Άλλα Αθλήματα

Το πιο σύγχρονο ταρτάν στην Ελλάδα στις Σέρρες

0

Η χρηματοδότηση εξασφαλίστηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή

Το πιο καινούργιο και σύγχρονο ταρτάν στην Ελλάδα διαθέτει πλέον το Δημοτικό Στάδιο Σερρών «Γεώργιος Τοπτσής». Το έργο της εγκατάστασης νέου δίχρωμου ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο, προϋπολογισμού 507.780 ευρώ ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε την Παρασκευή 28 Αυγούστου στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου Σερρών παρουσία του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη και του προέδρου του ΟΠΑΚΠΑ Γιάννη Δεσποτίδη.

«Έχουμε πλέον έναν αγωνιστικό χώρο – κόσμημα στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών. Πρόκειται για ένα έργο, η χρηματοδότηση του οποίου εξασφαλίστηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή και για το οποίο από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου τρέξαμε τάχιστα όλες τις διαδικασίες ανάθεσης, επίβλεψης και εκτέλεσής του. Έτσι, μέσα σε λίγους μήνες οι Σέρρες απέκτησαν ένα νέο ταρτάν ευρωπαϊκών προδιαγραφών μετά από 17 ολόκληρα χρόνια», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Επιπλέον, όπως τόνισε ο κ.Χρυσάφης, σχεδιάζονται περαιτέρω επεμβάσεις στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου καθώς και μία σειρά από έργα αναβάθμισης των αθλητικών χώρων στον Δήμο Σερρών στο πλαίσιο του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης». «Ο αθλητισμός είναι μία από τις προτεραιότητες που έχουμε θέσει ως δημοτική αρχή. Οι χώροι αθλητισμού στον Δήμο μας χρειάζονται πλήρη και ουσιαστική παρέμβαση. Για αυτόν τον λόγο στις προτάσεις που υποβάλλουμε περιλαμβάνονται πολλά έργα για τις αθλητικές υποδομές», επισήμανε ο κ.Χρυσάφης.

10 το καλό

Τo cheerleading μπαίνει στα σχολεία: Η εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας

Previous article

Άρης Σκοτούσσας: Απέκτησε τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό Κώστα Καρυπίδη

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *