Φυσικά το 90% της ομάδας απαρτίζεται από παιδιά της ακαδημίας, με πολύ μικρές προσθήκες. Στόχος φυσικά είναι να μείνουμε κατηγορία, αλλά από εκεί και πέρα το μεγάλο κέρδος είναι να μπορέσουμε να δουλέψουμε όσο γίνεται περισσότερο με τα δικά μας τα παιδιά.

Ερ. Ποια πιστεύεις ότι είναι η κατάσταση του Σερραϊκού ποδοσφαίρου ;

Απ. Σίγουρα φαίνεται από τις ομάδες που έχουν μειωθεί πάρα πολύ ότι το Σερραϊκό ποδόσφαιρο και σε όλους τους Νομούς περνάει πολύ δύσκολα, όπως περνάνε και οι μεγαλύτερες ομάδες φυσικά. Σίγουρα υπάρχουν αρκετές υποδομές πλέον, δηλαδή τα παιδιά μπαίνουν από πολύ νεαρή ηλικία μέσα στις ομάδες. Θετικό αυτό, αλλά σίγουρα οι ομάδες έχουν μειωθεί πάρα πολύ και αυτό δείχνει και ότι το Σερραϊκό ποδόσφαιρο νοσεί όπως όλο το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Ερ. Υπάρχει ταλέντο στο Νομό Σερρών ;

Απ. Σίγουρα το δείχνει και το δείχνει και ο Πανσερραϊκός και μπράβο τους που στηρίζουν τα νεαρά παιδιά. Και στο Νομό υπάρχει πάρα πολύ ταλέντο. Και εμείς από την πλευρά μας από το Παγγαίο πάντα όλα τα χρόνια λέμε ότι είμαστε εδώ, είμαστε μακριά, ναι μεν, αλλά είμαστε μακριά, θέλουμε και εμείς την στήριξη και προσπαθούμε με τα παιδιά, όπως είναι και ο Γιώργος ο Παπαβασιλείου, παιδιά που είναι στον Πανσερραϊκό και βοηθάνε και αυτά τα παιδιά.

Ερ. Ποιο είναι το επίπεδο των Σερραίων προπονητών ;

Απ. Το Σερραϊκό ποδόσφαιρο, όπως λέω υπάρχει υποδομή σε όλα, υπάρχει και στους Σερραίους προπονητές. Οι Σερραίοι προπονητές φαίνεται πως βοηθάνε τα νεαρά παιδιά. Από τον Πανσερραϊκό μέχρι τις πολύ μικρές κατηγορίες ότι βοηθάνε τα παιδιά. Πλέον οι προπονητές έχουν και υπάρχει παιδεία στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο. Αν ξεκινήσουμε από τους διαιτητές, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, από τους παράγοντες. Όλοι έχουν γνώση του αντικειμένου.  

Δείτε το βίντεο:

Το απόλυτο δίπολο της εξουσίας…

Previous article

Νίκες για Μεγαλοχώρι, Ροδόπολη, Ποντισμένο, Νέο Πετρίτσι, Νέα Ζίχνη και Νιγρίτα (Ανώτερη Α’ & Β’ Όμιλος) 21-12-2019

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply