Ποδοσφαιρο

CAS: Επιστρέφει τους επτά βαθμούς στον ΠΑΟΚ

0

Το CAS αποφάσισε την επιστροφή των επτά βαθμών στον ΠΑΟΚ και επιστρέφει την υπόθεση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για να δικάσει επί της ουσίας την υπόθεση χωρίς να δεσμεύεται από το πόρισμα της ΕΕΑ.

Το CAS εκδίκασε τη Δευτέρα την προσφυγή του ΠΑΟΚ μαζί με αυτήν του Ολυμπιακού και έβγαλε την απόφαση. Με αυτήν αποφασίζει την επιστροφή των 7 βαθμών στον ΠΑΟΚ και παρέπεμψε την υπόθεση εκ νέου, στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υποσημείωση ότι θα πρέπει να δικάσει στην ουσία της υπόθεσης  χωρίς να δεσμεύεται από το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Τι σημαίνουν πρακτικά όλα αυτά; Ότι ο ΠΑΟΚ για φέτος τουλάχιστον δεν βαρύνεται από τους -7 και ότι η υπόθεση ξεκινά από την αρχή. Στην πραγματικότητα η Εφέσεων είναι αυτή που θα πρέπει να την δικάσει και πάλι την υπόθεση περί πολυιδιοκτησίας χωρίς να είναι πλέον δεσμευτικό το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Σημαντικό στην όλη υπόθεση είναι πως το CAS αναγνωρίζει στον Ολυμπιακό πως έχει έννομο συμφέρον και πως είναι διάδικος στην υπόθεση.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAYOFFS

1. Ολυμπιακός 85

2. ΠΑΟΚ 68

3. ΑΕΚ 65

4. Παναθηναϊκός 52

5. Άρης 38

6. ΟΦΗ 36

Ντιλέτα Λεότα: Η sexy Ιταλίδα Αθλητικογράφος (pics)

Previous article

Παρελθόν από τον Εθνικό Σιδηροκάστρου ο Αβράμης

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply