Ποδοσφαιρο

Συγχώνευση της Super League 2 και της Football League προτείνει ο Πανσερραϊκός

0

Την Τρίτη 28/4 ο Πανσερραϊκός είχε αποστείλει πρόταση αναδιάρθρωσης στον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και σε όλους τους αρμόδιους φορείς του ποδοσφαίρου, προσκαλώντας σε διάλογο την ηγεσία του Ελληνικού αθλητισμού προκειμένου να βρεθεί μια κοινή βιώσιμη λύση από εδώ και πέρα μετά την εποχή της πανδημίας.

Η πρόταση και τα εργαλεία της, είχαν κοινοποιηθεί και σε όλες τις ομάδες, που ήταν ήδη πρωταθλήτριες στην Γ΄Εθνική, πριν από τον Κορωνοϊό. Μια μέρα μετά, την οριστική αναστολή του πρωταθλήματος και επικύρωση της βαθμολογίας από την ΕΠΟ, αλλά όχι και την ανακοίνωση προβιβασμού, οι οκτώ πρωταθλητές πρόεδροι της Γ’ Εθνικής εξέδωσαν κοινή δήλωση.

Πιο συγκεκριμένα, οι πρόεδροι των οκτώ ομάδων που πανηγύρισαν τον τίτλο στους οκτώ ομίλους δηλαδή οι Πανσερραϊκός (1ο), Αλμωπός Αριδαίας (2ο), Πιερικός (3ο), ΑΕΠ Κοζάνης (4ο), Καλλιθέα (5ο), Ρόδος (6ο), Αστέρας Βλαχιώτη (7ο) και Επισκοπή (8ο) εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και τονίζουν ότι θέλουν να γίνει αναδιάρθρωση, με συγχώνευση της Super League 2 και της Football League, ώστε να γίνει η Β’ Εθνική με δύο ομίλους.

Αναλυτικά:

«ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΕΣ ΑΡΧΕΣ

Εμείς οι οκτώ ομάδες που με βάση τη χτεσινή απόφαση της ΕΠΟ ανακηρυχθήκαμε πρωταθλήτριες, εκφράζουμε τη ικανοποίηση μας για τη δίκαιη έκβαση των μέχρι τώρα αγώνων μας.

Για να έχει συνέχεια και συνέπεια αυτή η απόφαση της ΕΠΟ, θέλουμε με πνεύμα δικαίου να γίνει η αναδιάρθρωση των κατηγοριών με δύο ομίλους Β’ Εθνικής με την συγχώνευση FootballLeague και SuperLeague 2. Παρακαλούμε να λάβετε υπ’ όψη σε όποια απόφαση σας, την δική μας ενιαία φωνή και παρουσία

ΡΟΔΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ-ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΕΠΙΣΚΟΠΗ»

Πηγή: www.panserraikosfc.gr

10 το καλό

Αυγενάκης: 5 Μαΐου αρχίζουν οι προπονήσεις για Super League 1

Previous article

Επιστολή της Δόξας Κάτω Καμήλας στην ΕΠΣ Σερρών για τον τελικό του Κυπέλλου bristot

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.