Ποδοσφαιρο

Σύνδεσμος Λίβερπουλ «ξεφύτρωσε» στις Σέρρες και «ντεμπουτάρει» με Μερσεϊσάιντ ντέρμπι

0

Τον δικό της σύνδεσμο φίλων Λίβερπουλ έχει η πλέον η πόλη των Σερρών, ο οποίος ανοίγει τις πόρτες του στη σαββατιάτικη (17/10, 14:30) αναμέτρηση των «κόκκινων» κόντρα στην Έβερτον.

Οι διάσπαρτοι – αλλά όχι λίγοι – Σερραίοι υποστηρικτές της Λίβερπουλ αποφάσισαν να οργανωθούν και να ιδρύσουν τον δικό τους σύνδεσμο, σε χώρο αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη χρήση, δηλαδή για αγώνες και μπίρες.

Μόλις στις 2 Οκτωβρίου το Ειρηνοδικείο Σερρών ενέκρινε τη σύσταση σωματείου με την επωνυμία ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (LIVERPOOL F.C.) και στα αγγλικά LIVERPOOL F.C. SERRES CLUB και λίγες ημέρες μετά ο σύνδεσμος είναι έτοιμος να ανοίξει τις πόρτες του υπέροχου χώρου που έχουν επιμεληθεί τα μέλη του.

Στις 17 Οκτωβρίου, λοιπόν, από τις 12:00, δηλαδή δυόμιση ώρες πριν τη σέντρα του Μέρσεϊσάιντ ντέρμπι μεταξύ Έβερτον και Λίβερπουλ, οι Σερραίοι Reds περιμένουν τους συνοπαδούς τους στην οδό Δυτικής Θράκης 22.

Πηγή: https://www.sdna.gr/podosfairo/769159_syndesmos-liberpoyl-xefytrose-stis-serres-kai-ntempoytarei-me-merseisaint-ntermpi?fbclid=IwAR3tQ_to146YpSMJJBcYulpf2fmeE-n69GwAnO9aDTrvNdAq8p_4KH3soJY

10 το καλό

Irina Shayk: Σταθερή αξία!

Previous article

Πρόγραμμα αγώνων Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Σερρών Γ΄ Φάσης

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply