Ποδοσφαιρο

Αήττητος…

0

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ                             2

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ                 1

Ο Πανσερραϊκός απέδειξε για ακόμη μία φορά πως είναι το «αφεντικό» του Νομού, αλλά και του Ομίλου με τη νίκη απέναντι στην Δόξα Κάτω Καμήλας και συνεχίζει να βρίσκεται σε ρυθμούς ανόδου

Το αήττητο σερί του συνεχίζει ο Πανσερραϊκός στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, καθώς επικράτησε της Δόξας Κάτω Καμήλας με 2-1.

Τα «Λιοντάρια» ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και κατάφεραν να πάρουν νωρίς προβάδισμα στο σκορ. Ωστόσο και παρ’ ότι χάθηκαν πολλές ευκαιρίες, οι φιλοξενούμενοι απέναντι στην ροή του αγώνα έφτασαν στην ισοφάριση. Όμως οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη δεν είπαν την τελευταία τους λέξη και με ένα γκολ στο τέλος της αναμέτρησης έφτασαν για ακόμη μία αγωνιστική στο τρίποντο της νίκης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 8’ ο Καλί με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 71’ ο Κωνσταντίνου με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια. Στο 88’ ο Γκούρτσας με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του.

Πανσερραϊκός: Σοϊλεμέζογλου, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Κασμερίδης, Καλί, Ψάλτης, Τριανταφύλλου(63’ Όμο), Παπαβασιλείου(92’ Μπάρδας), Conci(59’ Γεωργιάδης), Πτηνόπουλος, Γκούρτσας.

Δόξα Κ.Καμήλας: Σαββίδης, Παπανικολάου, Τσομαχασβίλι, Σιάκκας, Ζάντσιος, Καστριτσέας(51’ Παπαδόπουλος), Μπονέρης, Μπίλης, Γεράκης(73’ Τσουλχαι),Κεχαγιάς, Κωνσταντίνου.

Νίκη και 3η θέση για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου

Previous article

Σπουδαία νίκη για τον Πανσερραϊκό, μεγάλο «διπλό» για τους Ικάρους

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply