Ποδοσφαιρο

Άγγελος Διγκόζης: «Η αναδιάρθρωση να γίνει για το καλό του ποδοσφαίρου»

0

Συνέντευξη στο κανάλι του Πανσερραϊκού στο Youtube παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Διγκόζης, ο οποίος μίλησε για την έναρξη της προετοιμασίας, για την αναδιάρθρωση, για την αποχή των ποδοσφαιριστών λόγω της πανδημίας, αλλά και για το αν θα γίνουν προσθήκες στο υπάρχον ρόστερ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής των «Λιονταριών» Άγγελος Διγκόζης:

«Κάναμε την πρώτη συγκέντρωση. Το θέμα είναι και ευχόμαστε να πάει καλά η χρονιά, όλοι οι ποδοσφαιριστές να έχουν υγεία. Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι η ομάδα από πέρσι έχει αλλάξει κατηγορία. Ευχόμαστε και πιστεύουμε να συνεχίσουν τα παιδιά και να συνεχίσουν όλοι με την ίδια διάθεση και το ίδιο σκεπτικό και να έχει όλη η χρονιά χαρές και επιτυχία.

Αυτό που γνωρίζουμε, αυτό που διαβάζουμε προετοιμαζόμαστε για την Β’ Εθνική. Εύχομαι και πιστεύω αυτό που είναι να γίνει με την αναδιάρθρωση να γίνει για το καλό του ποδοσφαίρου και να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε αρκετά νέα ταλέντα, νέους ποδοσφαιριστές Έλληνες.

Σίγουρα θα είναι μια ιδιαίτερη χρονιά. Θα είναι μια εντελώς διαφορετική προετοιμασία και για την δική μας την ομάδα, αλλά και για όλες τις ομάδες.

Το γεγονός ότι απείχαν οι ποδοσφαιριστές, είχαν να παίξουν πέντε μήνες ποδόσφαιρο το κάνει ακόμη πιο δύσκολο, καθώς τα παιδιά ήταν κλεισμένα για δύο μήνες μέσα στο σπίτι τους.

Νομίζω ότι οι ομάδες που θα βγάλουν τα λιγότερα προβλήματα και θα κάνουν τον πιο σωστό προγραμματισμό θα έχουν και διάρκεια και επιτυχίες στο τέλος της χρονιάς.

Θα δούμε ποια είναι τα κενά της ομάδας, αν υπάρχουν κενά; και θα κάνει η διοίκηση τουλάχιστον ότι καλύτερο μπορεί για να ενισχύσει την ομάδα.»

10 το καλό

Τα 8 προτεινόμενα Ευρωπαϊκά προγράμματα ‘Erasmus+Sport 2020’ του Πανσερραϊκού!

Previous article

Απόλλων Παραλιμνίου: Απέκτησε τον 26χρονο επιθετικό Γιώργο Γούλα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.