Ποδοσφαιρο

ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΣΑΪΔΗΣ: «Πρέπει να πιστέψουν στους Σερραίους προπονητές» (video)

0

«Θέλουμε να αναδείξουμε καινούριους παίκτες και να ανεβάζουμε σκαλοπάτι-σκαλοπάτι νεαρούς ποδοσφαιριστές στην μεγάλη ομάδα»

«Η φιλοσοφία είναι πρώτα απ’ όλα να είναι άνθρωποι, να είναι καλοί άνθρωποι»

Συνέντευξη στο goaltime.gr παραχώρησε ο προπονητής της Νίκης Χριστός Χρήστος Ησαϊδης.

Ο μόλις 24χρονος προπονητής μίλησε για την εμπιστοσύνη της Διοίκησης, για τους στόχους, για την φιλοσοφία του, αλλά και το επίπεδο των Σερραίων προπονητών.

Ερ. Μίλησε μας για την εμπιστοσύνη της Διοίκησης λόγω του νεαρού της ηλικίας σου. Μόλις 24 χρονών.

Απ. Είναι ο δεύτερος χρόνος εδώ στη Νίκη Χριστός και νομίζω πως υπάρχει εμπιστοσύνη. Ο πρόεδρος με εμπιστεύεται από πέρσι. Γι’ αυτό και έμεινα. Νομίζω ταυτίζονται οι απόψεις μας.

Ερ. Ποιος είναι ο στόχος της Νίκης Χριστός ;

Απ. Ο στόχος είναι καθαρά, γι’ αυτό είπα και πριν πως ταυτίζεται ο δικός μου στόχος με του προέδρου, της διοίκησης της ομάδας, ότι θέλουμε να αναδείξουμε καινούριους παίκτες και να ανεβάζουμε σκαλοπάτι-σκαλοπάτι νεαρούς ποδοσφαιριστές στην μεγάλη ομάδα. Και από εκεί και πέρα να πάρει τον καλύτερο δρόμο και νομίζω η πορείας της ομάδας να είναι όσο υψηλότερα γίνεται.

Ερ. Ποια είναι η φιλοσοφία η δική σου και της Νίκης Χριστός ;

Απ. Πρώτα απ’ όλα να είναι άνθρωποι, να είναι καλοί άνθρωποι και στη συνέχεια να προσπαθούν να δουλέψουνε για να φτάσουν όσο υψηλότερα μπορούν.

Ερ. Ποιο είναι το επίπεδο των Σερραίων προπονητών ;

Απ. Το επίπεδο είναι πολύ καλό. Απλά νομίζω ότι πρέπει να πιστέψουν στον εαυτό τους, αλλά πρέπει να πιστέψουν και οι ομάδες και να δώσουν χρόνο και εμπιστοσύνη στους προπονητές για να μπορέσουν να κάνουν την δουλειά τους.

10 το καλό

ΠΑΟΚ: «Από τον πανικό τους θα ζητήσουν και αναβολή των Χριστουγέννων»

Previous article

Εμπορικές συμφωνίες… για την ΕΠΣ Σερρών!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.