
Η Κηφισιά πέτυχε μια ευρεία και απόλυτα δίκαιη νίκη στη Νεάπολη, επικρατώντας με 3-0 του Πανσερραϊκού για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Η ομάδα του Σεμπάστιαν Λέτο έδειξε σοβαρότητα, ένταση και καθαρό πλάνο από το πρώτο λεπτό, βρίσκοντας τα γκολ που «κλείδωσαν» το τρίποντο με τους Λαρουσί (2) και Πόμπο.
Με αυτή την νίκη οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην 8η θέση με 15 βαθμούς, ενώ στον αντίποδα οι Σερραίοι παρέμειναν στην τελευταία θέση με 5 βαθμούς.
Πρέπει να σημειώσουμε ότι τα «Λιοντάρια» έμειναν με δέκα παίκτες. Στο 44’ ο Λιάσος είδε αρχικά την κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Αντόνισε, όμως μετά από on-field review, ο διαιτητής Τσιμεντερίδης αναβάθμισε την ποινή σε κόκκινη κάρτα.
Κηφισιά (Λέτο): Ραμίρεζ, Πέτκοφ, Ποκόρνι, Σιμόν (87′ Σμπώκος), Λαρουσί, Πέρεθ (74′ Ρουκουνάκης), Έμπο (74′ Λαζάρ), Πόμπο, Παντελίδης (87′ Χριστόπουλος), Αντόνισε, Μουσιόλικ (74′ Γκέρσον)
Πανσερραϊκός (Σαραγόσα): Τιναλίνι, Βόλνεϊ, Κάλινιν (88′ Τσαούσης), Φέλτες, Λύρατζης, Ομεονγκά (73′ Μπρουκς), Λιάσος, Γκιγιομιέ, Ίβαν (65′ Μάρας), Νούνελι (65′ Καρέλης), Γκριν (88′ Μπανζάκι)
















Comments